Yeni Üyelik
30.
Bölüm

Final

@dawrosee

ateşkarcan & susiyan

Sevgili Sevgilim Yamuk Prenses Su;

Bugün seni kaybedeli 6 yıl oldu. Bana yüz yıllar gibi gelmişti oysa. Bu çok acı verici. Nasılım diye sorma güzelim. İyi olduğumu düşünme. Ne bileyim kızım sensiz çok zor hayat. Lise bitti , üniversite bitti. Baya da oldu. 12 Mayıs sadece senin değil, benim de gidişim. Diyor ya şarkıda; ''Nasıl da gittin insafsız böyle de bırakılmaz ki...''

Nasıl gittin Su? Neden gittin? Erken değil mi? 17 yaş küçük değil mi? Bu ayrılık acımasız değil mi? Yaşayacak çok şeyin vardı. İyi olacaktın, biz koşacaktık, dans edecektik, bağıra bağıra şarkı söyleyecektik... Çok erken değil mi? Biz daha sarılacaktık... Ben sana kalbimi verecektim. Lanet olsun geç kaldım. Sana geç kaldım. Yetişemedim Su. Affet yamuk, affet.

Çok özledim seni, sesini , gözlerini, gülüşünü... Elimden sadece sosyal medyaya fotoğraf atıp birkaç şey yazmak geliyor ve bu acı verici.

Burada ölüm yıl dönümün için fotoğraf atıp 6 yıl oldu sen gideli yazmak yerine seninle olalı 6 yıl oldu yazmak isterdim. Ama hayat seni benden aldı. En acısı da hayat sensin.

Seni seviyorum Su...

908.6785 beğeni...

yorumlar kapalı..

SON...

BU BİR HİKAYEYE VEDA...

Keşke böyle olmasa, hayat bu...

Okuduğunuz için teşekkür ederim...

Sizi seviyorum...

Yazarken bir tık ağladım...

Ateş'i merak ederseniz yalnız kaldı kalbi, aklı başkasını kabul etmedi.

Komedi okumak isterseniz Kiracına Selam Ver'e beklerim.

Loading...
0%