Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm (yıl 2011)

@deniz_.kizi

Eğer 15+ oy alırsa 2. Bölümü paylaşırım

 

Ormanın ortasında yüksek bir ağaç evde, iki genç aşık, bunaltıcı sıcağı umursamadan birbirlerini izliyorlardı. 15 yaşındaki Elif ve 17 yaşına girmek üzere olan Deniz bir anda bastıran sağnak yağışla tekrar buluşmak üzere sözleşip evlerine dağıldılar.

Hey gidi Karadeniz belayı hissedip kara bulutları gökyüzüne salmıştı. Deniz evine gittiğinde polis arabaları ve ambulansla karşılaştı. Ambulans'a ablası bindirilirken polis arabasına kelepçeyle eniştesi biniyordu. Kucağına verilen 2 yaşındaki, ablasının kızı Ahşena ve elini tutan 3 yaşındaki, abisinin kızı Yağmur.

Bir anda iki bebekle bahçede dona kalan Deniz eve girince hiçkimsenin olmadığını fark etti. Ne olduğunu bilmiyordu. Ne olacağını da...

~🖤~

Elif evine gittiğinde kendisinden 4 yaş büyük olan Savaş ve camii imamıyla karşılaştı. Zorla koltuğa oturtulup parmağına yüzük takıldı. Henüz 15 yaşındayken.

Bir anda kıyılan imam nikahı, eline verilen bir bavul ve zorla bindirildiği bir araba ile herşeyini geride bırakıp gitmek zorunda kaldı Elif. Bir yabancıyla uzaklaştı geçmişinden ve hatta geleceğinden.

~🖤~

O ağaç eve birdaha kimse gitmedi. Deniz ablasının ölümü gerçeğiyle boğuştu yıllarca. Elif bir yabancıyla Antalya'ya taşındı.

İstenmeyen bir evlilik...

İstenmeyen bir ayrılık...

Beklenmedik bir anda...

Anıların yok olduğu yıllarda...

Tahmin edilemez bir gelecek...

 

Loading...
0%