Yeni Üyelik
1.
Bölüm
@denizkiyisi

Merhabalar kitabıma hoşgeldiniz

Siz kitaba başlamadan önce ufak bir bilgilendirme geçeceğim burası önemli

Kitabın baş karakteri Bella Kai'dir ve karakterin modeli Teen wolf dizisinin 'Allison Argent' isimli kişisidir.

Konuşmalar bu şekilde ince ise Bella'ların ana dili olan İngilizce'dir konuşmalar. Eğer konuşmalar hikayenin yazıldığı gibi bu şekilde ise biyolojik ailenin ana dili olarak Türkçe. Eğer bu şekilde ise Kalifornya'da sık konuşulan bir dil olarak İspanyolcadır.


🏹


Herhangi bir günün sabah saatleriydi. Tepedeki güneş kendisini belli ederken kollarını karşımda bağlamış beni izleyen babama son kez bakıp yayımı serbest bıraktım. Okum hedefe yönelirken tam on ikiye saplanmıştı.


Ben Bella,Bella Kai North. ABD birleşik devletlerinin Kaliforniya eyaletinde oranın en iyi avcısının tek çocuğu,tek kızı olarak yaşıyorum.


17 yaşıma üç gün önce girdim fakat herkesin benden beklediği gibi bir büyük parti ile bunu her zamanki gibi asla kutlamadım. Çünkü kendileri benim doğum,annemin ise ölüm tarihidir ve ben benden daha ben varlığını hissedemeden alınan annemin ölüm gününde doğum günümü kutlayamazdım.


Babam devlet yanlısı bir adamdır. Çoğunlukla onun bana öğrettiği gibi ikimizinde silahının namlusu suçlulara dönüktür.


Şu an ise babamın oku yıllardır profesyonel şekilde kullanmama bakmadan paslanmamam için verdiği eğitimlerden birindeydik.


“Sıradaki hedef Bella”dedi babam eğitmen edasıyla


Kafamı salladığımda babamın işaret ettiği hedefe yayımı doğrultup yayımın boşluğuna oklarımdan birisini ok çantamdan alıp yerleştirdim. Hedefe fazla odaklanmaya gerek duymayarak yayımı tekrardan serbest bıraktığımda ok ait olduğu yere ulaşmıştı.


Babam “Güzel,okları topla Bella. Bahsettiğin partiye geç kalmak istemezsin değil mi?”dedi


“Tamam”dedim ve babamın bahsettiği oklarımı toplamak için hedeflere yaklaştım.

Babam ise önden arabaya yürümeye başlamıştı.


Okları ok çantama doldurup yayımı kavradığımda babamında içinde olduğu arabamıza yürüyüp ön koltuğuna kuruldum. Benim oturmam ile babam arabayı evimize sürmeye başlamıştı.


🏹


Dalgalı saçlarımı geriye atarak kırmızı elbisemin askılarını düzelttim ve parti evinin zilini çaldım.


Kapıyı partinin hem sahibi hem de en yakın arkadaşım olan Elena açmıştı.


Elena “Vay partimizin onur konuğu geldi desene”dedi gülerek


“Öyle oldu”dedim ve içeri geçtim.


Etrafa kısaca göz gezdiriğimde sadece tüm liselilerin olduğu partide Elena’nın anne ve babasıyla konuşan orta yaşlı bir çift beklemiyordum.

Çatılan kaşlarımı gören Elena açıklama gereği duyarak konuştu ve bana yanındaki panch masasından bir bardak panch koyarak uzattı.


Elena “Kızlarını burda doğuran Türk bir çift ama kızları gebermiş. Babamda bir şerif olarak o geberen bebeğin yaşıtlarının burda olduğunu söyleyince çift bir umut buraya gelmiş ama boş. Sen takılma zaten bize bulaşmazlar”dedi umursamazca


Ben ise kafamı sallamıştım.

Elena beni parti havasına sokmak istiyerek beni bardak olmayan kolumdan partinin göbeğine sürüklediğinde bardağın içindekinin döküleceği korkusu ile bağırarak konuştum.


“Elena! Dökülecek! Yavaş”dedim bağırarak. Sesim müziği azda olsa bastırdığında partinin davetlilerinin yarısı bana dönmüştü.


Evan “Vay vah vay Bella North he! Partimizin onur konuğu ile tanışın gençler kendisi Kai’lerin Kai’si Kalifornya’nın göz bebeği avcı Peter North’un kızıııı”dedi alay ve şakayla


Evan,Elena’nın kendisinden bir yaş büyük kardeşiydi.


Gözlerim partiye girer girmez gözüne takılan çifte değdiğinde onlarında merakla beni izlediklerini gördüm.


“ Elena’nın parti maskotu olmak bazen beni üzsede eğlenmeye geldik millet”diyerek elimdeki bardağı kafama diktim. Bunu yapmamla çoğu gülerek alkışlamış ardındansa eğlenmeye devam etmişlerdi. Fakat ben hala üstümde o çiftin gözlerini hissediyordum.


