Yeni Üyelik
17.
Bölüm

17. Bölüm

@demirhanife

🌿Bol bol yorum ve beğeni almayan bir kurgu olduğu için üç haftada bir bölüm atmaya karar verdim.

Keyifli okumalar ☺️


"İntikam almaya karar vermişsen ellerini pisliğe batırmaktan çekinmemelisin. Zira intikam sen de güzel olan ne varsa, kötüleri ile değiştiren en kötü duygudur. Günün sonunda yeniden iyi bir insan olmayı bekleyemezsin."


Yüzümde aptal gülümseme, kalbimde dörtnala koşan bir at ile yerimde duramıyor, çocuk gibi odamın etrafında dört dönüyordum. Bu gece olanların bana ne hissettirdiğini biliyordum artık. Aşk.. Belki de en büyük düşmanım olan adama âşık olmuştum. Koca bir mayın tarlasında yalın ayak ona doğru yürüyor, tehlikeli olduğunu bilerek okyanusuna çekiliyordum. Beni eve bırakırken ikimizde susmuş, mekânda yaşanılanlar hakkında tek kelime etmemiştik. Konuşulmasını da beklemiyordum. O ergen kızın itici tavrına bir karşılıklı muhtemelen. Mavi hep böyleydi zira.


Evimin önüne geldiğimizde eve korkutucu bir bakış attığını anlık görmüş daha sonra o ifadeyi yüzünden aniden silip bir an önce gitmek istediğini belli edercesine iyi geceler dilemişti. Ne kadar hayal kırıklığı yaşamış olsam da babamın düşmanı olduğunu bildiğim için üstünde fazla durmadım.

Babama görünmeden hızla odama girmiş yüzümdeki mutluluğu görmesinden ölesiye korkmuştum. Çünkü ne zaman mutlu olsam, sebebini öğrenmek için her yolu deniyor, kendi soyadına yakışmayacak bir davranışsa o mutluluğu hayatımdan söküp atıyordu. Mavi'yi de uzaklaştıracak diye yüreğim ağzıma gelmeye başlamıştı bile, zira babamdan hiçbir şey saklayamayacağımı geçen yıllarda öğrenmiştim.

Ne zaman Mavi'yi öğrenecek bilmiyordum, olurda öğrenirse ve aralarındaki düşmanlığın farkına varırsa ne yapardı? Hiçbir fikrim yoktu. Lâkin istemiyordum. Çünkü bu sefer ondan uzaklaşamayacak kadar bağlanmıştım. Mutluluktan yerinde duramayan yüreğim, şimdi endişeden kasılmış boş duvarlara bakıyordum. Allah'ım annemi aldın benden Mavi'yi de alma, ne olur...

Artık dolan gözlerim ile dualar ederken telefonuma gelen bildirim ile irkildim. Kalbim göğsümü yumruklarken heyecan ile telefonuma baktım.

Ekranda onun ismini görmem ile bütün endişelerim toz bulutu gibi dağılırken heyecanla mesajı açtım. Mavi: Bu gece benim ile geldiğin için teşekkür ederim

Bahar: Aslında ben teşekkür ederim. Daha önce böyle kalabalık bir arkadaş ortamında hiç bulunmadım. Keyifli geçti benim için. Mavi: Emin misin? Birileri canını sıkmadı mı? Attığı alaylı emojiye bile ölüp biterken kahkaha atmaktan kendimi alamadım. Bahar: Hayır, gayet keyifliydi.

Mavi: Diyorsun?

Bahar: Yaa! dalga geçeceksen bildirimleri kapatıp yatıyorum.

Mavi: Emin misin?

Bahar: Bak ya! İyi geceler hocam!

Mavi: Tamam, tamam güzelim biraz takılıyorum sadece.

Bahar: Takılma! Hiç eğlenceli değil.

Mavi: Her zaman güzel bir kız tarafından kıskanılmıyorum. Hoşuma gitti😉

Bahar: Ne kıskanması be! Üstüme iyilik sağlık!

Mavi: Kıskanmadın mı şimdi?

Bahar: Tabii ki hayır!

Mavi: Peki. Mavi yazıyor... Mavi çevrimiçi Mavi yazıyor...

Mavi: Bu gece seni apar topar arabadan indirdiğim için kusura bakma. Babanın görmesinden endişelendim biraz.

Bahar: Yok, sorun değil. Bende başın benim yüzünden belaya girer diye endişelendim biraz. Keşke daha uzak bir yerde inseydim. Bir an unuttum babamı.

