Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7.Bölüm

@dalinzey

Sabah uyandığım da evde hiç ses yoktu yataktan kalkıp lavaboya gidip elimi yüzümü yıkamıştım lavabodan çıkıp giyinme odama giderek üstümü giyinmiş aşağıya inmiştim.

Nazmiye ablagilde evde değillerdi telefonumu alıp abimi aramıştım ama açmamıştı yengemi aramaya karar vermiştim yengemi arayıp kulağıma götürdüm telefonu "Efendim Gökçecim" yengemin sesini duyduktan sonra "Nerdesiniz yenge evde kimse yok" demiştim arkadan sesler geliyordu "İşimiz var dışardayız yengecim görüşürüz" diyip kapatmıştı.

Telefonu kulağımdan çektiğim sırada zil çalmıştı evde kimse olmadığı için kapıyı açmaya gitmiştim karşımda motorcuyu elinde poşetlerle görünce ağzım açık kalmıştı. Motorcuyu eve aldıktan sonra elindekileri merak ettiğim için daha fazla dayanamayarak sormuştum.

"Motorcu bunlar ne?"

"Sana aldım güzelim kahvaltını yaptın mı?" kafamı sallamıştım elindeki poşetleri bırakıp yanıma gelmişti "Eşyalarını al gidiyoruz hadi."

Başımı olumlu anlamda salladıktan sonra odama çıkıp çantamı ve telefonumu alıp çıkmıştım aşağıya indikten sonra arabaya binip restoranta gitmiştik.

"Yavrum kahvaltı hazır olana kadar bunları giyip gel hadi" konuşmama fırsat vermeden poşetleri elime tutuşturup odama göndermişti odaya gidip üzerimi giyinmiştim diğer poşeti elime alarak içinde ne olduğuna bakıp içindekileri poşetten çıkarmıştım.

Makyajımı yapıp odadan çıkmıştım motorcu'nun yanına gittikten sonra "Çok güzel olmuşsun yavrum" dedikten sonra gülümsemişti "Motorcu noluyor?" cümlemle birlikte gözlerini kaçırmıştı.

"Gidince anlarsın" demişti kahvaltıdan sonra çantamı alarak restoranttan çıkmıştık arabaya binmiştik şarkı açmıştım nereye gittiğimizi bilmesem bile güzel bir yere gideceğimiz belliydi bende şarkıya eşlik etmiştim.

"Dillere düşeceğiz seninle

İlle de biz düşecek

Taze bahar dalları gibi çiçeklenecek"

"Tadım tuzum olacaksın benim

Tadım tuzum olacak

Yatağıma gireceksin benim

İlle de sen yatacak"

"Seni, seni, en çok seni

Bir tek seni severim, hani"

"Kör olayım yar

Sürünürüm yar

Her daim yar

Billahi"

Şarkı bittikten sonra başka bir şarkı açmıştı motorcu 1 saatin ardından bir mekana gelmiştik neresi olduğunu bilmiyordum ilk defa geliyordum.

Arabadan inip mekana doğru yürümüştük mekana geldiğimizde motorcuya noluyo der gibi kafa sallamıştım sadece gülümsemişti.

Kafamı çevirdiğimde annemi, babamı, abimi, yengemi, Egeyi herkesi görmüştüm duvardaki yazıyı fark etmeseydim neler olduğunu anlamayacaktım kafamı motorcuya çevirip gülümsemiştim.

"İyiki doğdun güzelim doğum günün kutlu olsun" diyip öpmüştü herkes doğum günümü kutlayıp hediyelerimi verdikten sonra hepsine ayrı ayrı teşekkür edip masaya geçmiştik.

Akşama doğru partiye gidip eğlenmiştik motorcu ve ben geç çıkmıştık eve gidip kendimizi yatağa bırakmıştık üzerimizi çıkarıp lavaboya girmiştim "Sen nereye?"

"Yanına" demişti motorcu da benimle birlikte girmişti lavaboya.

Lavabodan çıkıp odaya gidip uyumuştuk.

Loading...
0%