Elena “Bu dansı bana lütfeder misiniz avcı hanım?”dedi Elena elimdeki boş bardağı alıp diğer elini tutmam için uzatırken. O sırada bardağı koyacak bir yer bulmuştu.


“Sorman ayıp”diyerek onun elini tuttuğumda tam dans edenlerin arasına karışacaktık ki Elena’nın annesi Emma teyzenin sesi duyuldu.


Emma “Elena! Bella! Gelin misafirlerimiz ile tanışın”dedi Emma teyzem hoşnut olmadığım çiftten bahsederek. El mecbur kafamızı oraya çevirip onlara ilerledik.


Elimi çekinmeden çiftteki adama uzattım. Elimi kavradığında kendimi tanıttım.


“Bella Kai North memnun oldum”dedim


“Metin Sonkan,bende”dedi


İngilizce aksanı hoşuma gitmişti. Ben elimi ondan çektiğimde elimi sıkıca karısı tutmuştu.


“Mila Sonkan”dedi


“Bella Kai North”dedim aynı onun gibi


Kadının gözlerinde takılı kaldığımı fark ederek bakışlarımı elimle aynı anda hızlı olmayan bir biçimde çektim. Hızlıca çekmek bence gözlerinde daldığımı belli eden saçma bir açıktı.


“Neden burdasınız burası yaş grubunuza ait bir yer değil sanki?”dedim sanki Elena’dan olayı öğrenmemiş gibi.


Metin Sonkan “Kızım yıllar önce Glory Hastanesinde öldü. Sizin yaşlarınızdaydı. Onu arıyoruz”dedi


“Öldüyse niye arıyorsunuzki? Mezarımı boş kaldı? Öyleyse morga bakmanız gerekmez mi?”dedim biraz sert konuşarak


Mila Sonkan “Kızım ölmedi benim!”diye aniden yükselen kadına göz ucu ile baktım.


“Peki ,öyleyse umarım bulursunuz”dedim konuyu kapatmak için


Metin Sonkan “Diana White’ın kızını arıyoruz. O bizim kızımız. Tanıyor musun?”dedi emin bir sesle. Bahsettikleri isim annem ve kızlık soyadıydı.


“Öyle biri yok”dedim sertçe


Metin Sonkan “Mektup yalan söylemiyordu. Öyle biri var ve şu an burda ve biz onu bulmadan gitmiyoruz”diye sertçe konuştuğunda omzumda bir el hissettim


Evan “Kime bağırdığınızın farkına varın. Kimse gebermiş kızınızı merak etmiyor burda!”dedi beni koruyarak


Mila Sonkan’ın gözü hafiften dolmuştu. Sanırım duygusal biriydi ve ben öyle insanlardan nefret ederdim.


Metin Sonkan “Benim kızım ölmedi!”dedi


Evan “Ölmedi ise ölmedi bize ne bundan! Hemen evimi terk edin!”dedi bağırarak


Metin Sonkan “Kızımı almadan gitmiyorum!”dedi bağırarak.


Partideki herkes bize dönmüştü ve birkaçı video kaydına alıyordu. Sanırım okulun ifşa sayfasında güzel bir başlıkla parti ve bu olay yer alacaktı.


“Kızınız? Sanki kızınızı tanıyorsunuz da! Sizi isteyecek mi sizce? Boş hayallere kapılmayın ve gençlerin aylardır beklediği bu partinin içine sıçmayın eğer gitmezseniz bu kadar kibar olmam”dedim hafiften sesimi yükselterek


Owen amca “Bella! Sakin ol”dedi ne yapacağımı anlayarak


Metin Sonkan “Ne yapacağını göster madem küçük hanım”demesi ile bendeki şalterler hızlıca atmıştı.


Eteğimi yukarı kaldırarak bacağımdaki silah-çakı kemerinden silahımı çektim. Emniyetini açtım ve Metin Sonkan denilen adama doğrultum. Metin Sonkan’ın kafasına doğrultulmuş silahı görmesi saniyeler sürmüştü.


“Son kez söylüyorum! Siktir olun partimizden”dedim


Metin Sonkan “BEN KIZIMI BULMADAN GİTMİYORUM”dedi bağırarak Mila Sonkan ağlamaya başladığında avazı çıktığı kadar bağırmıştı.


“Diana White North’un kızı benim! İşin benimle ve ben burdan siktir olmanı söylüyorum!”dedim aynı onun gibi bağırıp silahımı sıkıca kavrayarak


Metin Sonkan “Avcı Peter North”diye mırıldandı ve karısının elini tutarak yavaş adımlarla evin bahçe kapısından partiyi terk etti.


Evan yavaşça silahımı elimden alıp emniyetini kapattığında silahı yavaşça bana geri uzattı.


Evan “İşte şimdi boku yedik”dedi


🏹


Loading...
0%