Yeni Üyelik
9.
Bölüm

06 “Kafe”

@denizkiyisi

Selamlar

Yeni bölüm biraz geç olsada geldi.

Asla istediğim gibi olmadı çünkü yazacak iyi bir zaman asla bulamadım ama umarım beğenirsiniz. Normalde istediğim üç günde bir bölüm atmak ama oy sınırı dolunca bölüm atacağımı zaten söyledim.

Oy sınırı:30

Lütfen bol bol yorum yapmayı ve oy sınırını geçmeyi unutmayalım.

Sizleri seviyorum diğer bölümde görüşmek üzere <3

#

 

Çalan telefonumla kaşlarım çatılırken yabancı numaraya tanıyor muyum diye göz gezdirdim. Zaten beni Türk hattımdan arıyorsa en yüksek ihtimal ile Türk numarasıydı.

Telefonumu açarak kulağıma götürdüğümde odada uyuyan Ayben ve ben vardık sadece. Eve gitmeye üşenmiştim ve iş mesaimiz bitmişti.

-Alo

Dedim Ayben'in uykusunun ne kadar hafif olup olmadığını bilmediğimden olabildiğince sessizce

+Alo Anjeanika?

Önce yatakta yatan Ayben'e göz gezdirdim ve telefonun sesini duymadığından emin oldum. Sonrada telefonda duyulan erkek sesine cevap verdim.

-Evet buyrun?

+Ben Kayra Yakut,biyolojik abinim

Dediğinde bir süre durdum. O ise benden onay gelmeyince devam etmedi

+Anjeanika orda mısın?

-Evet. Devam edin lütfen

+Askeriyeye en yakın kafede yarın buluşalım. Sana anlatmam gereken şeyler var

-Ne gibi

+Bu hayatı yaşamana sebep olan şeyi bilmek hakkın. Karışmanız hemşirenin hatası değildi. Ve her ne kadar çabalasanda biz seni bırakmayacağız

-Bunu söylemeniz için erken. Hastanede gösterdiğim tepki gibi ben farklı bir hayata olumlu bakmıyorum ama dediğiniz gibi kafede buluşabiliriz. Gerçekleri öğrenmek istiyorum

+Peki. O zaman iş saatin biter bitmez çalıştığın askeriyeye en yakın kafede buluşuyoruz

-Evet

+Seni fazla tutum. İyi geceler kardeşim

-İyi geceler Kayra Yakut

Dedim ve telefonu yüzüne kapattım. Ayben sanırım uyanmıştı. Ama telefonumu dinlemek için uyuyor numarası yapması daha olasıydı. Önemli değildi eğer şüpheleniyorsa dinlesindi.

Oflayarak ayağımdaki beyaz çorabı çıkardım ve kenara koyup yatağa girdim. Biyolojik ailem ile tanışsam bencil olur muydum? Babama ihanet mi etmiş olurdum? Keşke Cabuş yanımda olsaydı. Melek'ine doğruyu gösterseydi. Ama o artık eski Cabuş değildi. Büyümüştü ve tam tahmin edildiği gibi bir adam olmuştu,ciddi ve sessiz ama bir o kadar güçlü.

Düşünceleri savurarak yorganın altına geçtiğimde kafamı tekrardan yavaşça yatağa koydum.

Anjeanika Zhanna Yıldırım mıydım yoksa Asena mıydım? Veya Rus? Ya da Yabancı? Ben bendim. Hangisi lazım olursa onu benimseyen ben. Babasının dişi kurtu,annesinin Rus hanfendisi.

Düşüncelerimi sanırım kovamazken ne zaman uyuduğumu bilmiyordum

#

Gözlerimi çıkan sesler ile açtığımda duyduğum ses ile hareket etmedim.

Ayben "Sikeyim"dedi ve sonra gözlerimi aralayarak gördüğüm çantamı yere bıraktı.

Benim uyuyup uyumadığımı kontrol etmek istediği sırada gözlerimi kapattım. Ayben'in ayak seslerinden anladığıma göre o giyinmeye başladığında esneyerek yeni uyanmış numarası yaptım.

"Günaydın"dedim Ayben'e karşı. O da bu sayede bana dönmüştü.

Ayben "Günaydın"dedi

Yataktan doğruluğumda onun gibi giyinmeye başladım. Giyindiğimde odadaki tek aynanın önüne Ayben'den önce geçip bileğimdeki lastik toka ile saçımı olabildiğince düzgün tepeden topladım.

Sabah içtiması için hazır olduğumuzda odadan çıktık ve kahvaltıdan önce içtima alanına gitmeye başladık...

#

Bölüm sonu umarım idare eder olmuştur yakında bölüm atacağım lütfen bol bol yorum yapmayı ve oy sınırını doldurmayı unutmayın

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%