Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@dalinzey

Sabah gözlerimi açtığımda saat daha 12.25'di.Ömerle yaşamaya başladığım için çok kıyafetim yoktu Ebrarın veya motorcunun kıyafetlerini giyiyordum.

Yataktan çıkıp lavaboya girmiştim elimi yüzümü yıkayıp lavabodan çıkıp evi aramıştım ama kimse yoktu neler oluyordu?

Motorcuyu aramaya başladım ama açmıyordu Ebrarı aradım oda açmıyordu hemen abimi aramıştım saniyesinde açıp "Efendim abicim" demişti.

"Abi motorcu neden açmıyor telefonu Ebrar da açmıyor?"

"Bilmiyorum abicim müsait değillerdir"

"Tamam abi görüşürüz" diyip kapatmıştım üzerimi giyinip eve gitmeye karar vermiştim çantamı ve telefonumu alıp evden çıkmıştım kapıyı kilitleyip anahtarı çantama koymuştum.

Arabaya binip eve doğru hızla sürmüştüm eve geldiğimde Nazmiye abla kapıyı açmıştı odama çıkıp çantamı ve telefonumu masama koyup banyoya geçmiştim duş alıp çıkmıştım telefonumu elime aldığımda 20 cevapsız arama vardı whatsappa girip gelen mesajı okudum.

Motorcu: Güzelim telefonlarımı açar mısın?(13.29)

Mesaja görüldü atıp rehbere girip motorcuyu aramıştım.

"Güzelim nerdesin?"

"Evdeyim bir şey mi oldu?"

"Evde bulamayınca arayım dedim de kahvaltıya gelecek misin?"

"Üzerimi giyinip gelicem canım" dedikten sonra telefonu kapatıp üzerimi giyinip eşyalarımı alıp evdekilere "Ben çıkıyorum görüşürüz" diyip çıkmıştım.

Motorun yanına geldikten sonra anahtarı evde unuttuğumu anlayıp geri eve dönüp zile basmıştım.
"Nazmiye abla motorumun anahtarını unutmuşum getirir misin?" nazmiye abla başıyla onaylayıp gitmişti.

Anahtarımı aldıktan sonra motora binip yola çıkmıştım lambada beklerken yan arabadan gelen sesle kafamı oraya çevirdiğimde Orkunu görmüştüm.

Orkun laf atmaya devam ederken daha da hızlanmıştım ben telefona gelen aramayı onaylayıp "Efendim" demiştim "Gökçe abla nerdesin kahvaltı hazır."

"5 dakikalık yolum kaldı canım" Ebrar tamam diyip telefonu kapatmıştı eve geldiğimde motoru garaja koyup eve gidip kahvaltımızı yapmıştık.

"Motorcuu gazlayalım mı?"

"Motorla mı geldin yavrum?"

Başımla onayladıktan sonra "Olur gazlayalım" demişti hazırlanıp evden çıkıp garaja gitmiştik motorları çalıştırıp garajdan çıkmıştık.

"Motorcu yarışalım mıı?" başıyla onayladıktan sonra ikimizde hızlanmıştık sahile kadar yarışmıştık kazanan ben olmuştum.

"Güzelim şuraya oturalım mı seninle bişey konuşmam gerek" başımla onayladıktan sonra banka geçip oturmuştuk.

"Yavrum annemi biliyosun babam öldükten sonra bizi terk edip başka bir adamla evlenmişti o adamla boşanmışlar dün bursaya dönmüş beni aramış komşulardan birisi de numaramı vermiş sabah aradı Ebrarı ve Cansuyu görmek istediğini söyledi benimde orda yapmam gereken bi takım işler var biliyosun bursaya dönüp annemle buluşacağız kızları çok görmek istiyormuş"

"Madem kızlarını görmeyi çok istiyormuş yıllar önce niye terk edip başka bir adamla evlenmiş o zaman?" dedikten sonra sustum.

"Bilmiyorum güzelim bunların cevabı onda"

"Ne zaman gideceksiniz?" gözümden yaş süzülmüştü bana yaklaşıp sarılmıştı "Yarın gideceğiz."

"Bugün seninle son günüm yani" dedikten sonra ağlamaya başlamıştım motorcu gözümden düşen yaşı sildikten sonra "Geri döneceğim güzelim birakmam seni olmadı gelir seni de alırım" dedikten sonra tekrar sarılmıştık.

"Gökçe neden ağlıyor?" Orkunun sesiyle gözümü açıp Orkuna ters bi bakış attım motorcu ayağa kalkıp Orkunu ittirmişti "Sanane lan benim sevgilimden" Orkunun yanında ki kıza bakmıştım bu kız o gün motorcu'nun evine gelen eski sevgilisiydi?

Kız motorcuyu Orkundan uzaklaştırmaya çalışırken bi süre dönüp bana bakmıştı ben keyifle kavgayı izliyordum "Yardım ette ayıralım şunları."

Kıza ters ters bakmaya devam ederken bana doğru gelmeye baslamıştı "Sana diyorum duymuyor musun?" kız bana doğru gelmeye devam ederken üstüne doğru yürümeye başlamıştım.

"Duymuyorum evet."

Ben kızın üstüne gitmeye devam ederken kız bian da saçımı asılmıştı daha fazla dayanamayarak bende karşılık vermiştim kız çığlık atmaya başlayınca motorcuyla Orkunun bakışları bize doğru dönmüştü.

Motorcu sırıtmaya başlamıştı bende sırıtmıştım Orkun uzaktan bizi izlemeye devam ediyordu "Orkun için değersiz birisin galiba baksana uzaktan izliyor" diyip kızı salmıştım Orkun cümlemle birlikte kendine gelmişti motorcu fena benzetmişti Orkunu.

Kız arkasına bakmadan gitmişti Orkun da arkasından koşmuştu motorcuyla ben birbirimize bakıp sırıtmaya devam etmiştik motorlara binip gazlamaya devam ediyorduk başka bir motorcu bize doğru geliyordu "Kanka geri dönün polis var" diyip gitmişti bakışlarım motorcuya dönmüştü.

Hızla geldiğimiz yolu geri dönmüştük. 1 saat daha gazladıktan sonra eve dönmüştük valizleri hazırlamaya başlamışlardı bende yardım etmiştim. Valizleri hazırladıktan sonra motorcuya sarılıp "Ne zaman döneceksiniz?" demiştim.

"Belli değil güzelim her gün arayacağım seni söz" dedikten sonra öpmüştü bende karşılık vermiştim Ebrar yanımıza geldiğinde ayrılmıştık. Ebrarla sohbet ettikten sonra herkes odasına çekilmişti.

Odaya geçtikten sonra ona son kez sarılıp uyumuştum...

Loading...
0%