Yeni Üyelik
6.
Bölüm

Büyük günahlar

@cudee_21

Sedef'ten...

 

Ölümün korkunç bir hadise olduğunu söylediler bana her zaman. İnsan öldürenlerin cennete gidemeyeceğini de öğrettiler. Hele ki kendi canına kıymanın affı olmadığını. O ilaçları içtikten sonra anladım ki, benim günahlarım gerçekten çok büyüktü.

Ailemin ölümüne yol açmış, birde üstüne kendi canıma kıymıştım.

İşte o vakit anladım. Ben ölmekten deli gibi korkuyordum. Kendimi affettirmem gerekiyordu. Bu günahlarda ne Tanrının ne de ailemin karşısına çıkamazdım ben. Bu yüzden açtım o kapıyı Arda'ya.

Ama beni kurtarabilecek mi yoksa o yatişemeden ölecek miydim, orası meçhul.

Lakin şu anda bunları düşünebiliyorsam yüksek ihtimalle kurtarılmıştım. Yaşıyordum.

Güçlükle gözlerimi araladığımda yanımdaki, oldukça rahatsız koltukta uyuklayan Arda'yı gördüm. Konuşmak istiyordum fakat dudaklarım o kadar kurumuştu ki ancak 'su' demeye yetti gücüm.

Arda'nın uykusu hafif olacak ki hemen uyanmıştı.

"Sedef uyanmışsın. Bir şey mi istiyorsun?"

Hızla ayaklanıp, panik içinde koşuşturmasına gülmek istesem de yapabildiğim tek şey öksürmek oldu.

 

Arda, yanımdaki komodinin üzerindeki bardağa su doldurup dudaklarıma dayadı. Kafama destek vererek içmeme yardımcı olurken gözlerim gözlerindeydi.

"Dün gece mideni yıkadılar. Biraz daha. Biraz daha geç kalsaydık ve o ilaçlar kanına karışsaydı seni kaybedebilirdim Sedef. Bir daha sakın. Sakın böyle bir aptallık yapmayı aklından bile geçirme."

Utanıyordum. Arda'nın gözündeki korkuyu gördükten sonra, yaptığımdan utanıyordum. Özür dilemek için ağzımı açtığımda, çıkan şey kuru bir öksürük olmuştu yine.

"şşht, yorma kendini. Buradan bir çıkalım, konuşacak bolca vaktimiz olacak. Ama şimdilik dinlen, lütfen."

 

 

 

 

 

Selammm arkadaşlarrrr. Biliyorum bu bölüm biraz kısa oldu ama burada daha fazla yazılacak her kelime fazlalık gibi geldi. O yüzden tadında bırakmak istedim. Zaten sizin de bildiğiniz üzere Texting bir kitap bu. (Düz yazı kitapları seviyorsanız kötü kız adlı kitabıma göz atın pls🥹🥹) diğer bölüm benim çok sevdiğim bölümlerden bir tanesi o yüzden akşama doğru atmayı planlıyorumm. Kendinize iyi bakıınnnn💞🥂💖

Loading...
0%