Yeni Üyelik
10.
Bölüm

10.Bölüm

@dalinzey

Sabah kalkıp hızlıca kahvaltı hazırlamaya başlamıştım 1 saat sonra herkesi uyandırdıktan sonra kahvaltımızı yapmaya başlamıştık.

Yaklaşık 2 saatlik yolları olduğu için arabayla gideceklerdi kahvaltı bittikten sonra ben mutfağı toparlarken ebrar ve motorcu valizleri arabanın bagajına yerleştiriyordu.

Cansu yanıma gelip "Kolay gelsin gökçe abla" diyip yanağımdan öptükten sonra kendimi gülümsemek için zorlamıştım içimden gülümsemek gelmiyordu ağlamak istiyordum.

Motorcu, ebrar ve cansuya bol bol sarılmıştım onları uğurladıktan sonra bende eşyalarımı alıp eve gidecektim burada onsuz kalmak istemiyordum..

Eşyalarımı aldıktan sonra eve son kez bakıp çıkmıştım kapıyı kilitledikten sonra arabaya eşyalarımı yerleştirip şoför koltuğuna geçip arabayı çalıştırmıştım.

Radyoyı açmıştım çalan şarkıya eşlik ederken ister istemez gözlerim dolmuştu.

 

"Uzaklara bakma

Çünkü sana hep yakınım ya

Bedenim orda olmasa da

Kalbim hep orda"

"Mesafe,

önemsiz bir detay sadece

Bu aşkı yıkamaz hiçbir şey

Yollar, kilometreler"

"Gelip geçer mesafeler

Uzak yakın ne fark eder

Kalbim seninle atar

Sensiz derbeder"

Eve geldikten sonra radyoyu kapatıp arabadan inmiştim bagajdan eşyalarımı alıp eve yürümüştüm nazmiye abla kapıyı açtıktan sonra odama gitmiş kapıyı kapatmıştım.

İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyordu restoranta abimi göndermeye karar vermiştim odamdan çıkıp aşağya inmiştim "Abi bişey isteyebilir miyim?"

"Tabiki güzelim seni dinliyorum"

"Restoranta sen gider misin ben kendimi iyi hissetmiyorum modum da çok yok"

Abim yanıma gelip alnımdan öpmüştü "Giderim güzelim eğer hastaysan hastaneye gidelim kendini üzme elbette geri gelecekler gelmezlerse biz gideriz emin ol buğra burda olsaydı seni böyle görmek istemezdi."

"İyiyim abi bişey olursa haber veririm teşekkür ederim odama geçiyorum ben" abim başıyla onayladıktan sonra odama çıkıp yatağıma girmiştim daha fazla dayanamayarak ağlamaya başlamıştım.

Aradan 1 saat geçtikten sonra motorcuyla konuşmuştum vardıklarını söylemek için aramıştı odamdan çıkıp merdivenlere yöneldiğimde başım dönüyordu.

Annemin yanına giderken en son hatırladığım şey abimin "Gökçeee" diyip bana doğru koşmasıydı.

Gözlerimi hastanede açmıştım sol tarafımda abim vardı "Abi" demiştim sesim zar zor çıkmıştı "Güzeliim yorma kendini doktora haber verip geleceğim hemen."

Abim geri geldikten sonra yanıma oturmuştu "Abi noldu bana" demiştim sesim çıkmıyordu "Bayıldın güzelim ateşin var bu gece burdayız."

Telefonum neredeydi?

"Abi telefonum nerde?"

"Bende güzelim buğra en az 25 30 kere aramış seni açmamışsın sonra beni aradı söylemek zorunda kaldım"

"Buraya falan gelmeye kalkmaz dimi abi?"

"Gelecekti de ebrarla ege zor ikna etti gelmemesi için merak etme"

Kafamı sallamıştım elimde olan birşey değildi ilk defa ondan ayrı kalıyordum içimde tarif edemediğim bir his vardı.

"Abi annemgil nerde?"

"Burdalardı güzelim eve gönderdim uyandığını da haber verdim çok korkuttun bizi be kızım" diyip sarılmıştı bende ona sarılmıştım abim benim her konuda en büyük destekçimdi yengemde öyle.

"Abi eve gitsek olmaz mı?"

"Doktorla konuşmam gerek bitanem" diyip ayağa kalkıp doktorla konuşmaya gitmişti motorcu napıyodur şimdi kim bilir ne kadar korkuttum onu.

Abimle birlikte doktor içeriye girdikten sonra doktor yanıma gelip muayene etmişti "Serum bittikten sonra taburcu olabilirsiniz yazdığım ilaçları içmeyi unutmayın geçmiş olsun" dedikten sonrs çıkmıştı.

Yarım saat sonra hastaneden çıkıp eve gitmiştik herkes çok endişeliydi "İyiyim ben merak etmeyin" diyip abime işaret yapmıştım abim yanıma gelip beni odama çıkarmıştı.

"Abi telefonumu verir misin?"

"Vereyim güzelim bişey olursa seslen aşağıdayız biz" öpüp gitmişti. Telefonu elime aldıktan sonra ekran açılmıyordu çünkü şarjım bitmişti.

Egeye seslendikten sonra ege yanıma gelip nolduğunu sormuştu "Ege telefonumu şarja takar mısın?" diyip telefonu uzatmıştım "Takarım abla" dedikten sonra telefonu elimden alıp şarja takmıştı.

Ege odadan çıkarken ceren gelmişti "Hala gelebilir miyim?" başımla onayladıktan sonra yanıma gelip yanağımdan öptükten sonra "Geçmiş olsun hala nasılsın?" diye sormuştu.

"Teşekkür ederim bitanem iyiyim sen nasılsın?"

"Seni gördükten sonra iyi oldum hala" cerenle konuşurken abimle yengem gelmişti yanımıza "Yengecim nasıl hissediyosun kendini istediğin birşey var mı?"

"İyiyim yenge merak etmeyin yok teşekkür ederim uyumak istiyorum sadece" dedikten sonra ceren yanımda uyumak istediğini söyleyince abimle yengemden azar işitmişti.

"Halacım iyileştikten sonra beraber yatarız olur mu?"

Cümlemle birlikte kafasıni sallayıp iyi geceler diyip gitmişti abimgilde iyi geceler diyip gittikten sonra nazmiye abla su getirmişti nazmiye abladan telefonumu istedikten sonra verip gitmişti.

Suyumu içtikten sonra suyu masaya koyup telefonu elime almıştım ve motorcudan gelen mesajları okumaya başlamıştım.

Loading...
0%