Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@dalinzey

Sabah gözlerimi açtığım da motorcu yanımda yoktu telefonumu alıp saate baktığım da saatin 11.26 olduğunu gördüm.

Telefonumu tekrar aynı yerine bırakıp yatmaya devam etmiştim hayatımda ilk defa bu kadar huzurlu uyumuştum diyebilirim. Evden hiç ses gelmiyordu acaba motorcu gitmiş miydi?

Yataktan kalkıp saçımı düzeltikten sonra odadan çıkıp salona doğru yürürken mutfaktan sesler duydum ve mutfağa yöneldim motorcuyu kahvaltı hazırlarken görmüştüm.

Motorcu beni fark edince "Günaydın güzelim iyi uyudun mu?" diye sormuştu mutfağa girip sandalyeye oturmuştum "Günaydın motorcu çok iyi uyudum hâlâ uykum var."

Motorcu kahvaltılıkları masaya koyarken bende çayları koymaya karar vermiştim tam ayağa kalktığım sırada karnıma giren ağrıyla yerimden kalkamadım motorcu bana dönmüştü.

"Güzelim noldu iyi misin?" regl ağrısıydı bu hızlıca mutfaktan çıkıp lavaboya doğru gitmiştim motorcu da peşimden gelmişti reglimin yakın olduğunu bildiğim için yanımda pet taşıyordum.

Lavabo'dan çıkıp ellerimi yıkamıştım motorcu'nun hâlâ beni beklediğini fark edince ona doğru döndüm "Karnın mı ağrıyor?" demesiyle birlikte onu başımla onaylamıştım birlikte mutfağa gidip kahvaltı yapmaya başlamıştık.

"Kahvaltı'dan sonra masaj yapmamı ister misin bitanem?" sorusuyla birlikte hızlıca kafamı sallamıştım kahvaltı bittikten sonra motorcu mutfağı toplayıp yanıma gelmişti.

"Oda da mı uyumak istersin yoksa burda mı?" odası da çok rahattı ama orda çok sıkılacağımı bildiğim için burayı seçmiştim motorcu elinde battaniye su ve hapla birlikte gelmişti.

Hapı içtikten sonra motorcu üstümü örtüp masaj yapmaya başlamıştı aradan kaç dakika geçti bilmiyorum ama motorcu masaj yaparken ben uyuya kalmıştım.

Uyandığımda saat 14.30 du etrafıma baktığımda motorcuyu görememiştim mutfaktan gelen sesle başımı koridora çevirdim ayağa kalkıp mutfağa doğru gitmiştim.

"Motorcu" dedikten sonra yanına gidip sarılmıştım oda bana sarılmıştı "Güzelim sen neden kalktın?" cümlesiyle birlikte ondan ayrılıp "Seni göremeyince merak ettim" demiştim.

Telefonumun çaldığını duyunca mutfaktan ayrılıp motorcu'nun odasına gidip telefonu elime almıştım arayan kişinin orkun olduğunu görünce midem bulanmıştı telefonumu alıp salona geçmiştim.

"Kim arıyor güzelim?" telefonumu motorcuya uzatıp bakmasını sağlamıştım "Hangi yüzle arıyor bu seni" dedikten sonra telefon bir kez daha çaldı motorcu telefonu elimden alıp açmıştı.

"Gökçe" orkun'un sesiyle yüzümü buruşturdum "Ağzını sikerim senin hangi yüzle arıyorsun Gökçeyi?" yaklaşık 10 15 dakika boyunca konuşmuşlardı.

Motorcu telefonu masaya koyup gözlerini kapatmıştı bende yanına geçip oturmuştum gözlerimi motorcuya dikmiştim "Ne" diyip salondan çıkmıştı ayağa kalkıp bende peşinden gitmiştim.

"Bana niye kızıyosun ya?" dedikten sonra motorcu lavaboya girmişti bende peşinden girmiştim "Gökçe napıyosun burda?" omzumu kaldırıp indirmiştim.

"Of iyi be gidiyorum ben" diyip odaya gitmiştim eşyalarımı toparlarken motorcu yanıma gelip "Nereye?" demişti "Evime gidiyorum" dedikten sonra odadan çıkmıştım.

"Hiç bi yere gitmiyorsun izin vermiyorum" diyip sarılmıştı "O zaman bana niye kızıyosun?" dedikten sonra motorcu'dan ayrılırken kapı çalmıştı.

"Geldi başımın belası" motorcu'nun ağzının içinde bişeyler gevelediğini duyup kapıyı açmaya gitmiştim ki bian da motorcu bileğimi tutup kendisine çekti "Açmasak olmaz mı güzelim?"

