Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@dalinzey

Sabah gözlerimi motorcu'nun odasında açmıştım.Motorcuya bakmak için arkamı döndüğümde motorcu'nun uyuduğunu gördüm yanağına öpücük kondurup odadan çıkmıştım.

Salon'dan gelen televizyon sesiyle salona gitmiştim "Gökçe ablaa" Cansu beni görünce kucağıma atlamıştı cansuyu kucağıma alıp saate bakmıştım saatin 07.30 olduğunu gördükten sonra Cansuyla birlikte koltuğa oturduk yarım saat çizgi film izlemiştik.

"Abim uyuyor mu?" Cansu'nun sorusuyla kafamı ona çevirdim "Evet tatlım saat daha erken sen neden kalktın?" odadan gelen sesle kafamı koridora doğru döndürmüştüm "Uykum kaçtı" Cansu'nun cümlesiyle "Peki tatlım ben bi abine bakayım sen acıktın mı?" diyip kapıya doğru yöneldim.

"Hayır gökçe abla" Cansu'nun sesiyle kafamı sallayıp motorcu'nun odasına doğru gittim motorcu'nun üstünü açtığını görünce odaya girip üstünü örtecektim ki bian da bileğimi tutup beni de battaniye'nin altına çekti.

"Günaydın fıstık" diyip öpmüştü "Günaydın motorcu" dedikten sonra öpücüğüne karşılık vermiştim telefonumun çaldığını duyduktan sonra motorcu'nun yüzü düşmüştü kendimi tutmayıp kahkaha atmıştım "Gülme fena olur" daha da gülerken "Nolurmuş?" dedikten sonra motorcu bian da dudağıma yapışmıştı.

Odaya Cansu'nun girmesiyle ayrılmak zorunda kalmıştık "Gökçe abla telefonun çaldı" telefonumu aldıktan sonra arayan kişinin ege olduğunu görünce geri aradım "Teşekkür ederim bitanem" Cansu odadan çıkarken ege telefonu açmıştı.

"Efendim Ege ne oldu?" arkadan Ceren'in sesi geliyordu "Abla ne zaman geliyorsunuz onun için aramıştım kahvaltıyı hazırlamaya başladılar" Ege'nin cümlesiyle kafamı motorcuya çevirdim üzüntüyle bakmıyordu.

"Birazdan çıkarız" Ege'nin "Tamam abla" diyip telefonu kapattıktan sonra tekrar motorcuya dönüp "Kahvaltıyı hazırlamaya başlamışlar" dedikten sonra motorcuyu öpüp yataktan kalkmıştım.

Motorcuyu öptükten sonra kahkaha atmıştı.Motorcu yataktan çıkıp hazırlanmaya başladıktan sonra bende cansuyu hazırladım daha sonra lavaboya gidip saçımı düzeltip çıkmıştım.

Montlarımızı giyip evden çıkmıştık arabaya binip yola çıktıktan sonra şarkı açmıştım 20 dakikanın ardından eve gelmiştik arabadan inip eve doğru yürüdük.

Eve girdikten sonra ben odama çıkmıştım hızlıca montumu ve çantamı yatağa bırakıp giyinme odama gidip üzerimi değiştirmiştim telefonuma gelen bildirimle Asya'nın yazdığını gördükten sonra whatsappa girip mesaja bakmıştım.

Asya: Gökçee akşam biz Samet'le partiye gideceğiz.Hakan abigili ve Buğra'yı alıp sende gelsene çok eğleniriz.

Siz: Olur saat kaçta?

Asya: 21.30 da bekliyoruz mekanı biliyorsunuz zaten.

Siz: Tamam canım görüşürüz.

Telefonumu arka cebime koyup aşağıya indiğimde herkesin masada olduğunu görünce hemen bende motorcu'nun yanına oturmuştum.

"Abi akşam saat 21.30 da hep gittiğimiz mekan da parti varmış Asya hepimizi çağırdı özellikle seni ve yengemi" dedikten sonra çayımdan yudum almıştım yengemin "Olur gidelim Buğra da gelecek değil mi gökçecim?" yengemin cümlesiyle kafamı kaldırıp tam konuşacaktım ki motorcu benden önce davrandı.

"Ben gelmesem daha iyi olur aylin abla Cansu evde tek kalamaz" motorcu'nun cümlesiyle bakışlarım bizimkilere döndü "Cansu da evde tek kalmaz burda kalır biz gelene kadar hem Cerenle birlikte oyun oynarlar."

