Yeni Üyelik
12.
Bölüm

12.Bölüm

@dalinzey

 

 

6 ay sonra

Kızların istanbula dönmesinin üstünden 1 hafta geçmişti motorcu henüz dönmemişti sabah uyandıktan sonra üzerimi giyindikten sonra kahvaltıya inmiştim sandalyeme oturup hızlı hızlı yemeye başlamıştım.

"Ben kahvaltıdan sonra yola çıkacağım haberiniz olsun."

"Hayırdır nereye gideceksin kızım?"

"Buğra'nın yanına gideceğim baba."

Babam kafasını salladıktan sonra kahvaltımızı yapmaya devam etmiştik kahvaltım bittikten sonra odama çıkıp eşyalarımı toparlayıp aşağıya inmiştim.

"Ben gidiyorum" dedikten sonra herkese sıkı sıkı sarılmıştım "Dikkat et kızım" kafamı sallayıp arabamın anahtarını alıp evden çıkmıştım arabaya bindikten sonra arabayı çalıştırıp yola çıkmıştım.

Bi kaç saatin ardından buğra'nın evine gelmiştim arabayı park edip inmiş apartmana doğru yürüyordum beni görenlerin gözleri aralanıyordu uzun zamandır bursaya gelmiyordum çünkü.

"Gökçe hoşgeldin kızım buğra için geldiysen evde değil hastanede."

"Hoşbuldum teşekkür ederim zehra abla buğra neden hastanede?"

"Dün gece çok ateşlenmiş yemek götürdüğümde fark ettim ambulansı aradık hastanede şuan yanında ali ve osman amca var zaten merak etme."

"Tamam zehra abla görüşürüz."

Arabaya koşup binmiştim hızlıca arabayı çalıştırıp gaza yüklenmiştim 15 dakikanın ardından hastaneye gelmiştim arabayı park edip hastaneye doğru koşmuştum.

Ali abiyi ve osman amcayı bahçede görmüştüm yanlarına koşmuştum hızımı alamayıp yere düşmüştüm "Gökçe hoşgeldin."

"Buğra nerede??" diyip hızla ayağa kalkmıştım "3. katta odası merdivenlerden çık tam karşında."

Kafamı sallayıp hastaneye koşmuştum merdivenlere yöneldiğim sırada buğra'nın aradığını görünce sessize almıştım 3.kata geldikten sonra buğra'nın odası tam karşımda duruyordu.

Hızla odaya girip buğraya bakmıştım buğra'nın ve yanında ki hemşire'nin bakışları bana dönmüştü "Gökçe ne işin var burda?"

"Asıl senin ne işin var burada iyiki gelmişim."

"Hoşgeldin yavrum da burada olduğumu nereden öğrendin sen?"

"Evine gittim kapıda zehra ablayla karşılaştım o söyledi."

Doktor geldikten sonra buğrayı muayene etmişti "Bir kaç ilaç yazacağım ilaçları düzenli olarak içmen gerekiyor buğracım ve bol bol dinlenmen gerekiyor geçmiş olsun gökçecim hoşgeldin."

"Hoşbuldum abi teşekkürler."

"Hastamızı sana emanet ediyoruz yorma."

Kafamı salladıktan sonra odadan çıkmıştı ali abi ilaçları alacağını ve taburcu işlemlerini halledeceğini söyleyip gitmişti buğra'nın üzerini değiştirdikten sonra hastaneden çıkıp arabaya binmiştik.

"Ee motorcu anlat bakalım konuştunuz mu annenle?"

"Evet güzelim o adamla boşandıktan sonra tüm bağını koparmış o adamla kendine yeni bir hayat kurmuş bizi de burda yanında istiyor."

"Anladım peki siz istiyor musunuz?"

"Ebrar ve ben istemiyoruz başka birisi için öz evladını terk edip yıllar sonra tekrar geri dönüp bizi yanında isteyen bir kadınla işimiz olmaz cansu da istiyor gibi bilmiyorum onunla istanbula döndükten sonra konuşacağımı söyledim oda tamam dedi öyle yani."

"Sen neden geldin ben zaten yarın geri dönecektim?"

"Baktım sen gelmiyorsun ben gideyim dedim iyiki de gelmişim."

Eve geldiğimizde arabadan inip eve girmiştik ali abi ilaçları getirdikten sonra teşekkür etmiştim motorcuyu yatağına yatırıp mutfağa gitmiştim.

Motorcuya çorba yaptıktan sonra başka bir şey isteyip istemediğini sormak için yanında gittim "Motorcu çorbadan başka bir şey istiyor musun?"

"Hayır güzelim ellerine sağlık."

"Afiyet olsun motorcu."

Mutfağa geri dönmüştüm çorbayı kaseye koyup tepsiye koymuştum odaya gittikten sonra yemeğini yedirdikten sonra ilaçlarını içirmiştim. Salon da yatmak istediğini söyleyince salona geçmiştik.

Ben tepsiyi alıp mutfağa geçip bulaşıkları yıkamıştım kapının çaldığını duyunca kapıyı açmaya gitmiştim kapıyı açtıktan sonra karşımda ceylan ablayı görmüştüm.

"Gökçe hoşgeldin kızım rahatsız ettiysem kusura bakmayın buğra hasta dediler de bakmak istedim."

"Yok ceylan abla buyur salonda buğra."

Ceylan abla salona girdikten sonra buğrayla konuşmuşlardı 1 saat sonra kalkmıştı saat geç olduğu için motorcuyu uyutmuştum.

Sabah uyandığımda elimi yüzümü yıkayıp kahvaltı hazırlamaya başladım 25 30 dakika sonra motorcuyu uyandırmıştım kahvaltıyı yaptıktan sonra eşyaları toparlayıp evden çıkmıştık zehra ablagille görüşüp arabaya binmiştik.

Bi kaç saatin ardından istanbula gelmiştik arabayı bizim eve sürmüştüm motorcuyu eve bıraktıktan sonra restoranta geçmiştim gün boyu restorantta oluşan sorunlarla ilgilenmiştim.

Eve geldiğimde saat 23.25'di odama geçip hızlıca üzerimi değistirdikten sonra motorcu'nun yanına yatıp uyumuştum.

Loading...
0%