"Kim geldi ki?" motorcu benden ayrılıp elini ensesine götürmüş "Eski sevgilim ama yemin ederim görüşmüyorum ben onunla konuşmuyorum bile" dedikten sonra salona geçmişti.

"Sen kimsin be çekil önümden" diyip kız içeriye girmişti kapıyı kapatıp peşinden girmiştim kız motorcuya doğru gidince motorcu arkama saklanmıştı kız bize doğru gelince kolumu uzatıp bize doğru gelmesini engellemiştim.

"Buğra kim bu herşeye engel oluyor yeni hizmetçin mi?" demesiyle birlikte motorcu arkamdan çıkıp önüme geçmişti "Yengenle düzgün konuş istersen Ezgi" kız gözlerini açmış bana bakıyordu.

Kızın önüne geçip "Benimle düzgün konuşacaksın" diyip gözlerimi kıza dikmiştim "Sen kimsin de seninle düzgün konuşacakmışım senden izin mi alacağım?"

"Bugün gittiğin restorantın sahibi desem naparsın?" kız cümlemle birlikte buğraya dönmüştü buğra yanıma gelip kızı kovmuştu ama kız gitmemişti.

Kızın tek kelime etmesine dahi izin vermeden saçından tutup dışarıya atmıştım ardından kapıyı kapatıp salona geçmiştim buğrayla göz göze gelmiştik.

Saatin 15.00 olduğunu görünce şaşırmıştım saat 15.30 da Ebrarın uçağı inecekti "Motorcu geç kalacağız" dedikten sonra hızla hazırlanmaya başlamıştık.

Havalimanına geldiğimizde saat 15.25'ti ebrarın gelmesine 5 dakika vardı Ebrar 2 3 senedir Egeye aşıktı ama benim gerizekalı kardeşim bunun farkında bile değildi Ebrar yakın zamanda onunla konuşacağını söylemişti.

Ebrarı görüp ona doğru koşup sarılmıştım motorcu da arkamdan gelip Ebrara sarılıp öpmüştü "Ben sizi çok özlemişim yaa" diyip bidaha sarılmıştık eve geçtiğimizde hazırlanıp bize gitmiştik.

Ebrar ve Cansuyla özlem gidermişti Egeyle Ebrar selamlaşmıştı "Abla" Ege'nin bana seslendiğini duyduktan sonra ona dönüp "Efendim" demiştim "Biraz konuşalım mı?" kafamı sallayıp ege'nin odasına geçip konuşmuştuk.

"Ege sakın bana bu kız için üzüldüğünü söyleme valla deşerim seni de Özgeyi de" Ege gözlerini devirmişti "Ne üzüleceğim abla söylemek istedim sadece" kafamı sallayıp ayağa kalkmıştım "Sen burada dur Ebrar bişey konuşacaktı seninle" diyip kapıya doğru yürümüştüm.

Ege'nin arkamdan kekelemesini duymuştum aşağıya inip Ebrarı görmüştüm dört gözle bana bakıyordu "Ebrar, Ege seni odasında bekliyor" Ebrar cümlemle birlikte ayağa kalkıp panik olmuştu bana ve Buğraya onunla gitmemizi istemişti.

Yaklaşık 1 buçuk saat konuşmuştuk 1 buçuk saatin ardından aşağıya inmiştik koltuğa oturmuştuk salonun kapısında Özgeyi görünce herkesin bakışları ona dönmüştü.

Ege tam ayağa kalkacaktı ki durdurmuştum onu Özgeyi kolundan tutup kapıya doğru gitmiştik "Ne işin var senin burada Özge aldattığın yetmedi birde eve mi geliyorsun?"

"Yok abla yüzüğü vermeye gelmiştim" cümlesiyle birlikte çantasına giden eline bakmıştım "Yüzüğü ver ve bidaha seni ne Egenin yanında ne de evimde görmeyeceğim kimle yattıysan onun evine git" diyip eve girmiştim.

Özgeyle konuştuklarımızı anlatıp yüzüğü Egeye vermiştim oda yüzüğü habersizce ebrarın çantasına koymuştu Ebrargil gidince bende odama çıkıp duş almıştım yatağıma yatıp telefonuma elime aldığımda yabancı numaradan mesaj geldiğini gördüm.

0552*: Yüzük için teşekkür ederim Gökçe abla Ege'nin numarası yoktu sana atmak istedim.

0552*: Ege'nin numarasını abimden aldım abla iyi geceler abimin selamı var.

Siz: Rica ederiz hayatım sende selam söyle abine iyi gecelerr.

Telefonumu masaya koyup uyumuştum.


Loading...
0%