Yeni Üyelik
6.
Bölüm
@denizyosunu

Merhaba canım okurlarım

Yeni bir bölümle karşınızdayım

Herkesten uzun bir süredir bölüm atmadığım için özür dilerim

Hepinizden bol bol yorum ve oy bekliyorum

Fazla uzatmayalım

İyi okumalar

Medya:Tarkan-Şımarık


*


Ne güzel dalgalanıyordu kurban olduğum vatanımın şanlı bayrağı. Koşmaya devam ederken okul bahçesinde dalgalanan ülkemin güzel bayrağına gözüm kaymıştı. Güzümü okulun bahçesinden çekip önüme döndüğümde hızımı arttırdım.


10 km koşmayı amaçlayıp 15 km koştuğumu fark edince daha bu işin dönüşü olduğunu düşünerek U dönüşü yaptım ve bir ara sokakta koşmaya devam ettim. Kulaklığımda çalan şarkıyı dışımdan sessizce mırıldanırken


"...Ocağına düştüm yavru,kucağına düştüm yavru,sıcağına düştüm yavru,El amaaaaaaan..."dedim


Duyduğum yardım çığlıkları kaşlarımı çatmama sebeb olmuştu. Koşmayı durdurup kulaklıklarımı kulağımdan çıkardığımda ileriden geldiğini düşündüğüm sesin tam yerini tespit etmek için tekrardan yardım çığlığı gelmesini bekledim.


X "İMDAT KİMSE YOK MU,DOKUNMA BANAAAA İMDAAAT"dedi


Koşarak sesin geldiği yere ilerlediğimde benden daha küçük olduğunu düşündüğüm bir kadının saçına asılan bir adam manzarası ile sinirli bir nefes verdim.


"Bırak kadını"dedim


Y "Oldu başka emrin,sen elinin hamuru ile karışma karı git evinde kocana bak hayde"dedi


Yumruğumu fark etmeden fazla sıktığımı fark ettiğimde ellerimi rahat bırakıp adama yaklaştım. Benim ona doğru yaklaşmam ile kadını adeta çöp gibi ittiren adama yaklaştım ve sinirimi belli etmemeyi beceremeyerek konuştum.


"Orospu çocuğu sana o karı lafını yedirtmez miyim ben?"dedim


Y "YAKLAŞMA KARI YOKSA OLACAKLARDAN BEN SORUMLU OLMAM"dedi


Kıkırdayarak adım attığında tam önündeydim.


"Ben olurum ama..."dedim


Adamın kafasına kafa attığımda yeri öpen adamla başlamıştı benim mesai...


#


Gelen siren sesinden sonra ayrılmamızı bağıran polisin sesi ile dövdüğüm puşta son yumruğumu çakıp onu rahat bıraktım. Beni tutmak için gelen ikinci polise askeri kimliğimi uzattığımda eline aldı. Rütbemi görüp şaşıran polisin şaşkınlığı her yerden belli oluyordu ama sesimi çıkarmadan kimliğimi uzattığında kimliğimi aldım.


"Ben karakola yakın zamanda uğramayı planlıyorum gittiğimde ifade veririm iyi günler kolay gelsin"dedim


Selam verip evime koşmaya devam ettiğimde giderken kadının iyi olduğundan emin olmuştum. Bahçe kapısını açan korumalar ile evden içeri tempomu bozmayarak girdiğimde zili çalmak için durmuştum.


Açılan kapıdan girip odama çıktım ve üzerimi değiştirmek için giyinme odama girdim. Aldığım siyah kumaş pantolonu ve siyah crobu giydikten sonra üzerime geçirdiğim beyaz gömlek kendisinden sonra giydiğim siyah topuklu ayakkabılar ile hoş bir hava yaratmıştı.


Makyaj masamın öğününe geçip hafif bir makyaj yapmaya başladığımda burada ki amacım şu DNA testi saçmalığını hemen halledip izin günlerimi güzel bir tatil yaparak değerlendirmekti. Biten makyajım ile siyah popoma kadar uzanan saçlarımı tarayıp düzleştirdiğimde hazırdım. Elime aldım siyah çantam ile odamdan çıkıp merdivenlerden inmeye başladım.


