Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1.bölüm

@dasha._

LGS'den çok düşük puan aldığım için şansım yetenek sınavına kalmıştı,o gün geldiğinde ise kazandığım ile ilgili shorts Youtube videosunu ''ne de olsa sınıftan birisi bu videoyu görmez''(şüpheli) diyerek paylaşmıştım.

Sonrasında sınıftan bir çocuk cidden o videoyu bulup linkini sınıf grubunda paylaşmıştı,okul başlamadan böyle rezil oldum. Okuldaki kişilerden çok saf bir biçimde umutluydum.''ah ne güzel herkes sanatçı ruhlu olduğu için daha güzel empati kurar birbirimize destek çıkarız,umarım beni dışlamazlar ve belki zorbalamazlar..'' Elbette bu sadece saçma bir yanılgıydı ve gerçeği farketmem uzun sürmedi (9. ve 10.sınıf COVID olduğundan karantidan sayılmıyor).

Pandemide olmamıza rağmen haftada 2 gün atölye için okula,3 gün ise ZOOM(eba) üzerinden uzaktan eğitim görüyorduk.

COVID vakaları azalmaya başladığı zaman okul düzeni tam oturdu derken benim okula getirdiğim gitarı hepimiz pozitif (+) Aysu da dahil olmak üzere elden ele çalıp hepimiz reklam arasına girene kadar. 14 gün reklam arasından sonra kaldığımız yerden devam ettik...

Gerizekalım (ismi lazım değil de denebilir) ile beraber edebiyat dersinde her seferinde resim çizip uyuyakaldığımız için dersten kaldık ve aynı anda sorumluluk sınavına girmek zorunda kalmıştık. (!çok gizli bilgi; uyurken öpüştüğümüz zaman sınıftaki diğer kişilere dedikodu malzemesi olmuştuk 1 hafta boyunca!)

göksel,ikra ve aurora (takma adı) yakın arkadaşlarım oldukarını sanıyordum ve her okul çıkışı beraber tramvay ile beraber giderdik. Şuan aralarından sadece aurora arkadaşım uzak mesafeli oldu,ikra limoni göksel ise düşmanlarımdan biri

11.sınıfa geçince bir anda kötüleşmeye başladı heykel derslerinde kafa dağıtıyordum... ben arkadaşlarımdan uzaktım tek yakınım gerizekalımdı; her derdimi ona anlatırdım,beraber şarkı söylerdik,beraber baya fazla vakit geçirirdik.

Sabah annem benim bir kafe de çalışacağım haberini vermişti ve mutlu olmuştum tatlı ve bildiğimiz bir yerdi,üstelik kedileri bile vardı ama isimlerini bile hatırlamıyorum.Okuldan çıktıktan sonra ve hafta sonları artık orada çalışıyordum,aynı zamanda savunma sanatlarında Salı ve Perşembe günleri eğitim alıyordum .

kafe de bulaşıkları yıkarken gerizekalımın annesi ve annem çok ciddi konuşuyorlardı (yakın zamanda onun doğum günü kutlandı) yanlarına gittiğimde annesi birden bizim için ayrılmamız gerektiğine kanaatına varmıştı.(Şüphelerim onun reşit olup benim 16 yaşında olmam ile beraberinde onun başının belaya girme ihtimaliydi) daha kötü de olabilirdi diyerek eve normal bir şekilde gittim (ağlayarak).Ertesi gün okulda ciddi bir konuşma yapıp barışmıştık ve sonra yine kavga ettik bu durum istemesemde ders ve okul performansımı düşürdü.

Ela her gün başka erkeklerle birlikte olup ''arkadaşlar birbirlerinin cinsel ihtiyacını karşılayabilir,tüm erkekler benim'' ama kız arkadaş konusunda da erkek gördüğü an aşağılamaya başlayan bir insandı bu yüzden onu pek sevdiğimi söyleyemem bana da sürekli ''pick me,or#spu'' derdi.Gerizekalımda onunla takılmaya bayılırdı bende bir gün sinirlenip sakin bir sesli mesaj attım ''KALTAKLARLA TAKILIRSAN KALTAK OLURSUN ERKEK OR###''.O da ne mi yaptı tabiki de herkese attı ve kız beni kapı eşiğinde arkadaşları ile sıkıştırarak ses kaydını açtı. Ben bitti mi dediğimde kız üstüme atlamaya çalıştı ve bana küfrederek arkadaşları onu tutarak uzaklaştırdı.

Ben ödevimi yapmayı unuttuğum için okulda müzik dinleyerek ödevimi yapıyordum ve iki tanımadığım kız eşyalarımı sıradan alıp tahtaya doğru fırlattılar. Ben de belli etmeden lavaboya gittim ve işimi görüp geldiğimde sınıf öğretmeni bana çok kötü bakıyordu sebebini sorduğumda ''Deniz sen niye herkese iftira atıyorsun,senin psikoloğa ihtiyacın var hiç kimse sana bir şey yapmıyor sen g#tünden uyduruyorsun'' diyerek zorla özür dilettirdi yapmadığım bir şeyden...

Loading...
0%