Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@damla_gncr

hoşgeldiniz aşklarımm 💘💘 Ahu'nun fotoğrafını paylaştım sizlerlee

Silahıma uzanmak istedim, içi boştu yine de o bunu nerden bilicekti ki. Elimi uzattıgım sırada bileklerimi kavradı elleri, beni kapıya doğru bastırdı. Yüzünü göremiyordum. Bir eliyle anahtarı kapının deliğinde döndürüp kapıyı açtı. Beni de içeriye doğru itti. Bir an çevik bir hareketle elimi çekip silahımı kavradım. Bana silahını yöneltti, tabi bende ona. Sadece suratıma bakıyordu ifadesiz bir şekilde, gören deli olduğuna inanabilirdi, keskin yüz hatları vardı, esmerdi, tabiri caizse yakışıklı sayılabilirdi.

"silahının boş olduğunu biliyorum onu yere bırak"

Bu bilgiye nerden sahip oluyordu bu.

"Kimsin sen? Ne istiyorsun, neden peşimdesin?! "

"Ben istemiyorum seni, senin gibi bir aptalı kim ister"

"Açık konuş "

"Ahu seni ne güzel sattı öyle, kardeşim dediğin kızın kumar da seni bize sattığını, hakkında tüm bilgileri bizimle paylaştığını bilmiyor musun? "

Başımdan kaynar sular döküldü, satılmak mı, ben neden satılayım ki tabi şuan mahkum gibi bir durumda oldugumu kabullenmek istemiyorum ama olsun.

"ben eşya değilim siktir git evimden!

Silahındaki susturucuya gözüm kaydı, anlaşılan bugünü öyle kolay kolay atlatamicaktım. Birden yatak odama doğru koştum, ordaki silahımı alabilirdim, arkamdan beni vurma ihtimali olsa bile şansıma güvenmek istedim. Kapıyı kapatamadım o öbür taraftan zorluyordu, bende diğer taraftan ve tabikide gücümüz denk değildi. Gücüm kalmayınca kapıyı bırakmak zorunda kaldım. Korkudan buz gibi olmuştum, kalbimin sesini duyabiliyordum, belki o bile duyabiliyordu. Saçlarıma yapıştı, elinden kurtulmaya çalıştıkça canımı daha çok acıtıyordu.

"illa seni vurmam mı gerek durman için"

"umrumda değil aptal herif"

Beni öldürmek isteyeceğini düşünmüyordum sonuçta ben bir askerim ve haberim çabuk yayılırdı sadece başlarına bela olurdum. Sanırım yanılmışım.

Silah sesi, kulağımı sağır edicek cinsten bir silah sesi. Ellim kan içinde, peki bu acı... Böyle bir acıya nasıl katlanabiliyor bir insan. Gözüm kararıyordu. Hissediyordum, bundan sonra normal şeyler olmayacağını hissediyordum ve bulanık bilincimle Ahu'mu düşündüm, doğru muydu bu söyledikleri, bunu yapar mıydı bana?. Onun her zaman yanında olan kardeşine yapar mıydı bunu?

Umarım bu bölümü begenmişsinizdir, daha hikayenin çoook başındayız herşey zamanla oturucak, lLÜTFEN OY VERİN VE YORUM YAPINNN 😽😽😽😻💘

Loading...
0%