Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@defnedag

Sabah Nina'dan önce ben uyanmıştım, yavaşça yataktan kapkıp sesiz adımlarla lavaboya doğru ilerledim,lavabonun önüne geldiğim ve kapıyı tıklattım lavabodan Markus'un sesi geldi ve sonra karşımda belirdi, yarı çıplak bir şekilde saçları ıslak, belli ki yeni duş almıştı,samimi bir şekilde selam dedi ve bende karşılık verdim.Lavaboya girip kapıyı kapatıp aynaya baktım resmen yanaklarım kızarmıştı ve o anda aklıma dünkü alkollü halimleyken ona dediğim şeyler geldi utanç ve sinirden resmen kendimi dövücektim çok fazla içmiştim.Anılar yavaş yavaş geldi,Cool aman tanrım dün Cool 'la bir şeyler yaşamıştım ve eve vardığımda onunla haberleşicektim. Hızlıca odaya gidip telefonumu alacaktım ki Nina'nın uyandığını fark ettim telefona bakıyordu elime telefonumu aldım Nina' ya günaydın diyip yatağa uzandım telefonumu açtım ve Cool' bir kaç bildirim vardı,içtiğimi bildiği için pek bir şey yazmamıştı yinede onu bilgilendirmek için aradım Nina o sırada tuvalete gitmişti.Cool telefonu açmıştı; selam Cool şey dünü hatırlıyormusun? Cool; nasıl unuta bilirim ki, dün sen gittiğinde yazdım ama cevap vermedin uyuduğunu düşündüm ve daha yazmadım. Evet uyumuştum üzgünüm çok içmişim direk uyudum içden, utanmış bir gülümseme çıkardım. Cool;tahmin etmiştim ama bunu telafi etmenin bir yolu var. Peki neyYüzümde küçük bir tebessüm vardı Cool;bu akşam saat sekiz de yemek yiyebiliriz ne dersin ​​​​​​.sesi mutlu ve şakacı çıkıyordu. Yüzümde tebessümle zefkle dedim. Nina odaya geri gelmişti, heyecanlı bir şekilde bu akşam Cool ile buluşuyorum dedim. Nina da sevinç yatağa geldi ve konuşmalarımı sordu ve her şeyi anlattım. Yataktan kalktığımızda Markus ve Paul ikiside kalkmıştı. Hepimiz kendimize mısır gevreği yaptık ve masaya oturarak yemeye ve konuşmaya başladık, Nina bence bu gün AVM ' ye gidelim dedi Markus hey bizi neden çağırmıyorsunuz yüzünde alaycı bir bakışvardı dudakları kenara kıvrılmıştı, aslında Nina da isterse gelin eğlenceli olur ha ne dersin Nina ,Nina kafasıyla onaylayıp alaycı bir sesle tamam onlarada birkaç elbise bakarız dedi hepimizin dudakları kenara kıvrılmıştı Paul biraz daha sert olsada samimiydi ve o da gülmüştü. Hepimisin yemeği bitmişti hazırlanmaya odaya çıkmıştık, ben Nina' dan giyinicektim.

Nina beyaz geniş bir gömlek altına da mavi kot şort giymişti havalı gözüküyordu, ben de ona benzer mavi beyaz bir gömlek ve mavi kot şort giymiştim uyumlu ve şık görünüyorduk açık kahverengi tonlarında makyaşımızıda yaptıktan sonra aşağıya indik. Markus ve Paul hazırlanmışlardı biz karşılarına çıktığımızda uzun bir süre baktılar, sonra ayağa kaltılar ve arabaya doğru ilerlemeye başladık. Paul arabayı sürüyordu ve bende Markus ile arkaya binmiştim. Markus çok güzel kokuyordu. O sırada telefonuma bir mesaj geldi Cool'dan dı "ne yapıyorsun tatlım"

"Şu ana Nina ve kuzenleriyle AVM' ye gidiyoruz" telefonumu çantama koydum ve araba durdu AVM ' ye gelmiştik, arabadan indik Nina kuzenlerine biz ayrı bakınalım yemek yiyeceğimizde buluşuruz tamam mı? İlk Paul cevap verdi tamam ​​​​​​. Biz Nina ile içeri girdikten sonra bazı markalarda elbise baktık akşam göz kamaştırıcı olmak istiyordum, ve sonunda bir mazada istediğim şeyi buldum parlak bebek

mavisi uzun bir elbise harikaydı hemen giymek istiyordum.biz tamamdık binada kendine bir kaç parça şey almıştı Paul'u aradak ve yemek bölümünde buluştuk, pek bir şey almış gibi durmuyorlardı, konuştuk anlaştık ve pizza yeme kararı aldık hepimiz birlikte pizzacıya gittik pizza yerken konuşup gülüşüyorduk. Saat geç olmuştu daha hazırlanıp yemeğe gidecektim yemeyi yiyip arabaya bindik eve doğru giderken dışarıyı seyrediyordum eve geldik ve Nina ve ben odaya geçtik,Nina benim hazırlanmama yardım ediyordu üstümü giydim parlak tonlarla makyajımı yaptım saçımı dalgalandırıp kenarlardan topladım ve yanıma beyaz bir çanta aldım, çok güzel görünüyordum.

Loading...
0%