Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@defne_istebe

Kapı açılınca sırasıyla annem babam ve abimi gördüm herkez hayretle ve üzüntüyle bana bakıyordu yanımda duran arasın kimse farkına varmaması tuhaftı . Annem bana geldi ve hemen koşup boynuma sarıldı . Annemin arkasından babam ve abimde bana sarılınca annemin gözleri uğraşı buldu .

- kızım bu adam kim

Şimdi nasıl sıçtığımın anlatımı yoktu . Bende elimle onu gösterip :

- ona sor istersen

Aras sanki kendi eviymiş gibi : " içeride konuşalım " diyince herkez arasa bakıyordu . En son ben araya girdim ve anne hadi bacağım arıdı diyince sonunda evin salonuna gelmiştik ve ben çift kişilik koltuktayken abim yanıma geldi ve beni kendi göğüs kafesine çekip saçlarımdan öptü.

Aras Epson kendini yoparlayarak:

- ona aşığım ve onu sevdiğim için kızını kaçırdım ama bunu bana mecbur bıraktı insan sevdiği kişiden en fazla ne kadar ayrı kalabilir 1 ay mı 5 aymi , 1 yıl mı hayır hiç biri diyil tam 2 yıl 2 koca yıl ben sevdiğim kadından ayrı kaldım bu ne kadar zor bir bilseniz .

Herkez nutku tutlmuş bir şekilde ona bakıyordu buna bende dahildim. En sonunda babamda kendini toparladı ve : " kızımız seni sevseydi sana gelirdi diyil mi ? "diyip bana bakınca yine laf nasıl bana geldi diye düşünürken

Ağzımdan benim bile şaşıracaksın bir cümle çıktı : " Bende

Onu seviyorum baba " herkesin nutku tutulmuş bakışları bana dönünce iç sesime belalar yagdiriyordum .

Abim " sen salak misin kızım sen kimseyi sevmesin ki "

- ben insan diyil miyim niyeymiş mis gibide aşığım ona diyip orasın yanına geçtim ve ne olduğunu anlamadan çenesini tutup dudaklarımı dudaklarına baktırdım ve üst dudağına hafif ce ve kimsenin anlamayacağım şekilde dinledim.

Bu kadar çabuk gaza geleceğini bilmiyordum.

 

 

Bölümü beğendiniz mi yorumlar lütfenn sizi seviyorum . ♡

 

Loading...
0%