Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@dalinzey

Kızla bakışırken evden orkunun sesi duyuldu. "Kim gelmiş hayatım?" kızı içeriye iteklememle eve girmem bir oldu. Orkunun olduğu odaya giderken adını bilmediğim kız arkamdan "Napıyosun sen be" diye bağırmasıyla arkamı döndüm "Naptığım seni ilgilendirmez"

"Sen kimsin de sevgilimin evine giriyorsun?" orkun bunun hesabını verecekti. Orkunun yanımıza gelip kızla bana baktığını gördüm boynunda ve dudağında ruj izleri vardı."Gökçe senin burda ne işin var?"

"Sevgilime süpriz yapmak için gelmiştim ama asıl süprizi sen bana yaptın tebrik ederim orkun" kızı baştan aşağıya süzdüğümde kızında beni süzdüğünü görünce göz devirdim ve orkuna döndüm.

"Gökçe açıklayabilirim" herşey ortada değil miydi zaten "Neyi açıklayacaksın orkun?" kız da güzel olsa bari ya "Gökçe o benim kuzenim" nee of çok komik bu ya.

"O yüzden mi boynun da ve dudağın da ruj izleri var orkun?" diyip evden çıktım ve merdivenlere yönelip hızlıca dışarıya çıktım hava çok soğuk olduğu için önüme gelen ilk taksiye bindim.

Yarım saatin ardından eve gelip odama çıktım sıcak duş alsam çok iyi olacak makyaj masama geçip makyajımı temizleyip banyoya geçtim hızlıca duş alarak banyo'dan çıkıp giyinme odama giderek pijamalarımı alıp giyindim.

Kapının çalınmasıyla kafamdaki düşüncelerden kurtulup kapıya döndüm. "Gökçecim müsait misin konuşalım mı eğer istersen?" yaşadıklarımı birilerine anlatmak iyi gelecektir diye düşündüğüm için "Olur yenge gel." dedim.

Yengem odaya girip kapıyı kapattı ben saçımı tarayıp kuruturken olayları yengeme özet geçerek anlattım ben olayı yengeme anlatırken abim de yanımıza gelmişti. "Açıkcası orkun'dan böyle bişey beklemezdim" yengem haklıydı.

"Üzülme abicim ben sana birini bulurum hatta buldum bile" abi bune hız ya "Hakancım biraz yavaş mı olsan kız daha yeni ayrıldı" yengem haklıydı ama abimi de anlıyordum hiç kimse istemez kardeşinin üzülmesini.

"Abi kimi buldun sen bana?" çok merak etmiştim mutlaka öğrenmeliydim bunu "Bekle abicim fotoğrafı olacaktı."

 "Oha."

"Noldu abicim?" lan ben onu dışımdan mı söyledim "Yakışıklıymış he bide motorcu mis" lan neler diyorum ben abime imdat.

"Abi numarası var mı sende?" çocuk çok yakışıklı " Var abicim ver telefonunu kaydedeyim" telefonumu abime uzatıp numarasını yazmasını bekledim.

Telefonumu aldıktan sonra abimlerle birlikte yemeğe indik sandalyeme oturup yemeğimi yemeye başladım. Annemin "Keşke orkunu da yemeğe davet etseydik" cümlesini duyduktan sonra abim ve yengemle göz göze geldik.

"Anne bundan sonra bu evde o şerefsizin adını geçirmeyeceksiniz ege ve ceren sizde dahilsiniz buna." abimin cümlesini duyduktan sonra aşırı rahatlamıştım.

"Neden oğlum gökçeyi üzecek bişey mi yaptı?" babamın cümlesiyle abimin bakışları bana döndü "Aldattı baba" diyip yemeğimi yemeye devam ettim.

Kimse ses çıkarmadan yemeğe devam ettik yemekten sonra salona geçip koltuğa yerleştim ve telefonumu elime aldım abimi görünce kimseye çaktırmadan "Abi bu çocuğun adı neydi?"

"Ömer buğra abicim" ay ismi bile çok güzel "Tamam abi."


Loading...
0%