Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@dalinzey

Sabah Ege'nin bağırışlarıyla uyanmıştım bağırışlarından anladığım kadarıyla abimgil Ege'nin sevgilisini öğrenmişlerdi telefonumu elime aldığım da saatin 11.08 olduğunu görünce çok şaşırdım normalde bu saate kadar uyumazdım.

Aniden kapımın açılmasıyla gözlerimi kapıya çevirmemle Ege'nin yatağıma atlayıp arkama saklanması bir oldu abimle yengem de Egenin peşinden gelmişti abim gözlerini bana dikmiş üstüme üstüme geliyordu.

"Abi noluyor?" abimin daha da yaklaşmasıyla yataktan çıkıp yengemin arkasına saklandım."Yenge abim niye bana öyle bakıyor?" abim beni bırakıp tekrar Egeye odaklanmıştı.

"Bilmiyorum güzelim" abim Egeyle ugraşmaya devam ederken bende banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım ve giyinme odama geçip altıma siyah pantolon üzerime de beyaz tişört giyinmiştim makyaj masama geçip hafif bir makyaj yapıp saçımı taradıktan sonra aşağıya indim.

Mutfağa giderek kahvaltımı yapmaya başlamıştım telefonumu elime alarak Buğra'dan gelen mesajı okudum.

Motorcu: Günaydın güzelim.

Siz: Günaydın motorcu bugün saat 13.00'de beni almaya gelir misin?

Motorcu: Gelirim güzelim.

Motorcunun mesajına tepki bırakarak whatsapp'tan çıktım ve kahvaltımı yaptıktan sonra salona geçmiştim. Cerenle ilgilenmeye başlamıştım abimin sesiyle Cerenle birlikte abime döndük ve motorcuyu gördük.

"Abicim aşk olsun Ömer Buğra'nın geleceğini söyleseydin keşke" motorcuyu gördükten sonra dilim tutulmuştu fotoğraftakinden daha yakışıklıydı.

"Hoşgeldin motorcu"diyip cereni kucağımdan indirmiştim.

Babamla annemin de bize doğru geldiğini görünce gözlerimi motorcudan çekmiştim. "Buğracım hoşgeldin" annem motorcuya Buğracım mı demişti yoksa ben mi yanlış duymuştum. "Hoşgeldin oğlum" babamın cümlesiyle kendimi daha fazla tutamayarak "Siz tanışıyo musunuz?" diye sormuştum.

"Hoşbuldum teşekkür ederim" motorcunun cümlesiyle hep birlikte oturmuştuk annem motorcuya pasta yedirmeye çalışarak çocuğu darlıyordu. "Motorcu biz artık çıksak mı?" kurduğum cümleyle herkesin bakışları bize dönmüştü.

"Anne sal sende artık çocuğu yemek isterse yer" annem kafasını sallayarak çayından yudum aldı "Babacım siz nereye gideceksiniz?" babamın cümlesiyle gözlerim Egeyi aramıştı Ege'nin gittiğini farkederek tekrar babama döndüm.

"Egenin sevgilisiyle tanışmaya gideceğiz baba motorcu da gelecek benimle" dedikten sonra motorcuyla göz göze geldik sanki sus demek ister gibi bakıyordu gözlerimin içine "Tamam kızım siz çıkın isterseniz" babamın cümlesiyle kafamı salladım.

Motorcunun elini tutarak odama çıkmıştık motorcu odamda gezinirken ben giyinme odama gidip ceketimi ve çantamı alarak çıktım. "Ne arıyorsun güzelim?" telefonum yoktu. "Telefonumu arıyorum motorcu."

Odaya Cerenin gelmesiyle ikimizin de bakışları ona dönmüştü "Hala telefonunu unutmuşsun mutfakta" mutfakta nasıl unutmuş olabilirim ki "Teşekkür ederim bitanem" telefonumu alarak odadan çıkıp merdivenlere yöneldik.

Evdekilere çıktığımızı haber vererek evden çıkıp motorun yanına gelmiştik "Kaskını tak bakalım fıstık" kaskı alıp takmıştım "Ne zaman önüne alacaksın?" motorcu da kaskını taktıktan sonra "Dönüşte alırım yavrum olur mu?" cümlesiyle kafamı sallayıp motora binmiştik.

