Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Giriş- 1

@defnnakn

 

 

 

Lotus Giriş

‧˚₊⋅ ୨୧ ⋅₊˚‧

 

 

Her umut bir hayal kırıklığı besler içinde. Her şans sana uğramaz ya da her düş gerçekleşmez. Çabalamak yetmez. Omuzlarına binen yükler giderek ağırlaşırken etrafında bir ışık ararsın ama göz bebeklerin karanlıktan öteye geçemez.

Batan güneşin yerini alan ay beraberinde hayal kırıklıklarını getirir. Umutların ve düşlerin; geceleri lotus çiçeğinin kapanan yaprakları arasında sıkışır kalır.

Sonra karanlığın içinde gizlenen şafak yavaşça kendini belli eder ve gün doğumuyla beraber lotus çiçeği, yapraklarını tekrar açar. Açılan lotus çiçeği, yapraklarını tüm kötülüklerden arınmış biçimde yeni umutları, uğramasını beklediğin şansı, kurulacak yeni düşleri ve aradığın ışığı getirir.

Her güzel şeyin, kusurlu bir yanı vardır. Senin için açılmış tüm yapraklar her zaman el uzatmaz.

 

Bir yaprak, iki yaprak…

Beyaz lotus çiçeği, saflık ve duruluk.

 

Üç yaprak, dört yaprak…

Pembe lotus çiçeği, aydınlanmak ve farkındalık.

 

Beş yaprak, altı yaprak…

Mavi lotus çiçeği, akıl ve ruh.

 

Yedi yaprak, sekiz yaprak…

Kırmızı lotus çiçeği, aşk ve tutku.

 

Dokuz yaprak, on yaprak…

Mor lotus çiçeği, asillik ve maneviyat.

 

On bir yaprak, on iki yaprak…

Senin için açılmış son yaprak bu sefer sana sırtını döndü.

 

On üç yaprak lotus…

Şanssızlık.

 

Uzun süredir geceleri kendini karanlığa bırakan umutlarım ya da hiç uğramayan şansım değil, gerçekleştirilmeyi bekleyen pas tutmuş planlardı. Çok az kalmıştı. Gün doğumuyla beraber kapılarını aralayacaktı. Üstelik bir daha arınamayacak kadar batmaya da hazırdı.

Çiçek için kokusu neyse kişi içinde benliği odur. Ve ben kendi benliğimi çoktan yitirmiş, zihnimi ele geçirip iplerini çekiştirmelerine izin vermiştim. Ya da öyle sanmalarına…

 

Selam, bu satırları okuyorsanız eğer o uzun zamandır beklediğim cesaretimi toplamışım demek ki. Çok heyecanlıyım. Hemde çok ve de biraz gergin. Uzun süredir kurguyu kafamda toplamaya çalışıyorum ve artık ipin ucundan tutmam gerektiğini fark ettim. Her şeyiyle en ince ayrıntısıyla düşünmeye çalıştım. Beklediğimden daha zor bir şeymiş meğer. Umarım yapabilirim, umarım beğenirsiniz.

Umarım her şey güzel olur. 🤍

Loading...
0%