Yeni Üyelik
28.
Bölüm

Bacayı Ateş Sardı

@dilefruz

İkiz bebek haberi ile mutluluğu yaşayan konakta hüzünlü olan tek kişi Dilrubaydı. Ailesi ile görüşemiyor olmanın hüznünü yaşıyordu. Odasında pencere kenarında otururken içeri giren Ömer Asaf'ın varlığını bile farketmedi genç kız.

Ömer Asaf eşine yaklaştı ve bir kaç kez seslendi. Ancak omuzuna dokunulması ile bir anda irkilip kocasının geldiğini farketti.

" İyi misin sen seslendim ama duymadın" dedi Ömer Asaf.

Dilruba ayaklandı ve hızla göz yaşını sildi belli etmemeye çalışarak.

" İyiyim dalmışım sadece "

Ömer Asaf sorgulayan gözlerle baktı kadına. O an kocasından kaçmak için hızla yönünü değiştirdi ve " Ben aşağı ineyim mutfakta yardıma ihtiyaç vardır " dedi Dilruba.

Ömer Asaf gitmek için adımlayan karısını belinden kavrayarak kendine yapıştırdı. '' Birşey olmuş ne saklıyorsun benden ''

'' Yok bir şey duruldum sadece bizimkileri özledim ''

Ömer Asaf gözleri dolan kadına baktı. Gözleri dolmasına rağmen gülümsemeye çalıştı Dilruba. Ömer Asaf karısının gözlerinden öptü usulca. '' Hİçbir şey için üzülme halledeceğim ben '' dedi belini daha da sıkarak.

Dilruba gülümseyerek baktı kocasına. Müsade isteyerek aşağı indi. Aşağı indiğinde kapıdan giren misafirleri fark etti. Yaşlı bir kadın ve yanında duran güzel alımlı genç bir kız içeri adımladı.

Dilruba hızla kayınvalidesinin yanına geçti ve gelen misafirleri karşıladı. Halime Nine yaşlı kadına sarılırken genç kız etrafı süzmekle meşguldü. Halime Nene ile teyze kızı olan yaşlı kadın gülümseyerek selamladı herkesi.

Adının Menekşe olduğunu öğrendiği genç kızın ise torunu olduğunu öğrendi.

Kadınlar çardağa geçerken Dilruba mutfağa yardım etmek için geçmişti. Akşam yemeği hazırlandığında erkeklerinde gelmesi ile herkes sofraya geçmişti. Mustafa Ağa Zeliha Nene’nin elini öptü. “ Hoşgeldin Zeliha Teyze “

“ Hoşbuldum oğul hoşbuldum. “

“ Sende hoşgeldin kızım “

“ Hoşbulduk “ dedi genç kız kafasını eğerek. Kumral saçları beline geliyordu. Mavi gözleri ve güzel suratı ile oldukça güzel bir kızdı.

Herkes sofraya oturduğunda yemekler servis edilmeye başlandı. Bir ara ayran sürahisinin boş olduğunu fark eden Dilruba boşalan sürahiyi alarak mutfağa gitti.

O sırada tezgahta arkası dönük çalışanların muhabbetine şahit oldu.

“ İnşallah bir sorun çıkmadan giderler yoksa vay halimize. “ dedi Bahar.

“ Sus kız bir duyan olacak “ dedi annesi.

“ Ay anne seninlede bir şey konuşulmuyor. Hem yeni evlenmiş bekar adamın olduğu evde genç kızın ne işi var. Zeliha nineyi severim ama o torunu yok mu yılan yılan”

“ Kız sus diyorum işine bak”

“ Ay o değilde yeni evlendi kız bir öğrense kızın Ömer Asaf’a aşık olduğunu. Gidecek yeride yok”

Dilruba duyduklarını sindirmeye çalıştı. Daha fazla dinlemek istemedi ve öksürerek geldiğini belli etti. Gülümsedi hemen. “ Bahar ayran kalmamış sana zahmet dolduruver” dedi çıktı.

Bahar ve annesi telaş ederken annesi söyleniyordu. “ Kız inşallah duymamıştır çenen kopsun Bahar çenen”
“ Yahu gülüyordu. Duysa o şekil davranır mı ana”

“ Sus bir daha bu konuyu açtığını duymayayım duydun mu beni” dedi ve ayranı doldurup masaya götürmek için çıktı.

Dilruba hiçbir şey olmamış gibi masaya otururken kızın Ömer Asafı izleyen bakışlarını o dakika fark etti.

İçi içini yiyor olmasına rağmen bir şey belli etmemeye çalıştı. Yemeklerin ardından Zeliha nine ve Menekşenin kalacağı oda gösterildi.