15 dakika'nın ardından cafeye varmıştık motor'dan inip kaskı çıkarmıştım "Güzelim çıkacağınız saati yazarsın gelir alırım seni" motorcunun cümlesiyle kafamı motorcuya çevirip dik dik baktım.

"Sende benimle geliyosun motorcu itiraz istemiyorum" cümlem bittikten sonra motorcunun elini tutup cafeye girdiğimizde herkesin gözleri motorcunun ve benim üstümdeydi Egeyi gördükten sonra motorcuyla birlikte Egegilin yanına gidip oturduk.

"Abla hoşgeldin Buğra abi sende hoşgeldin" Egeye dönüp tam cevap vereceğim sırada motorcu benden önce davranmıştı "Hoşbulduk Egecim" diyip bana dönmüştü ben hariç herkes tanıyordu motorcuyu gözlerim Egenin sevgilisi Özgeyi aradı.

"Hoşgeldiniz" Özge diye tahmin ettiğim kızı görüp "Hoşbulduk" demiştim kız cidden çok güzeldi Egeyle çok yakışıyolardı "Çok yakışıyosunuz" motorcuyla göz göze gelmiştik.

"Teşekkürler Özgecim sizde öylesiniz" motorcu'nun cümlesiyle Ege ceketimi tutup kendine doğru çekmişti beni "Abla Buğra abiyle sevgili misiniz?" Ege'nin cümlesiyle gözüm tekrar motorcuya dönmüştü.

Motorcu'nun yanında sarışın kızla göz göze geldikten sonra kız tekrar motorcuya odaklanmıştı kızı gördükten sonra Ege'den uzaklaşıp motorcuya doğru yaklaştım motorcu'nun elini tuttuktan sonra kızın bakışları önce elimize sonra bana dönmüştü tekrar motorcuya dönüp "Bu kız kim?" demişti.

"Sevgilisiyim canım noldu beğenemedin mi?" cümlemle birlikte Egegilin ve motorcunun bakışları bana dönmüştü kız yanımızdan uzaklaştıktan sonra tekrar eski yerime geçecektim ama motorcu elimi bırakmamıştı.

1 saat sonra motorcu ve ben kalkmıştık hesabı ödedikten sonra cafe'den çıkıp motora binmiştik "Sen az önce beni kıskandın mı?" motorcuya vurmak istedim ama önünde olduğum için vuramadım.

"Ben mi kıskanmışım" motoru sürmeye devam ederken kafasını salladı.

"Nereye gitmek istersin bakalım?"

"Evine gidelim mi?"

"Olur yavrum geç bakalım arkaya" kafamı sallayıp dikkatli bi şekilde arkasına geçmiştim.

"Motorcuuu"

"Efendim güzelim" omzundan tutunup "Fotoğraf çekinelim mii?" sorumla birlikte arkasına dönüp bana bakmıştı "Olur güzelim çekinelim" motorcunun telefonunu alıp fotoğrafı çekmiştim.

Eve geldikten sonra kapı açıldıktan sonra motorcunun kucağına 5-6 yaşlarında bi kız çocuğu atlamıştı motorcunun bakışları bana dönünce "Kız kardeşim" dedikten sonra içeriye geçmiştik.

Motorcunun kardeşiyle tanıştıktan sonra hep birlikte yemek yemiştik Cansu ve motorcu uyuya kalmıştı saatin 11 olduğunu fark edince burda kalmaya karar vermiştim telefonumu elime alıp hızlıca abimi aramıştım "Alo abi" abim galiba cerenle ilgileniyordu "Gökçecim saat 11 nerdesin annemler merak etti?" daha önce haber vermem gerekiyordu "Abi ben bu gece Buğra'da kalacağım annemgile söyler misin yarın sabah buğra'nın kardeşini de alıp bize kahvaltıya geleceğiz."

"Tamam abicim iyi geceler."

Telefonu kapattıktan sonra Cansuyu yatağına götürüp yatırmıştım Cansuyu yatırdıktan sonra motorcuyu da yatağına bırakmıştım ki kolum'dan tutup yanına çekmişti bende böylece uyuya kalmıştım.

Loading...
0%