Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@defnedag

 

Beni Cool alıcaktı ve kapının önünde korna sesi çalmaya başladı heyecanlı bir şekilde Nina' ya sarıldıktan sonra merdivenlerden aşağıya indim Markus ve Paul aşağıda koltukta oturuyorlardı ikiside birden kafasını çevirdi beni süzdükten sonra Paul nereye gidiyorsun? Yemeğe diyip kapıdan dışarı çıktım. Cool beni görünce arabadan indi ve bana kapıyı açtı çok cömert bir davranıştı Cool beni süzdü ve çok güzel gözüküyorsun dedi ona şöyle bir baktım ​​​​​​sen de çok yakışıklı olmuşsun dedim bu doğruydu mükemmeldi tam bir beyfendiydi ben arabaya bindikten sonra o da sürücü koltuğuna geçti hadi gidelim diyip arabayı sürmeye başladı. Yola bakıyordum ama arada bir gözüm ona kayıyordu liseli zamanına göre çok değişmişti bir beyfendi olmuştu. Elimi radyoya uzatıp bir şarkı açtım Celine Dion çıkmıştı mütiş bir şarkıcıydı ve bunun Cool da farkındaydı ki bu şarkıcıya bayılıyorum dedi ben de karşılık olarak bende dedim. Biraz daha gittikten sonra restorana varmıştı Cool hemen inip benim kapımıda açtı ve elini uzattı nazik bir şekilde elimi eline yerleştirdim mutluydum bu oğlan beni mutlu ediyordu,

 

Restoran mütişti kırmızı aydınlatmalar ve karanlık hoş bir ortam vardı biz balkon tarafına oturduk ve manzara mükemmeldi boğaza bakıyordu içimden kesin buradı çok pahalıdır dedim, Cool' la karşı karşıya oturmuştuk. İkimizde makarna sipariş etmiştik, makarnalar gelene kadar sohbet etmeye başlamıştık gözleri gözlerimin içine bakıyordu benimkilerde onunkine sesizlik oldu sadece bakışıyorduk ve o sırada makarnalar geldi gözlerimizi birbirinden ayırıp makarnalar baktık güzel kokuyordu ve tazeydi makarnaları yiyerek konuşmaya başladık ve Cool elimi tutu içime bir ürperdi geldi bir enerji dalgası sanki sadece elimi tutmamıştı hislerini bana yansıtmıştı gözlerimiz buluştu Cool seni seviyorum dedi gözlerine bakarak bende seni dedim mükemmel bir andı eskisi gibi değildi bu farklıydı sanki farklı kişilerdik bu his gerçekti onu seviyordum bu sevgiydi buna emindim sevgi buydu değil mi? Makarnalarımızı yemeye başladık yemek bittikten sonra biraz oturup sigara içtik, kalkma vakti gelmişti beni elimden tutup kaldırdı parayı ödeyip arabaya doğru gittik, ikimizde oturmuştuk ve Cool arabayı sürmeye başladı elime telefonumu aldım Nina mesaj atmıştı ne oldu? Yazmıştı bende cevap olarak mükemmeldi şimdi eve gidiyoruz yazdım ve telefonu çantama koydum.

 

Evimin önüne gelmiştik Cool bana baktı gözlerimin içine fısıltılı bir sesle geldik dedi bende ona bakıyordum emniyet kemerlerini çıkardık ve yavaşça birbirimize yaklaştık dudaklarımız nazikçe birbirine dokunuyordu aşama aşama tanıyorlardı birbirlerini hızlanıyordu sertleşiyordu yakınlık artıyordu sıcak basıyordu ama sanki enerji de yayıyordu ben onun üstüne oturdum ve öpüşmeye devam ettik müthişti sonra dudağımı ondan çekip istersen bu gün bende kal dedim yakından gözlerimin içine bakarak zevkle dedi arabanın kapısını açtım ve ona elimi uzattım gel hadi elimi tuttu ve kalktı onu elinden çekip eve doğru götürdüm evin kapısını açmakta zorlanmıştım hızı olmaya çalışıyordum ve sanki bir yandan eriyordum bu ayrı bir mücadeleydi içeri geçtik ve beni duvara yaslayıp öpmeye başladı onu koltuğa doğru çektim Cool' un üstüne oturmuştum Cool boynumu öpüyordu bu başka bir hazdı kafamı yukarı kaldırdım ve onu teşvik ettim elleri belimde dolanıyordu belimden kavrayıp beni koltuğa yatırdı ve kulağıma seni seviyorum diyip ıssırdı çok güzeldi kendimi ona bırakmıştım ve sonra uyuya kalmıştık koltukta ikimiz uyandığımda onun üstünde yatıyordum kafamı kaldırıp ona baktım ve dudağına öpücük kondurdum yavaşça kalkarken uyanmıştı tam kalktığımda elimden kavradı nereye gidiyorsun? Cool' a bakarak ​​​​​​lavaboya gideceğim dedim o da kafasıyla onayladı, lavaboya doğru gittim ve kapıyı açıp girdikten sonra aynada kendime baktım, dün güzel bir gündü ve hala güzel duruyordum elimi yüzümü yıkadıktan sonra lavabodan çıktım Cool mutfağa geçmiş ve yazgahın üstünde malzemeler vardı yanına doğru gittim ve boynunu öperek ne yapıyorsun? dedim, gözlerini iki saniye bana çevirerek kahvaltı dedi ona karşılık olarak vay demek yemekde yapıyormuş bu çok hoşuma gitti dedim bana baktı ve dudağıma minik bir öpücük kondurdu. Bende Cool'a yardım etmeye başlamıştım patatesli yumurta yapıyorduk o patatesleri kesiyordu bende fesleğeni kesiyorsun, bir süre sonra kahvaltı hazır olmuştu masayı hazırladıktan sonra karşılıklı oturup konuşarak kahvaltımızı yaptık. Kahvaltıdan sonra Cool gitmişti.

