Yeni Üyelik
3.
Bölüm
@denizyosunu

Merhaba canım okurlarım

Yeni bir bölümle karşınızdayım

Hepinizden bol bol yorum ve oy bekliyorum

Fazla uzatmayalım

İyi okumalar

Medya: Intro(Infected)


*


"Bir aslan varmış 100'e kadar sayarmış 0'ını atmış 10 kalmış 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10,tüh bu parmakmış ben orta parmak diye düşünmüştüm"dedim


Boris "AAAAAAHHHH"dedi


Boris itinin yere düşen işaret parmağı ile sırıttım


-2 SAAT SONRA-


"Söyleyin lenğn,ulan leşiniz çıkar burda he"dedi


Askerlerin zincirlendiği büyük depoda karanlıktan beni göremeyecekleri bir yere geçmiştim.Kaptaki itlerin bir çoğu ölmüş ölmeyenleri ise ölmek üzereydi.Öldürmediğim sadece depodaki 3 it kalmıştı onlarında dünyadan haberleri olup olmadığı tartışılırdı.Acaba sağırlar mı?


Tabancamı belimden çıkardığım gibi hepsini çalışıp çalışmadığını kanıtlayamayacağım beyinlerinden vurdum.


V "Ananın rahimindeki sen ne oldu lan"dedi


F "Gölge gelmiş olabilir mi?Kim ise çok sesiz hareket ediyor"dedim


Bulunduğum konumdayken sadece askerlerin sırtlarını görüyordum.Arkalarında dikildiğim için görülme gibi bir sıkıntım yoktu.Askerlere arkalarından yaklaştığımda sırtı diğerlerine göre daha geniş olan asker sert sesi ile konuştu


X "KİMSİN SEN"dedi


Eben,seni çıkardığım yere geri sokmaya geldim


Askerlerin ayaklarımı göremeyecekleri en yakın yere kadar onlara yaklaştığımda maskemden dolayı erkek sesi gibi çıkan sesimle konuştum.


"Komutanınız hanginiz"dedim


E "Sana ne lan komutanımızdan,kimsin sen it herif"dedi


Tugayda olsaydık rütbe yedirirdim sana ama neyse


"Ebenin,seni çıkardığım yere geri sokmaya geldim"dedim


Askerlerin bazıları gülerken bazıları gülmemek için kendilerini sıkarken kızarmışlardı.


"Sizi kurtarmaya geldim fakat yanımda sizin kendinizi korumanıza yeticek kadar kesici alete sahip değilim o yüzden komutanınıza vericem"dedi


Komutanları olduğunu düşündüğüm kişinin sağ elini zincirden kurtarıp eline yedek tabancamı verdim ordan ayrılırken komutanlarının ağzından bir soru çıkmıştı


Y "Kımsın sen?"dedi


"Genelde Gölge derler,daha fazla oyalanmadan kurtulup gidin burdan Allah'a emanet"dedim


Geldiğim arka kapıdan çıkarken askerlerinin zincirlerine kurşun sıkıp kurtaran komutan ile arkamı dönmeden mağarama yürümeye başladım.Mağarama yakınlaştığımda görüş açıma giren inmek üzere olan helikopter ile adımlarımı hızlandırıp mağarama girdim.Helikopter askerleri askeriyeye ulaştırıp ikinci kez benim için dönmeden zaten pek fazla olmayan eşyalarımı toplamaya başladım.


Abimin aldığı müzik çaları,kardeşlerimin doğum günümde aldığı üzerinde adımın kazılı olduğu çakı ,askeri görev kıyafetleri vb.


Eşyalarımı doldurduğum sırt çantası ile mağaranın içine son kez baktığımda derin bir nefes alıp mağaradan çıktım.Helikopterin ineceği yere vardığımda omzumda yerini alan sırt çantamı çıkarıp kayalığın birinin üzerine oturdum.Çantamdan çıkardığım sigara paketinin içinden aldığım sigaranın ucunu çakmağımla yaktıktan sonra dudağım ile buluşturdum.


Dışarı soluduğum sigara dumanı ile sisin çok olmasından net görünmeyen ağaçlık alanı izledim.Helikopterin ineceği noktanın tersinde kalıyordu.Biten üçüncü sigaramla görüş açıma giren helikopter ile bitmek üzere olsada yanan üçüncü sigarayı yere atıp ayağımla bastım.