"Evet Gökçe haklı sende geliyorsun kardeşim" abimin cümlesiyle motorcu kafasını sallamıştı kahvaltı bittikten sonra salona geçmiştik kıyafetimi giydikten sonra akşama kadar kızlarla ilgilenmiştim motorcu evine gidip hazırlanacaktı.

Aşağıya inip dışarıya çıkmış arabaya binmiştik parti mekanına 30 dakika sonra varmıştık motorcu'nun arabasını görmüştüm demek ki bizden önce gelmişti

Araba'dan inip mekana girmiştik motorcuyu aramıştım ama bulamamıştım arkamdan bi el belime deyince ürperdim motorcu olduğunu anlayınca rahat bi nefes almıştım.

"Yavrum çok güzelsin" motorcu'nun üstünde sade şık takım elbise vardı çok yakışıklı gözüküyordu "Sende çok yakışıklısın aşkım" diyip yanağından öpüp abimlerin yanına geçmiştim.

Masadan ayrılarak motorcuyla birlikte içki almaya gitmiştik motorcu'nun telefonu çaldığı için konuşmak için dışarıya çıkmıştı kafamı kaldırıp sağ tarafıma bakarken Orkunu görmüştüm.

"Gökçem naber yaa?" cümlesiyle yüzümü buruşturdum "Siktir git Orkun" diyip motorcu'nun ve kendi içkimi alarak masaya gidiyordum ki aniden sert bi şekilde kolumu tuttu.

"Orkun bırak kolumu" diyip kurtulmaya çalıştım ancak kurtulamadım "Bırakmam benimsin sen Gökçe" demesiyle yüzüne tokat atmam bir oldu "Onu aldatmadan önce düşünecektin Orkun siktir git şimdi" diye bağırmıştım müzikten dolayı kimse bizi duymamıştı.

"Gökçe?" motorcu'nun sesini duyduktan sonra ona doğru gittim "Motorcu" diyip sarılmıştım "İyi misim güzelim bişey yaptı mı sana?" cümlesiyle kafamı hayır anlamında salladım.

Orkun'un bize doğru geldiğini görünce motorcuya daha sıkı sarılmıştım "Gökçe kim bu?" demesiyle birlikte motorcu'nun Orkunun yakasına yapışması "Sevgilisiyim kardeşim bi sıkıntın mı var hayırdır bidaha seni Gökçe'nin yanında görmeyeceğim anladın mı beni?"

Motorcuyla içkilerimizi alıp masaya geçmiştik "Güzelim iyisin dimi?" kafamı evet anlamında sallamıştım içkimden yudum almıştım "Hayatım ben lavaboya gidip geleceğim" cümlemle birlikte motorcu'nun bakışları bana dönmüştü.

"Tamam güzelim ben içki alacağım" kafamı sallayıp yukarıya çıkıp lavaboya girmiştim işimi halledip aşağıya inmiştim motorcu'nun yanında o kızı görmüştüm..

Adımlarımı hızlandırıp motorcu ve ismini bilmediğim orkunun sevgilisi olan kızla arasına girmiştim ikisinin bakışları bana dönmüştü.

"Senin ne işin var burada?" kızın cümlesiyle tamamen ona dönmüştüm "Asıl senin benim sevgilimin yanında ne işin var noldu Orkun seni de mi aldattı yazık kıyamam" kız kaskatı kesilmişti.

"Bu senin sevgilin mi cidden Buğra?" meraklı gözlerle motorcuya dönmüştüm "Evet sevgilim ne o beğenemedin mi?" motorcu'nun cümlesini duyduktan sonra bi saniye bile beklemeden çıkıp gitmişti.

2 saat sonra partiden ayrılmıştık arabaya binip motorcu'nun evine gitmiştik eve gidince motorcu bana kendi kıyafetlerinden vermişti bende hiç çekinmeden üzerime giymiştim.

Beraber pizza yapıp film seçmiştik pizza pişene kadar film izleyecektik motorcu film izlerken motorcunun telefonunu alıp yanına oturmuştum instagrama girip geçen gün çekindiğimiz fotoğrafı paylaşacaktım.

Salona gidip filmi izlemeye devam ederken motorcu lavaboya gitmişti motorcu yanıma gelip yatmıştı üstüme eğilip beni öpmeye başlamıştı bende kendimi daha fazla tutamayarak karşılık vermiştim.

3 saat sonra uyuya kalmıştım gözlerimi hafif araladığım zaman kendimi motorcu'nun kucağında bulmuştum motorcu beni yatağa bıraktığında onu da yanıma çekmiştim öpüp sarılıp uyumuştum.


Loading...
0%