Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@d0rw_sjdj

(Miray'ın bakış açısı)

Bugün temizlik günüydü. Arkadaşlarım Asya ve Zehra ile temizlik yapacaktık. Herkese ayrı görevler verildi. Zehra bulaşıkları makineye yerleştirecek, ben çamaşırları asacağım son olarak Asya ise süpürge yapacaktı.

"Niye en zorunu ben yapıyorum?" Diye mızmızlandı Asya. "Sana o kaldı ne yapalım?" Diye Zehra cevap verdi. "Mızmızlanmak yok herkes işine hadi" diyerek onları yolladım ve içinde çamaşırlarımızın olduğu Sepeti balkona koydum ve iplere asmaya başladım.

Çamaşırları asarken Bizim evimizin önüne bir nakil aracının durduğunu gördüm. İyice baktım ve arkasından da bayağı lüks gözüken bir siyah araba üstüne üstlük içinden de 3 tane taş gibi oğlan indiğini gördüm.

Çamaşırları asarken aynı zamanda da onlara bakıyordum ve bizim evimizin hemen alt katına taşındıklarını öğrendim. Zengin gözüküyorlardı o zaman niye fakirhane gibi olan ve sadece bizim bir de 50 yaş üstü olan bir yere taşınmışlardı ki?

Şüphelenmedim değil...

Fazla umursamamaya çalışarak çamaşırları asmaya devam ettim ve elimdeki sütyenim yanlışlıkla aşağı düştü.

"Lan!"

Keşke aşağıya düşmesin de bir sıkıntı yoktu ama tam da o taş olan erkeklerden birinin kafasına düşmesi... Aboo ben sıçmışko

Kafasına sütyen düşen adam kafasında ki sütyeni aldı ve inceledi sonrada yukarı baktı. Yani benim balkonuma

Allah'ım şuan beni yerin dibine sok!

BEn harika bir otistik olduğum için adama el salladım ve endişeli bir gülüşle

"Sürpriz!" Dedim. Aklımı sorgulamaya başlamıştım.

Elinde sütyen olan adamın bakışları sertleşmişti, sütyenimi tuttuğu elini yumruk hâline getirdi ve sütyenimin buruşmasına neden oldu.

Ben aşağıdaki adama aşağıdaki adam bana yanındaki adamalar ise sırıtarak ikimize bakıyordu.

Balkona Asya yüksek sesle konuşarak girdi. "Miray kırmızı dantelli sütyenim bu-" Asya aşağıya bakınca adamı gördü ve geri geri yürüyerek balkondan çıkmadan önce: he heyt! Sana iyi şanslar canım arkadaşım" demişti.

Adam aşağıdan bana seslendi. "Bu nedir?" Sesi sert ve kızgındı insana otomatikman bir göt korkusu geliyordu.

"Sütyen" dedim. Adam daha da sinirlenmiş gözüküyordu. "O şey olduğunu görebiliyorum ama bu şey niye benim kafamda?!" Diye bağırdı. "Düştü" diye masumca cevap verdim. Benim cevaplarım onu daha çok sinir ediyor gibiydi.

Sütyeni tutan eli daha sıkılaşmıştı ve sütyen iyice buruşuyordu. Onca yaptığım şeyden sonra bir de yüzsüz bir şekilde konuştum. "Sütyenimi sıkmazsan sevinirim buruşuyor." Adamın gözlerindeki sinir artık alev atıyordu resmen. Adam elindeki sütyeni sertçe yere attı ve bana bakıp sinirle bağırdı. "Şuan önemli olan şey bu koyduğumun şeyi değil!"

Hızlı adımlarla binaya girdi. İnşallah yanıma gelmez diye ellerimi açıp dua etmeye başladım aşağıda ki iki adamın gülüşme sesleri geliyordu.

En sonunda bir kapının sertçe kapanma sesini duydum bu ses bizim evden değildi. Muhtemelen o yapmıştı. Rahat bir nefes aldım ve aşağı da ki kırmızı dantelli sütyenimi almak için dışarı çıktım ama bir rezillik daha vardı üstümda hello kittyli takım pijaması vardı.

Aşağıda ki diğer iki oğlan beni görünce bu sefer kahkaha atmaya başladılar. Ben hiçbirinin yüzüne bakmayıp yerdeki sütyenimi aldım buruş buruş olmuştu.

"Yenisini aldırmazsam orospuyum" diye kendi kendime konuştum. Orada ki iki adam dediklerimi duyunca daha sesli güldüler. Ben sütyenime bakarken kafamdan aşağı soğuk bir su döküldü.

"HAY BEN BÖYLE İŞİ SİKEYİM!" Diye bağırdım ve yukarıya bakınca o adamın üstüme bir kova soğuk su döktüğünü gördüm. Adam bu sefer tatmin olmuş gibi gözüküyorfu. "İntikam soğuk yenen bir zıkkımdır" dediğini duydum ona baktim sırılsıklamdım. "Ne yaptığını sanıyorsun seni piç!?" Diye ona bağırdım o ise sırıtarak konuştu. "Ben sadece hakettiğini veriyorum."

Bu kadar sinir bozucu olmak zorunda mıydı? Sütyen ile bir kova soğuk su... AYNI ŞEY DEĞİLDİ!

Sinirle nefes aldım ve verdim. "Gelir gelmez hayırsızlık getirdin sütyen adam!" Diye ona seslendim. Yüzündeki sırıtma kaş çatmaya dönüştü. "Benim adım 'sütyen adam' değil"

"Gerçekten mi sen söylemesen ben öyle sanıyordum!" Diye dalga geçtim ama hala da sinirliydim ve görünüşe göre o da sinirliydi.

"Benimle dalga geçme sütyen kadın" sütyen kadın mı? Cidden? Bu adam TDK falan olmalı!

"Sütyen kadın mı? Benim adım var bir kere Miray yıldız mükemmel" bir dakika ben ona adımı mı söylemiştim? Adımı söylemem için mi bana sütyen kadın demişti?

Sinirle ona bakarken o sırıtıyordu. "Miray Yıldız mı? Bence Kerem Tekin daha güzel" diyerek o da bana kendi adını söylemişti. "Sorduk mu?" Dedim ve elimdeki sütyen ile yukarıya kendi evime çıktım ve duşa girdim.

NE olursa olsun intikam alacaktım...

💓💓💓💓💓💓💓

EVET BEBİKLERİM GUZELLERİM ŞİMDİLİK BU KADAR Dİ DİGER BOLUM ALLAH İZİN VERİRİRSE VE CABİM İSTERSE YARIN GELECEK BAYSS💗💞❤️😻💅🏿🦄👅🩷🤍

 

Loading...
0%