Yeni Üyelik
3.
Bölüm

Zamandan Bir Anı

@davyjones

Zamandan Bir Anı 1910 / Kaizen Yönetici Konseyi / Beijing / Çin

 

Kai, yönetici odasında ki su dolu bir kazanın önünde duruyordu. Dışarı bakıp düşüncelere dalmışken içeri Kaizen'in Yardımcı Yöneticisi Lisa içeri girdi.

Lisa olanları kabullenememişçesine bağırarak konuşmaya başladı. "Bunca yıl sonra bu nasıl mümkün olabilir!"

Kai, düşüncelerini bölmeden konuşmaya başladı. "Dünya'nın sonunun gelmesini öğrenmek ne kadar tuhaf hissettiriyor öyle değil mi? Sabah toplantıda yöneticilerin yüzlerinden bunu anlayabilirdin."

"Toplantıda sorularına tek kelime bile etmedin tüm bunların nedeni hakkında bir fikrin olmalı?" Kai, öfkelenmişti fakat ses tonunu değiştirmeden konuşmasına devam etti.

"Cinayeti işleyen birinin sorularına cevap vermek aptalca olur. Katiller o masada Lisa. O lanet herif Neon, Değişim Sürecini başlattı. Bozulma Süreci'ni dengelemiştik. İnsanlığın daha dengeyi bozmadan yaşayabileceği on binlerce yılı vardı. Bir şeyler planlıyorlar ve bundan kurtulmayacaklar."

Lisa, Kai'nin sözlerini düşünerek derin bir nefes aldı. Gerçekten haklı olabilirlerdi; yöneticiler artık aralarında bir sır varmış gibi davranıyordu. "Bunlar büyük sözler, ama içten içe haklı olduğunu görebiliyorum."

"Dediklerimin her kelimesi doğru, bunu sende biliyorsun. Neon neden bunu yapıyor, bilmiyorum ama bunu ona ödeteceğim," diye yanıtladı Kai, kararlılıkla.

Lisa, uyarı dolu bir sesle "Bunu istesen de yapamazsın. Yaptığın, okyanusta ateş yakmaya benzeyecek."

"Haklısın, Lisa. Ama aramızda bir fark var..." Kai, gözlerini kısarak. Eliyle küçük bir ateş kıvılcımı oluşturdu ve önündeki su dolu kazanın içine bıraktı. Kıvılcım, suya değdiği anda kazanın içi bir anda alev aldı. Kai, yanan kazana bakarak sözlerine devam etti: "Ben okyanusun petrolden oluştuğunu biliyorum. Ve herkes yalnızca bir kıvılcım bekliyor... O kıvılcımı çıkaracak kişi de ben olacağım."

 

Loading...
0%