Yeni Üyelik
6.
Bölüm

Adli vaka

@dasha._

Tantunilerim bugün de olaylı anılardan bahsedeceğim...

O gün Azra'nın kaydını almam sonrası için işime yaramıştı (ama bunu yapmayın kanıt için değilse yasal değil). Sosyal medya platformunda bir paylaşımda Azra,Abdülzerrak,Arslan ve bir kızı daha etiketlemiştim onda da 'beni üzebileceğini sanıyor ama kanıtlarım var ' gibimsi boş bir şeydi olayı yoktu ve hemen sonra Arslan beni aradı,bağırarak ''Deniz senin Allah belanı versin sen Or##punun tekisin,nasıl etiketlersin seni mahvederim'' suratına kapattım ve kudurduğuna da emindim.

Ertesi sabah Azra ve sevgilisini boş atölye de kapıları açık şekilde uygunsuz bastım ama atölye ye dahi girmedim uzaktan onlara bakıp gülümsedim (çok panik ve korku içindeydiler). Tenefüste Abdülzerrak,Azra ve Arslan kapı eşiğinde fısıldaşıyorlardı,beni gördükleri an Arslan ''pişt Ya##ak kafalı a## baksana buraya'' dedi bağırarak ve konuşmak istemeyip uzaklaştım.(Olay çıksın istemiyordum) Beni lavaboya kadar takip ettiler ve ben baya rahatsız oldum Azra ve Arslan kahkaha atıp ordan çıkmamı bekliyorlardı. Ses kesildiğinde ordan çıktım (köşede pusu kurup bekliyorlardı) ve kalabalık bir yere geçtim, Oraya da gelip ''pişt konuşcaz sadece senle gelsene len buraya ağlama sakın'' dediler ve hiç bir şey demeden suratlarına anlamsızca bakıp uzaklaşmaya devam ettim (kalabalıktan da ayrılmadım). Arslan kolumu ve hırkamı çekiştirmeyi başladı hırkamın içinde de bir şey olmadığından kıyafetimi ortalıkta çıkarmış gibi oldu ve kendimi rahatsız hissettiğim için ''dokunma bana'' diyerek kolumu geri çekip İdare ye gittim.

Yardım istediğinde kimsenin bana yardım etmeyeceğini bildiğimden KADES kullanıp polislerin gelmesini bekledim o esnada Ebrar'ın beni arayıp ''Geber Deniz'' dediği aklıma geldi. Polisler geldiğinde İdare bölümü çok panik oldu ve polisleri geri göndermeye çalıştılar,bana soru sorduklarında İdare bölümü çok gergin bir şekilde müdahele etmeye çalıştılar ve en sonunda Çocuk şubeye gittik. İfade verdikten sonra sadece Arslan'dan şikayetçi olmama rağmen Azra ve sevgilisi de ayrıyeten şubeye gidip benden şikayetçi olmuşlar. Bir akşam birden polisler kapımıza dayandı ve bir gece daha orda geçirdik sebep ise ''iftira suçu'' ne iftirası diye ifadeyi okurken ifade de şu şekilde yazıyordu ''biz sevgilimle atölye de normal bir şekilde dururken Deniz bizi gördü ve hemen müdür yardımcısına şikayet etti'' oldu okurken bana bir gülme geldi sadece imza atmam gerektiğini ve zamanı gelince savcılıktan çağıracaklarını söylediler.

6 Şubat sabahı Deprem için anma günü yapıldıktan sonra İstiklal marşı esnasında Müdür yardımcısı beni odasına Tehditkar bir şekilde çağırdı ve tedirgin oldum, İstiklal marşından sonra odasında (girerken tedirginlikle ses kaydı başlattım,alışkanlık değil daha öncesinde tehdit edildiğimde öyle bir şey yapmadım diyerek kanıt istediler) baya baya ''Deniz atölyede C#ns#l ilişkiye girenleri görmüşsün bana isimlerini vermek zorundasın dün gece annen bahsetti'' dedi. Ben yinede söylemedim ve durumu iza etmeye çalıştım ben çıktıktan sonra Abdülzerrak ve Arslanı çağırdılar onlar bir kağıt doldururken yine beni çağırdılar ve telefonumu vermemi istediler ben vermek istemedim ''ses kayıtlarına bakacağım ver telefonunu'' diyerek zorla elimden aldı ve geri vermeyeceğini söyleyerek odasından çıkmamı emretti.

Sınıfa girdiğimde Azra ve Ela birlik olup beni çok ağır kokulu bir parfüm ile zehirlediler (parfüm,kolonya gibi maddelere alerjim var ) ve sınıftan zorbalık yaparak itekaka çıkarttılar. Eşyalarım içerde kaldı ama o an öfkeli bir şekilde telefonumu alan müdür yardımcısının odasına girip '' yetti artık karakola gidiyorum'' dedi odasında müdür ve rehber öğretmeni benim galerimi karıştırırlarken gördüm ve müdür yardımcısı da kıvırtmak için ''Deniz merak etme bende gidiyorum ve seni şikayet edeceğim'' dedi ve tam gaz okuldan çıkıp yanındaki karakola gittim.

Hemen ardından müdür yardımcısı gelip ''bu telefonu sakın öğrenciye geri vermeyin benim özel hayatımı işgal ediyor ve okuldan kaçtı ben bu öğrenciden şikayetçiyim'' dedi .

Loading...
0%