 

Nina'dan mesaj vardı hadi bu gün sınamaya gidelim diyordu altındada istersen Cool' da gelsin ve Markus ve Paul da gelecek yazıyordu bende altına tamam ben Cool'a sorayım yazdım. Cool' a sorduktan sonra hazırlanmaya başladım siyah dantelli takım giyecektim üstü crop altıda dar etekti dark bir kız olmuştum güzeldi o sırada Cool' dan mesaj geldi tamam gelicem yazıyordu bende mesajına kalp koydum ve makyajıma başladım koyu renkler seçmiştim en son Nina' ya fotomu attım uyumlu olmamız gerekiyordu biraz sonra o da kendi fotosunu attı o da mükemmeldi üstüne beyaz bir crop altındada katlı siyah etek vardı Cool'a benim eve gelmesini söylemiştim bizimevden geçicektik ve kapım çaldı sanırım Cool gelmeişti kapıya doğru gittim kapıyı açtığımda karsımda Cool vardı çok yakışıklı olmuştu üstüne kaslarını gösteren bir t-shirt giymişti altındada siyah şort vardı Cool' içeri aldım ve Ninaların birazdan geleceklerini söyledim ve öptüm koltuğa oturmuştuk o benim bacağımı okşuyordu ve telefona bakıyorduk konuşacak pek birşey yoktu Cool'a dram ve korku filmine gireceğimizi söyledim o da güzel dedi ​​​eğer korkarsan bana sarılabilirsin. Ben de ona alaycı bir şekilde pek korkacağımı sanmıyorum ama sende sarılanilirsin dedim ikimizde gülmeye başladık o sırada korna sesi geldi Ninalar gelmişti Cool' un elini tutum ve arabaya doğru ilerledik herkes bize bakıyordu Nina'da bize bakarak sırıtıyordu Markus ve Paul öne geçmişti ben Nina' nın yanına oturdum Cool' da benim yanıma oturmuştu sinamaya doğru gidiyorduk yolda pek konuşmamıştık ve sinamaya gelmiştik hepimiz arabadan inip sinamaya girdik Markus ve Paul patlamış mısır almaya gitmişti bizde bilet alıcaktık Nina liseden beri Cool' u sinir etmeyi severdi ve şimdide bilet alırken Nina benim yanımda diğer yanımda Markus oturucaktı ve asla değiştirmesine izin vermezdi Markus' un yanıda da Cool oturuyordu yani Cool' la aramızda Markus vardı Paul' da Markus' un yanına oturacaktı biletleri aldıktan sonra Cool' a alaycı bir şekilde malesef korktuğunda bana sarılamıcaksın ama istersen Markus' a sarıl dedim Cool' un suratı hala asıktı sonra sinamaya girip koltuklara oturduk Markus benim yanımda oturuyordu ve yine çok güzel kokuyordu bunun etkisinden çıkamıyordum film sırasında arada bir Nina ile konuşuyorduk Cool' la pek muhattap olmamıştım

 

Sinama bitmişti sinamadan çıkıp arabaya doğru ilerledik Nina onlarda kalmam istediği için Cool' u evine bırakmıştık ve bende Ninalara gitmiştim. Ninayla odaya geçip üstümüzü değiştirdik ben Nina' dan giymiştim. Günü Nina ile telefona bakarak geçirmiştik.

 

Uyku vakti gelmişti Nina ile biraz yatakta konuştuktan sonra yatarak uyumuştuk.

 

 

 

 

​​​​​​

Loading...
0%