Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@dalinzey

Güne her zaman ki gibi Ege ve Ceren'in kavga sesleriyle başladım.Yataktan hiç çıkasım yoktu o yüzden komodinin üzerinden telefonumu aldım.Yine mesaj atmamıştı.Tam mesaj atacağım sırada kapı açıldı ve gelen kişi tabiki Ceren'di.

"Hala kahvaltı hazır olmak üzere herkes aşağıda sen gelmeyecek misin?"

"Üstümü değiştirip geliyorum fıstığım." diyip yataktan çıktım.Ben giyinme odama giderken Ceren arkamdan "Tamam hala."diye bağırıp kapıyı kapattı.

Dolaptan bol bir tişört ve altına da kot pantolon alıp hemen giyinmeye başladım.Üstümü giyindikten sonra makyaj masama geçip hafif bir makyaj yapıp saçımı topladım.Parfüm sıkıp hemen kahvaltıya yetişmeliydim.Kapıyı açıp hızla merdivene yöneldim.

"Günaydın millett"diyerek hemen sandayeme oturup kahvaltı yapmaya başladım. "Abicim yavaş ye boğulacaksın." aslında abim haklıydı biraz daha hızlı yersem gerçekten boğulacaktım.

"Yok abi hemen yiyip gitmem lazım Asyayla buluşacağım geç kalmak istemiyorum." diyip çayımdan bir yudum aldım. Telefonumun çaldığını duyunca sandalye'den kalkıp odama çıktım arayan kişinin Asya olduğunu görünce hemen açtım ve kulağıma götürdüm.

"Alo gökçe"dedi sesi endişeli geliyordu "Alo asya bir şey mi oldu sesin endişeli geliyor" bir şey olmuş gibi hissediyordum "Gökçe nerdesin?" "Evdeyim birazdan çıkacağım noldu?" "Kuzenim trafik kazası geçirmiş onun yanına gidiyorum kusura bakma sana da son dakika haber verdim" bir şey oldu demiştim işte "Anladım sorun yok hayatım geçmiş olsun mutlaka uğrayacağım yanına" "Sağol canım görüşürüz" dedi ve kapattı.

Telefonu masaya bırakıp tekrar aşağıya indim "Annecim bişey mi oldu yüzün düşmüş?" nasıl da anlıyo saniyesinde ya "Asya'nın kuzeni trafik kazası geçirmiş ona üzüldüm anne" restoranta gitmeden önce hastaneye gidecektim "Bende geleyim seninle birlikte hastaneden sonra annemgile gideceğim"

"Tamam yenge 10 15 dk'ya çıkarız olur mu?" "olur hayatım" sandalyeden kalkıp lavaboya gittim ceren tüm makyajımı bozmuştu odama gidip makyajımı tazeleyecektim ki taki adımı duyana kadar.

"Gökçe" bu çocuğu öldüreceğim "ege ben senin ablanım ne zaman abla demeyi öğreneceksin?" cümlemi tamamladıktan sonra tekrar merdivene yöneldim ege de peşimden geliyordu.

"Of tamam abla oldu mu?" "oldu oldu söyle bakalım derdin ne?" "Ee şey abla sevgilime hediye alacağım ama ne alacağımı bilmiyorum yardımına ihtiyacım var" "Oo ege bey sizin ne zamandır sevgiliniz var bizim neden haberimiz yok?" çocuğa bak ya demek ki o yüzden her gün dışarıya çıkıyor.

"5 aydır çıkıyoruz abla en yakın zamanda tanıştıracağım sizi" "bence bugün tanıştırabilirsin?" "ya abla hayır bugün olmaz" niye ya ben orkunla çıkmaya başladıktan 2 hafta sonra ailemle tanıştırdım.

"İyi o zaman hediyeyi de kendin alırsın artık kolay gelsin egecim" diyip makyajımı tamamladıktan sonra giyinme odama geçip ceketimi ve çantamı alarak odama geçtim yatağımdan telefonumu alarak aşağıya indim.

"Abla hazır mısın?"

"Ne için?"

"Konuştuk ya yukarıda"

"Ha hatırladım egecim önce hastaneye gideceğim yengemle birlikte ordan da restoranta geçmem lazım bi kaç eşyam var onları alayım gideriz"

"Tamam abla sen restoranttan çıkacağında yaz gelirim ben"

Evden çıkıp arabaya bindik camdan dışarıyı izlerken çantama koyduğum telefona bildirimin gelmesiyle başımı camdan çekip çantamdan telefonumu aldım mesaj atan kişinin orkun olduğunu görünce whatsapp'a girip mesaja baktım.

Orkun: Canım kusura bakma dün çok yorgundum dönemedim sana.

Siz: Mesaj atmak için 5 dakikan bile mi yoktu Orkun?

Mesajı atalı 10 dakika olmuştu çevrimiçi ama bakmıyor her neyse moralimi bozmayacağım. Yengemin gökçe hadi demesiyle hastaneye geldiğimizi anladım.

Sinan'ın odasına girdiğimizde Asya odada değildi.

"Sinan çok geçmiş olsun nasılsın?"

"Hoşgeldiniz çok teşekkür ederim Gökçe daha iyiyim."

"Geçmiş olsun Sinancım "

"Teşekkür ederim Aylin abla."

"Sinan biz gitsek olur mu fazla kalamayacağız kusura bakma."

"Sorun yok Aylin abla geldiğiniz için teşekkür ederim."

Yengemi bırakıp restoranta geçmiştik.Egeye hazırlanıp gelmesini söylemiştim ama hâlâ gelmemişti egeyi beklerken odama geçip çekmecem'den şarj aletimi aldım ve dışarıya çıktım.

Egegilin yaklaştığını görüp arabaya doğru yürüdüm."Abla hoşgeldin."

"Bakıyorum da abla demeyi öğrenmişsin Ege"

"Aşk olsun abla" hediyeyi aldıktan sonra Orkunun yanına gidecektim.

"Mustafa abi hediyeyi aldıktan sonra beni Orkunun yanına bırakır mısın?"

"Bırakırım Gökçecim" Mustafa abinin dediğini duyduktan sonra kafamı salladım. Yarım saat sonra hediye alacağımız dükkana gelmiştik.

"Ege?"

"Efendim abla?" 

"Bu yüzük nasıl beğenir mi?"

"Evet bunu alalım Özge de bundan istiyordu ama bulamıyordu bi türlü"

Hediyeyi alıp çıkmıştık. "Ege yarın tanıştırsana bizi"

"Olur abla Özgeyle konuşayım" Ege'nin cevabıyla kafamı salladım. Araba durunca Orkuna geldiğimizi anlayıp arabadan indim ve apartmana girdim asansörün kapısını açtım ve bindim.

5. kata çıkarken aynada hızlıca rujumu tazeleyip indim ve orkunun evinin ziline bastım 2 dakikanın ardından kapının açıldığını fark edince heyecanla Orkunun çıkmasını beklerken üstünde sütyenle dağınık makyaj ve saçıyla bana kapıyı açan kıza bakakaldım.

Loading...
0%