Yeni Üyelik
8.
Bölüm

Felaket Habercisi : Part 3

@davyjones

Husky, hızlıca Alex'in yanına gelip onu koklamaya başlamıştı, sanki kim olduğunu anlamaya çalışıyordu. Kai de köpeğin başını okşayarak Alex’e yanıt verdi. "Hadi ama Alex, onun bir ismi var. Husky ile tanış, gezegenin şans perisi olarak bilinir. Baksana, seni ne kadar da sevdi."

"Husky, onun türünün ismi. Bunu biliyorsun değil mi? Ve şu şans olayı da neyin nesi?"

Kai, elinde bir anda beliren et parçalarını Husky'ye verip onu beslerken gülümsedi. "Diyelim ki, tekrar yanlışlıkla zamanda geri gitme olasılığın var. Ama istediğin zamana gitmek ve yanında birini sağ salim götürme ihtimalin oldukça düşük. İşte böyle durumlarda Husky devreye girer ve neredeyse imkansız dediğin ihtimalleri mümkün kılar."

Husky, Kai’nin onu övmesini beğenmişçesine dilini çıkararak kahramanca bir poz takındı. Kai devam etti. "Bir de gittiğin yerde bir cihaz bulacaksın, onunla veri tabanına kolaylıkla girebileceksin."

Alex kaşlarını çatarak sordu. "Bunca şeyi yapabiliyorsan, neden veri tabanını sen ele geçirmedin?"

Kai omuz silkerek devam etti. "Orada ne olduğunu ve kimin yerleştirdiğini zaten biliyorum, Alex. Ama mesele bu değil. Önemli olan, senin bu bilgileri öğrenirken yeteneklerini keşfetmen. Kaizen'de öğrenciler yeteneklerini keşfetmek için binlerce yıllık eğitimden geçiyor senin ise yeteneğini kısa sürede kavramanı Husky sayesinde başarabiliriz. Bu senin ilk sınavın ve ilk cevabın olacak." Alex, Kai’nin beş yıl sonraki halinden daha farklı olduğunu fark etmişti. Şu anki Kai, daha canlı, daha hevesliydi. Gelecekte onu eğitmekten vazgeçmiş, karanlık bir hal almıştı. Ama Alex, bu detayı şu an için açığa vurmamaya karar verdi. Kai’nin bakışlarındaki neşeyi bozmadan, kafasında bu durumu saklamaya karar verdi.

"Giriş sınavlarından hep nefret etmişimdir. Peki Husky bize neden yardım ediyor? Sofia, Enderler’in Dünya’daki işlere çok az karıştığını söylemişti."

"Husky'nin hayatını tarihi zamanlardan önce tam bu günde bize yardım etmesi karşılığında kurtardım. Şimdi de karşılığını veriyor. Ama sana bun-.."

Husky, Alex'i koklarken sanki kim olduğunu tanımışcasına üstüne atlamış ve aniden ortadan kaybolmuşlardı. Böylelikle Kai'nin sözü yarım kesilmişti.

"Ama sana bundan daha fazlasını borçlu evlat. Çünkü onu kurtaran sendin..."

Loading...
0%