Yeni Üyelik
4.
Bölüm

Fiziksel ve Psikolojik mobing

@dasha._

lahmacunlarım istesem roman da yazabilirmişim çok biriktirmişim içimde...

dedikodular gün geçtikçe artıyordu ve hakkımda artık fantezi boyutuna ulaşabilecek söylentiler çıkmaya başladı,mesajların birinde ''arklar deniz ve ismi lazım değil denince aklıma bir film geliyor ,kız tecavüze uğrayıp hamile kalıyordu'' bu zihniyeti anlamlandıramıyordum.

Ela ve gerizekalım bana mobing uygulamaya başladılar ve yanımdan geçerken gerizekalım ''ıyy pick meee'' dediğinde gereksiz sinirlendim normalde tek başına sinirlenebileceğim bir şey değil ama hadlerine değildi ve ''bir daha söylesene duyamadım'' dedim dayılanarak,aşağılayıcı bir şekilde yüksek sesle söyledi ve ben onun oturduğu sırayı hızlıca ittirerek sınıftan çıktım.

Arkamdan gelip kollarımdan çekiştirerek beni müdürün odasına götürdü ve dedi ki ''hocam bu kız bana vuruyo'' müdür ters tepki verecek diye beklerken ''oğlum sen kendine erkek diyebiliyormusun önce bir kendine bak ayrıca yaptıklarını hepimiz biliyoruz şimdi çeneni kapa ve sınıfa gidin konuyu bir daha da açmayın '' diyince gururum okşandı,odasından çıkarken tüm sınıfın bizi merdivenlerden izlediğini farkettik ve hiç bir şey söylemeden yukarı çıktık. Biz hiç bir şey anlatmadığımızdan sınıftakiler çok fazla kurulup yeni senaryolar ürettiler.

Bu durumdan yararlanmak isteyen Ela olayı büyütmek için ses kaydı meselesini tekrardan gündeme getirip sırama gelip aşağılayıcı bir tavır ile geçiyordu,her gün ama her gün zevk alıyorlardı bundan 11.sınıfı da öyle böyle bitirdim.

Gel gelelim 12.sınıfa her şey daha yeni başlıyormuş ta haberim yokmuş,Hatay dan ve başka yerlerden gelen depremzede yeni öğrenciler de vardı üstelik (durumları kötü olduğundan iyi davranmak istedim ve misafirperver bir şekilde karşılayacakken iğrenç gruplara dahil oldular ve beni yanlış tanıdılar).

Abdülzerrak çok feminen ve dedikoducu bir çocuktu kısa bir süre sonra benimle uğraşmaya itip kakmaya başladılar...

Loading...
0%