Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@dalinzey

Sabah gözlerimizi alıcı gibi kapıyı çalan kişi yüzünden açmıştık motorcu ağzının içinde küfür savurmuştu yataktan çıkıp geceliğimi giymiştim motorcu da üzerine eşofmanını giymişti. Kapıyı açtıgımızda karşımızda duran polislere bakıyorduk.

"Memur bey noluyor bu saatte?"

"Uyuşturucu ihbarı aldık savcılık kararıyla arama yapılacak" motorcuyla göz göze geldiğimiz sırada polisler içeriye girip her yeri aramaya başlamışlardı.

"Ev temiz komserim" polisin cümlesiyle gözlerimi devirmiştim "Tamam çıkıyoruz arkadaşlar kusura bakmayın aramak zorundaydık" motorcu kafasını sallayıp polisleri geçirmişti.

"Hay böyle işin amına koyayım benim evimde ne işi olur uyuşturucunun bide evi toparlamakla uğraşacağım şimdi" motorcuya yaklaşıp sarılmıştım "Ben varım motorcu birlikte toparlarız."

"Boşver güzelim gel gidelim odaya" motorcu beni kucağına alıp odaya götürmüştü "Motorcu saat kaç?" cümlemle birlikte motorcu beni yatağa yatırıp saate bakmıştı.

"9.30 yavrum" kafamı sallayıp motorcuyu da yanıma çekmiştim odada vakit geçirirken motorcu uyuya kalmıştı bende mutfağa geçip kahvaltı hazırlamaya başlamıştım.

Kahvaltıyı hazırladıktan sonra motorcu'nun yanına gidip uyandırmaya çalışmıştım ama uyanmıyordu elimi saçına daldırmıştım. Motorcu uyandığında mutfağa gidip kahvaltımızı yapmaya başlamıştık.

"Ben bakarım" diyip kapıyı açmaya gitmiştim abimler ve egegil gelmişti "Hoşgeldiniz de keşke haber verseydiniz" herkes içeriye geçtikten sonra motorcu mutfaktan çıkıp yanımıza gelmişti.

"Abla bu evin hali ne 2.dünya savaşı mı çıkardınız?"

"Ablan isterse oda olur Egecim ama hayır polis geldi" motorcu'nun cümlesiyle hepsinin ağzı açık kalmıştı.

"Niye gelmişler ki abi birşey mi olmuş?"

"Uyuşturucu ihbarı almışlar o yüzden geldiler"

Evi topladıktan sonra hep birlikte mutfağa geçmiştik "Kahve yapıyorum herkese?" hepsi kafasını olumlu anlamda salladıktan sonra kahve yapmaya başlamıştım Ebrar da yardıma gelmişti.

Kahveleri içerken uzun uzun sohbet etmiştik oturma odasına geçtikten sonra bugün restoranta özel misafirlerin geleceği aklıma gelmişti hemen oturma odasından çıkıp odaya gidip üzerime siyah elbisemi giyip çantamı alarak oturma odasına geçmiştim.

"Abicim hayırdır bi yere mi gidiyorsun?"

"Restoranta gideceğim abi özel misafirler gelecekti bu akşam hazırlıklar nasıl gidiyor bakmam lazım"

"Ben bırakayım seni güzelim" çantamı sandalyeye bırakıp kabanımı giyinmiştim "Gerek yok canım keyfinizi bozmayın siz kaçtım ben" çantamı alıp evden çıkmıştım.

Arabaya binip çantamı yan koltuğa koymuştum şarkı açıp arabayı çalıştırmıştım telefonumun çaldığını fark edince şarkı'nın sesini kısıp telefonu açmıştım.

"Gökçe abla eğer iznin olursa bende seninle gelebilir miyim?"

"Tabiki gelebilirsin hayatım aşağıdayım ben çabuk gel" telefonu kapatıp ebrarı beklemeye başlamıştım arabanın kapısı açıldığında çantamı alıp ebrarın oturmasını beklemiştim.

Restoranta geldikten sonra arabadan inip anahtarı valeye verip restoranta girmiştik odaya geçip çantamı ve kabanımı bırakıp mutfağa şefin yanına gitmiştim "Şef hazırlıklar nasıl gidiyor?"

"Gayet iyi gidiyor Gökçe hanım" kafamı sallayıp mutfaktan çıkıp masama geçmiştik Osmanı çağırıp kahve istediğimizi söylemiştim osman siparişi aldıktan sonra gitmişti.

"Ebrar siz Egeyle kavga mı ettiniz?"

Ebrar sorumu başıyla onaylamıştı "Neden peki anlatmak ister misin?" ebrar tamamen bana döndükten sonra "Özge denen kızla konuşmuş Özge buluşmak istediğini ve herşeyi anlatmak istediğini söylemiş."

"Ve Özge o konuşmadan sonra başkasıyla gezmeye devam ediyor" Ebrar anlamayan bakışlarla bana bakmaya devam edince Öge'nin yanındaki çocukla birlikte oturdukları masayı işaret etmiştim.

Ayağa kalkıp Özge'nin oturduğu masaya gitmiştim "Özge?" Özge ve ismini bilmediğim çocuğun bakışları bana dönmüştü yanındaki çocuk en az 21 gösteriyordu.

"Gökçe abla?" sandalye çekip oturmuştum Ebrar ne yaptığımı anlamayan bakışlarla bize bakmaya devam ediyordu "Merhaba ben Gökçe buranın sahibiyim."

"Ahmet bende memnun oldum Gökçe hanım" Özgeye döndüğümde aklımdan geçen şeyi yapmamdan korktuğu her halinden belli oluyordu "Sevgili misiniz" diye sormuştum Ahmet başıyla onaylamıştı.

Özge lavaboya gitmek için kalktığında bende ahmete dönmüştüm "Özge'nin yaşını biliyor musun Ahmet?"

"19 yaşında değil mi bana öyle söylemişti"

"19 yaşında değil 17 yaşında Özge benim kardeşimin eski sevgilisi ve bugün ona mesaj atmış buluşmak ve herşeyi anlatmak istediğini söylemiş kardeşim Özgeyi başkasıyla yatakta basmış bunları sana söyleme sebebim aynılarını yaşamaman için dikkat et" diyip masadan kalkmıştım.

Masama geri döndüğümde Egeyi Ebrar'ın yanında görmüştüm anladığım kadarıyla Ege, Ebrarın gönlünü almıştı kimin kardeşi be.

"Teşekkür ederiz Gökçe abla böyle bişey yapmana gerek yoktu."

"Teşekkür edilecek bişey yok ve böyle bişey yapmama gerek vardı Ege'nin yaşadığını bi başkası yaşasın istemem."

Özgeyle Ahmetin yüksek sesle kavga ettiklerini görünce yanlarına gidip "Daha kısık sesle veya kavganızı dışarda edin müşteriler rahatsız oluyor."

Telefonumu elime alıp bugün çekindiğim fotoğrafı paylaşmak için instagrama girmiştim.

Akşam özel müşteriyi ağırladıktan sonra restorantı kapatıp motorcuya gitmiştik hep birlikte yemek yemiştik yemekten sonra film seçip açmıştık film bittikten sonra abimleri uğurladıktan sonra Ebrar ve Cansu odalarına geçmişti motorcu ve bende odaya geçmiştik bugün fazla yorgun olduğum için motorcuya sarılıp uyumuştum.

 

 

Loading...
0%