Yeni Üyelik
5.
Bölüm

Tecavüze uğramış mı Tacizci mi???

@dasha._

tantunileeeeer...

12.Sınıfa geçtiğimizde bizim okul tadilattan dolayı 1.dönem Bilsem binasında okumak zorundaydık, AVM gibi okul yapmışlar bizim okul küçük kalıyordu. Ben şahsen yerden memnundum ama ders işlerken çok zorluk çekiyorduk yeterli alan ve akıllı tahtalar yoktu (ortada tahta bile yoktu) dersler arttı ve hocalar bile yetmediğinden idare bölümündekiler derslere girmeye başladılar, atölye dersleri merdivenlerin yanındaki geniş koridorda olması da bazen karışıklığa sebep oluyordu.

Gerizekalıma dava açtık sms'lerde bana hakaret, gmaile izinsiz giriş, yüzyüze iken olan hakaretler ve bir çok açıklayamayacağım sebepten ötürü...kısa süre sonra bu istemesekte okulda bir şekilde yayıldı ve sınıftan Azra bunu kendince çok yanlış yorumladı,yanıma geldi ''Deniz sen ismi lazım değil tarafından tecavüze uğramışsın ve kürtaj yaptırmışsın'' dedi ve bende sinirli bir şekilde açıklamaya çalıştım (öfkeyle kalkan hata ile oturur). Konuşma bittikten sonra Azra beni sınıfta sıkıştırıp ''Deniz sen bana dava açmışsııın'' dedi ve onun öyle bir şey olmadığını anlatmaya çalıştım ama evirip çevirmeye başladı. Ben merdivenlere çıktım telefonumdan ses kaydını başlattım ve abdülzerrak ile Azra yanıma geldiler ve kavga etmeye başladık ikisi de üstüme üstüme geliyordu ve Azra '' dava açacaksan aç bekliyorumm çok sıkı avukatlarım var'' dedi.

Olayın hemen ardından müdür yardımcısının odasına inerken bir grup tanımadığım kız müdür kapısının önünde bana bağırmaya başladı ''KIZIM SENİN DERDİN NE PARÇALARIM SENİ YA,TACİZCİSİN SEN TACİZCİ BU KIZZ BANA TACİZZZ EDİYORRR'' diye parmakla göstermeye başladı ve arkadaşları da onun arkasından destekliyordu, bunu gören müdür bizi odasına götürdü ve kız hararetli bir şekilde hakkımda sallamaya başladı hoca ismini sorduğunda ozaman öğrendim ve 9 lardanmış daha sözde de ben lavabo da onun cinsel organına zoom atarak videoya alıp yaymışım lakin olaydan haberim bile yoktu. Arkadaşlarından siyah saçlı dar tayt ve göbeği açık gri hırkalı sigara kokan kız beni sürekli tehdit edip mobing uygulamaya çalışıyordu (lavabo da işimi görürken kapıların kilidi de kırıktı nasıl olduysa acabaa kız zorlayarak kapıyı açtı ve ''Denizciiim sen kapıyı kitlememişsin amaa'' diyerek çıkmamı engelledi).

İkra,Ebrar ve Meowie ile beraber okuldan kaçtık ve o gün Din öğretmeni ile karşılaştık kahve ısmarladı bize ve biraz oturduk işte o gün de Gerizekalım dan o sms leri almıştım.

Loading...
0%