Yeni Üyelik
5.
Bölüm
@denizkiyisi

Fazla uzatmak istemiyorum yeni bölüme hoşgeldiniz lütfen oy vermeyi ve bol bol yorum yapmayı unutmayın. Bölümler üç günde bir gelecektir fakat oy sınırım dolarsa erken gelebilir.

Oy sınırı kitabın üçüncü bölümü olduğundan 12

Diğer bölümde görüşmek üzere iyi okumalar açmak isteyenler açabilir bölüm şarkısı:

✨Childish Gambino-Redbone✨

#

Gözlerim ona değdiğinde zaten onun gözleri bendeydi. Bana bir süre bakıp giyinme odasına geçtiğinde derin bir nefes verdim. Bu anı yaşamak yerine üniversiteden mezun olamamayı tercih ederdim.

Ben aklımdaki düşüncelerle boğuşuyorken giyinme odasından odamıza İtalyan sapığım girdi. Üstünde sadece gri bir eşofman vardı. Üstü çıplaktı.


"Güzelim yatağa geç"dediğinde ona bakmamak için kucağımdaki ellerime bakan gözlerimi ona çevirdin.


"Ha?"dediğimde sırıttı.

"Biluna'm uyuyacağız ya"dediğinde anlamış şekilde kafamı salladım. Türkçe konuşuyor olması en az aksanı kadar garip geliyordu.


Onun dediği gibi yatağa girip yorganı üzerime az bir şekilde örttüğümde yatağın en sol tarafına kaydım. Umarım o da ona temas etmek istemediğimi anlamıştır diye medet umarken bir çift kol tarafından çekildim. Sonrasında o kollar belime dolanmıştı.

Leonardo'nun kafasını boyun çıkıntıma koyması ile huylanarak doğrulmaya çalıştım. Çekilmesini beklediğim yerde aslında kolları daha da sıkılaşmıştı.

"BENİ BIRAK"dedim artık daha fazla dayanamayarak. Onun beni bırakması için bir süredir çırpınıyordum fakat kendisi gram rahatını bozmuyordu ama onunda sinirlendiğini biliyordum.

"Meleğim daha fazla itiraz edersen seni bayıltmak zorunda kalacağım"dediğinde benim gözlerim doluydu.

"İstemiyorum! Bırak beni! Dokunma bana!"diyerek ağlamaya başladığımda ağladığımı ondan gizlemeye çalışıyordum. Çırpınmayı bırakmıştım. Ben onun kollarında ağlarken bir süreliğine kolları benden ayrıldı ve tekrar belimde yerlerini aldılar.

Koluma giren iğneyi hissettiğimde ağlamayı bırakıp ona baktım. O ise bana bakmak yerine iğneyi komidine koydu ardındansa bana sıkıca sarılıp kafasını boynuma gömdü.

"Leo..."dediğimde iğnenin etkisi beni esir alıyordu.

#

Gözlerimi açtığımda garipsemediğim kollar yine bedenimdeydi. Kalkmak ile kalkmamak arasında kaldığımda doğrulmayı seçtim.

"Biluna uyu"dediğinde onu takmadım.

"Tuvalete gireceğim çek kolunu"dediğimde mırıldanarak konuştu.

"Peki"dedi. Bunu İtalyanca söylemişti

Kollarından ayrılarak banyoya girdiğimde önce yüzümü yıkadım ardındansa diğer banyo işlerimi hallettim. Ciddi anlamda şu an evimde değildim. Evimden çok uzakta yabancı bir adamın yatağında kalkmıştım ben sabaha.

Banyodan çıkınca giyinme odasına yürüdüm. Saçımdaki havlu görüş açımı kapatırken bir elim vücudumdaki havlumu tutuyordu. Ben önümü göremezken sert bir bedene çarpmam ve iki havlumunda yeri boylaması kaçınılmaz oldu.

Gözlerim çarptığım beden değerken ikimizde sadece birbirimizin gözlerine bakıyorduk. O çok utandığımı anlarken anında arkasını döndü bense vücut havlumu vücuduma sıkıca sarıp saç havlumlada omuzlarımı kapattım.

"Döneyim mi?"dediğinde olumlu cevabı vererek ona bakmadan kendi kısmımın önündeki raflarda durdum. Elime geçen koyu gri eşofmanı ve siyah ev tişörtünü alıp çekmeceyi açtım. İç çamaşırlarımı alır almaz Leonardo'ya bakmadan banyoya koştum ve kapıyı kitledim.

Zaten akşam bana sakinleştirici yaptığı yetmiyormuş gibi üzerine adamın önünde çıplak kalmıştım.

Giyinerek tuvaletten çıktığımda odaya ilerledim. Leonardo'nun arkası dönüktü ve o şekilde gömleğini ilikliyordu. Düğmeleri iliklemeyi bitirip bana döndüğünde gülümsedi.

"Güzelim kahvaltı hazır istersen inelim"dediğinde kafamı salladım.

Onu onaylamam ile birlikte odadan çıktık ve merdivenlerden inmeye başladık....


#


Bölüm istediğim gibi olmasada idare ederdi umarım beğenmişsinizdir diğer bölümde görüşmek üzere...🌟


 


 

 

 

 

 

 


Loading...
0%