Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Deniz hamile??

@dasha._

Evet lahmacunlarım hadi devam edelim...

Sabahları artık ''acaba-cem özkan'' şarkısını açıp buz gibi soğukta 25 dakika dolmuş bekliyorum -_-. Kendime yeni yol arkadaşı Yex ile yakınlaştım Ortaokulda iken de yakın arkadaştık ama sonra aramız açılmıştı, okula geçtikten sonra sütlü kahvemi alıp atölyeye geçip öğretmenin gelmesini bekledik (dürüst olalım kimse öğretmen gelmeden ders çalışmıyor ya da önden başlangıç yapmıyoruz).

her tenefüste Gerizekalım kuliste oturur bende yanına giderdim (it çekiyo kendine istemiyorumda he) kavga edip derslere dağılırdık. Okulun tek güzel yeri ara bahçesiydi ayva ağacı yetişirdi ve bir bank ta tek otururdum genelde sınıftakilere beleş masaj yapmaya başlayana kadar.

Bir gün bir kıza kim olduğunu sordum ve aldığım cevap tam olarak buydu ''ya Denizcim biliyorum siz 2 yıldır sevgilisiniz ama biz 2-3 haftadır çıkıyoruz seni de biliyorum zaten,üstelik çok iyi anlaşırız akrep burcuyum ben ;)'' ben bir süre ekrana takılı kaldıktan sonra kıza baya sordum ve olayı didikledim,sohbet bile ettik. Kız ile işim bittiğinde kızı engelledim ve Gerizekalımdan hesap sormaya geldi sıra ve havada onun yalanları uçuştu, bense o gün çok fazla ağladım ve gözlerim şişti aldatılınca kimsenin açıklayamadığı o hissi yaşadım. Bir süre sonra okulda devamlı mide bulantıları ve baş dönmeleri yaşamaya başladım,2 hafta boyunca devam ettikten sonra normal olmadığını anlayıp doktora gittik ve muayeneden apandisit şüphesi olduğu söylenildi. MR da daha net gözüken bir şey iken ultrasona gittik ve apandisit te çatlama olduğu için yatış önerildi.

Okula gitmeyeceğim ve o insanları görmeyeceğim için mutlu olmuştum (siz siz olun sınıftan sevgili yapmayın). Hazırlıktan sonra 1 gün sonra Hataneye gittik ve ameliyat oldum 5 gün yattım ve 2 hafta rapor verildi yürümekte zorlandığım için toplu taşıtlar tehlikeliydi (Annem espri yaptıktan sonra kahkaha atarken dikişim açıldı sanmıştım).

toparlandıktan sonra okula geri döndüğümde gerizekalım benle konuşmak için Metro ya çağırdı ''seni çok seviyorum ve destek olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım '' dedi inanmak mantıklı değildi ama birisine inanmaya ihtiyacım vardı. Metro da konuştuktan sonra okula gittik ve 3 ders sonra Ela onun kucağında oturuyordu onunla konuşmak istemedim,gelip benden özür dilese de konuşmadım.

ah bu arada ameliyat olayından önce birde bulantı ve rahatsızlığımdan dolayı Ela ve sınıftaki diğer kızlar benim hakkımda ''hamile'' diye dedikodu çıkardılar

 

Loading...
0%