Evin kapısından çıkıp korumalardan getirmelerini istediğim siyah BWM markalı arabama binip hastane yolunu sürdüm. Işıklarda duran arabam ile o piç yüzünden dinleyemediğim şarkıyı arabanın radyosundan açtım.


"TAKMIŞ KOLUNA ELİN ADAMINI,BENİ ORTA YERİMDEN ÇATLATIYOR,AĞZINDA SAKIZI ŞİŞİRİP ŞİŞİRİP,ARSIZ ARSIZ PATLATIYOOOR"dedim


Bugünün aksine gülen yüzümle hastane otoparkına arabamı park ettim. İnerken kapattığım şarkı ile tüm mutluluğum yıkılmış yerini kendisini kimseye belli etmeyen gerginlik almıştı.


Arabamı kitleyip hastanenin girişine ilerlediğimde birkaç adım ile içeri geçmiş ve danışmanın ortasında durmuştum. Bana bakan danışman kadın ile mimiksiz şekilde ciddiyetimi koruyarak konuştum.


"Elvin Ecem Kılıçarslan DNA testi için gelmiştim boş olduğum başka gün yok kan verip gideceğim acelem var"dedim


At yalanı.....


Şşşştttt bişi yoğk bişi yoğk


Kadının onaylayıp masasında duran masaüstü telefon ile yaptığı birkaç dakikalık konuşmanın bitmesini beklemeye başladım.


X "3. Kat 12. Oda Prof. Dr. Aslan Demirşah"dedi


Onaylayıp merdivenlere ilerlediğimde dolu olduğunu düşündüğüm asansörün havasızlığını çekmek yerine birkaç kat merdiven çıkmanın daha iyi bir fikir olduğunu düşündüm.

Bulduğum odanın önüne geçip derin nefes alarak kapıyı çaldığımda anında onaylayan 'gel' sesi ile kapıyı açtım. İçeri girdiğimde az çok benzediğimizi düşündüğüm benden maksimum 3 yaş büyük olan doktor önlüklü adama baktım.


Benim boş olan koltuklardan birini seçip oturmam ile konuşmaya başladı.


Aslan Bey "Ani kararınızdan dolayı sizle DNA testi yapmayı teklif eden Demirşah ailesine yeni haber verdik. 15 dakika kadar beklemeniz gerekiyor aceleniz olduğunun farkındayım ama en hızlı bu şekilde oldu kusura bakmayın."dedi


Aile ile doktorun soyadının aynı olması ile adamın yeni olduğu hakkında ihtimaller kafamı doldurmaya yetmişti. Bana dikkatle bakan Aslan Beyi önemsememeye çalışarak elime telefonumu aldım.


Çabuk geçen 15 dakikanın dolduğunu çalıp onaylanması ile açılan kapıdan anlamış ve duruşumu dikleştirmiştim. İçeri giren kalabalık bana içimden şok yaşatırken çekirdek ailemin bu kadar kalabalık olup olmamasının ihtimalini düşünmeye başladım.


Kısa süren düşünme süremle kan veren adamdan sonra ben koltuğa oturmuş ve gömleğimi üzerimden çıkartmıştım. Ellerimin üzerindeki yaralarımı ve kesik izlerini gören Aslan beyin sinirlendiğini fark etsemde bunda bir sebep aramaktan vazgeçip iğnenin bedenime nasıl girdiğini seyretmeye başladım.


Aslan bey "2 saat içinde sonuçlar çıkar..."dedi


Sözün kalanını dinlemeden kapıya yöneldiğimde içlerindeki tek kadın olan yaşlanmış halimin sesi ile durakladım...


"KIZIM"dedi


Arkamı dönerek yüzüne baktığımda konuştu...



*


768 Kelime:)

Loading...
0%