-2 SAAT SONRA-


"Komutanım iniş yapıyoruz"dedi


Bunu diyen Üsteğmen hava subayı ile oturuşumu dikleştirip onu onayladım tahmini 1-2 saattir uyuyordum.Helikopterin iniş yapmasıyla helikopterden indim.


"BİNBAŞI ELVİN ECEM KILIÇARSLAN/İSTANBUL/GÖREV BAŞARI İLE TAMAMLANMIŞTIR KOMUTANIM"dedim


Kemal Albay "Rahat asker temizlenip odama gel"dedi


"Emredersiniz komutanım"dedim


Dikkat çekmemeye çalışarak Kemal Albayla askeriye binasına girdiğimde Kemal Albay'ın bahçeye asker sokmaması işime yaramıştı.3 yıl önce kullandığım odama Kemal Albaydan aldığım oda anahtarım ile girdiğimde vakit kaybetmeden duşa girdim.


En son 3 hafta önce yıkanmıştım tabi yıkanmaktan kastım bu şekilde değildi.Saçımdan akan kanlarla yerdeki suyun rengi kırmızı olmuş bir sürede öyle kalmıştı.Dıştan çıkıp hazır olduğumda Albay'ın odasının boş olup olmadığını sorup kapıyı çaldım.İçeri gelmemi onaylayan Kemal Albay ile içeri girip tekmil verdim.


"BİNBAŞI ELVİN ECEM KILIÇARSLAN/İSTANBUL/EMRET KOMUTANIM"dedi


A "Hoşgeldin Binbaşı geç otur yorulmuşsundur"dedi


Görevden gelir gelmez ilk cezamı almak gibi bir düşüncem yoktu.


A "Otur asker bu bir emirdir"dedi


"Emredersiniz komutanım"dedim


Oturduğumda Kemal. Albay bundan yıllar önce dağa gidemeden ona emanet ettiğim eşyalarımı çıkardı.


A "Al Binbaşı emanetlerin bıraktığın gibi duruyor kimse dokunmadı"dedi


Emanet ettiğim eşyalarımı alırken Kemal Albayın bana uzattığı beyaz zarf ile kaşlarım çatıldı.


"Bu ne Komutanım"dedim


A "Tahinin çıktı asker gittiğin yerde sana özel kurulan yeni bir timin olucak"dedi


"Ama komuta-"dedim


A "İtiraz yok asker,1 ay izinlisin"dedi


"Komutanım onu bir 2 hafta yapsak"dedim


Kemal Albay'ın onaylaması ile odadan çıkıp ilk kendi odama sonrada lojmandaki odama girmiştim topladığım eşyaları yıllardır Albay'ın himayesinde olan araba koyup arabama binmiştim.Timim ile kaldığımız eve gelince anahtarı anahtar deliğine sokup çevirdiğimde kapı açılmıştı.Eski hayatımın verdiği duyguları tekrardan bana tattıran evim ile ilk önce zarfı açtım ardındanda çıkan yerde bana ev almasını söyleyeceğim kişisel asistanım Gizem'i arıyacaktım.


MARDİN


Yazan yer ile derin bir nefes aldım.Timim yanımdayken Mardin'de onlarla çalışmayı ne kadar çok istediğimden bahsederdim.


-Alo?Elvin Hanım döndünüz mü?


+Döndüm Gizem Mardin'deki şirketimde benim için ve kendin için oda ayarla benimki olabileceğinin en iyisi olsun zevklerimi biliyorsun.Mardin'deki villayada birkaç kişi ayarla yaşanabilecek duruma getirsinler korumalarıda hallet.


-Emredersiniz Elvin Hanım hangi gün geliyorsunuz?Tahiniz orayamı çıktı?Eşyalarınız için tır göndereyim mi?


+Yarın gelmeyi planlıyorum Gizem olabildiğince her şeyi çabuk halledin Soner ile tahminim Mardin'e çıktı.


-Peki Elvin Hanım ben sizden önce orda olurum.


Telefonu kapattığımda derin bir nefes alıp timimin benim gelmesini istediğim eşyalarıda dahil olmak üzere tüm her şeyi toplamaya başladım.....


*


809 Kelime:)

Loading...
0%