Mavi: Kendim için endişelenmedim Bahar! bana bir şey yapamaz zaten. Senin için endişelendim. Gecenin bu saatinde bir adamın arabasından indiğin için sert tepki verebilirdi.

Bahar: Babam böyle şeyleri kafasına pek takmaz. Kimin ile ne yaptığım ya da kimin ile gecelediğim falan. Sadece kimseye görünme gizli yap der hep.

Mavi yazıyor.. Mavi çevrimiçi... Mavi yazıyor... Mavi: Babandan gerçekten nefret ediyorum. Sen yine de herkesin arabasına binme. Bahar: Öyle mi?

Mavi: Hım. Akıllı kız beni benim silahım ile mi vurmaya çalışıyorsun?

Bahar : Belki?Yok, için rahat olsun. O ne kadar rahat bir baba olsa da ben hiç öyle bir insan olmadım. Arkadaşım bile yoktur çok fazla.

Mavi: Fark ettim. Ufuk iyi bir çocuğa benziyor. Daha fazlasına da ihtiyacın yok zaten. Ufuk'u kıskanmıyor oluşu beni nedense rahatsız etmişti.

Bir parça sorgulamasını isterdim, onunla takılmamı istemesini değil.

Bahar: Biliyorum, Ufuk'u bugün istemeden kırmış olabilirim. Yarın gönlünü ne olursa olsun alacağım. Kaybetmeyi göze alamayacağım biri.

Mavi: Aferin güzel kız. Bence de Ufuk gibi bir arkadaşı kaybetmemelisin.

Bahar: Arkadaş?

Mavi: Arkadaşın değil mi?

Bahar: Bilmem☺

Mavi: Benimle oynama bence. Sonra sen zararlı çıkarsın.

Bahar: Yok, oynamıyorum ki. Yani bilmiyorum Ufuk'un gözünde Sadece bir arkadaş olduğumu sanmıyorum. Yani istemeden o yüzden kırdım bugün onu.

Mavi: Peki, senin gözünde?

Bahar: Ufuk yakışıklı, nazik, iyi bir adam. Yani bir kızın hayal edebileceği her şey var. Ama bilmiyorum ben o gözle bakamıyorum sanırım.

Mavi: Neden? Başka biri mi var?

Bahar: Belki..

Mavi: Belki? Anladım.

Bahar: Bazen neden bir an da bana karşı böyle değiştiğini düşünüyorum. Yani düne kadar yüzüme nefret ve kinle bakıyordun, bugün başka..

Mavi: Nasıl?

Bahar: Bilmem, daha güzel sanırım.

Mavi: Bunu duyduğuma sevindim. Sadece pişmanım. Anlıyorsun değil mi?

Bahar: Anlıyorum, teşekkür ederim.

Mavi: Teşekkür etmene gerek yok. Daha önce sana kötü davranırken bunun için zorluyordum kendimi ama şimdi içimden geldiği gibi davranıyorum.

Bahar: Bunu duymak beni rahatlattı.

"Bahar!" Babamın sesiyle irkilirken karşılık verdim. "Geliyorum baba!" Kalbim göğsümü yumruklarken endişe ile doldum. Umarım Mavi'yi öğrenmemiştir. Zira daha onu yaşamamıştım bile. Bahar: Benim küçük bir işim çıktı. Yarın okulda görüşürüz hocam ☺

Mavi: Görüşürüz Bahar.


Çakır/ Selim


Selim: Hâlâ onunla mı konuşuyorsun.

Çakır: Evet ama gitti.


Selim: Yanlış yapıyorsun abicim.


Çakır: Yine başlayacaksan hiç konuşmayalım.

Selim: O kızın bu olanlarla hiçbir ilgisi yok. Kurunun yanında yaşı yakamazsın!

Çakır: Benim kardeşimin de hiçbir suçu yoktu ama acımadılar. Şimdi sıra o lanet olası adamda. Ona öyle bir darbe vuracağım ki günün sonunda elinde hiçbir şey kalmayacak!

Selim: Ve sende ondan intikamını kızını kullanarak alacaksın. O kızın ne günahı var? Kız kardeşine yaşattıklarını ona yaşattığında onlardan bir farkın olmayacak!

Çakır: Ben çoktan ruhumu şeytana sattım. Senin anlayamadığın bu!

Selim: Umarım çok geç olmadan hatanın farkına varırsın da düzeltmek için bir şansın olur. Ne diyeyim abi ben daha.

Çakır: Hiçbir şey söyleme! Beni anlamıyorsun sus bari!

Selim: Sustum..


Bitti.


Bugünden itibaren üç haftada bir atacağım. Okuyucusu yok zaten.


Keyifli okumalar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Loading...
0%