Ömer Asaf ve Dilruba odaya geçtiğinde içinden sormak geçti lakin sonrasında aklına düşürmeye ne hacet diyerek geri çekti kendini.

Gece boyu dudaklarını kemirdi durdu. Üstelik bir hafta kalacaklardı. Yatakta kıpırdandım dururken Ömer Asaf karısını belinden kavrayıp kendine çekti.

“ Rahat dur ve kadın sabahtan beri dönüp duruyorsun”

“ Ömer Asaf kalk çabuk “

“ Ne oldu “ dedi Ömer Asaf şaşırarak.

“ Kalk yahu kalk diyorum sana “ diyerek adamın kolunu çekiştirdi.

Ömer Asaf uyku mahmurluğu ile kalktı ve oturur pozisyon aldı. “ Söyle nedir bakalım derdin nedir seni uyutmayan “

Dilruba dudağını ısırdı ardından Ömer Asafın gözlerine baktı ve kocasının yüzüne yaklaştı.

“ Ben sevişmek istiyorum “ dedi birden bire.

Ömer Asaf’ın şaşkınlıkla kaşları kalkarken bir an doğru anlayıp anlamadığını tarttı.

“ Nasıl “?

“ Neyini anlamadın be adam sende duydun işte bir daha söyletme “

Ömer Asaf gülmemek için yanak içlerini ısırdı ve “ Yok tam anlayamadım ben ne dedin bir daha söyle bakalım”

Dilruba yanaklarını balon yaptı ve nefesini dışarı verdi. “ Sevişmek istiyorum sevişmek “ dedi fısıltıyla.

Ömer Asaf karısının pembeleşen yanaklarına baktı uzunca. “ Ben bu gece yorgunum “ dedi birden.

Dilruba’nın sinirle kaşları çatıldı ve ölümcül bakışlarını sırtını dönüp yatan kocasına attı. Reddedilmek gururunu incitmişti.

Birden bire Ömer Asafın üstünden geçti ve adamı omuzlarından tutarak sırt üstü yatırdı. Karnına oturdu ve yanaklarını ellerinin arasına aldı.

“ Bana bak ya bu gece benimle sevişirsin…”

“ Ya da ne ? “ dedi Ömer Asaf muzip bir şekilde. Derdi elbette Dilruba’yı kızdırmaktı. Bundan fazlasıyla hoşlanıyordu. Kadının sinirli halleri komiğine gidiyor bilerek üstüne gidiyordu.

Dilruba bir den bire üstüne giydiği pijamanın eteklerini kavradı ve hızla çıkardı. Kan kırmızı bir sütyenle Ömer Asafın karşısında kaldı. Dolgun göğüsleri adamın göz bebeklerinin büyümesine neden olurken konuştu Dilruba.

“ Ya da sen bilirsin bende yorgunum aslında ben en iyisi bir duşa gireyim “ diyerek adamın üstünden hızla kalktı. Ömer Asaf karısını izlerken Dilruba hızla pijamanın altını indirdi ve sütyenine takım olan kan kırmızı külotuyla kaldı. Ömer Asafın delici bakışları kadını baştan aşağı süzerken Dilruba hiç bir şey olmamış gibi arkasını döndü. Ardından yerdeki pijamaları almak için eğildi ve beyaz dolgun kalçalarını kocasına sundu. Doğruldu ve banyoya adım atacağı sırada Ömer Asaf hızla çıktı yataktan ve soluğu karısının yanında aldı.

Üstünü ne ara çıkardığını anlamayan Dilruba karşısında iç çamaşırı olan kocasına hayretle baktı.

Ömer Asaf hızla karısını bacaklarından kavradı ve kucağına alarak banyoya adımladı. Karısının boynunu ve göğüslerini öperken boğuk bir sesle konuştu. “ Benimde duş almam gerekiyor “

“ Bırak beni az önce yorgun olduğunu söylemedin mi sen hem hevesim geçti benim” dedi Dilruba ciddiyetle.

“ Şşşşhhh kadın sana hayır demek ne mümkün kızdırmak için yaptım şimdi az önce olanları unut. “ diyerek dudaklarını öpmeye başladı.

Dilruba kıkırdayarak karşılık verdi kocasına. Banyodaki aynanın tezgahına oturttu karısını ve dudaklarından başlayarak göğüslerine kadar ilerledi.

Ellerini sırtına götürüp sütyeni tek hamlede çıkardı. “ Beni nasıl baştan çıkarman gerektiğini o kadar iyi biliyorsun ki. Ahhh!! “ diyerek Dilruba’nın çıplak göğsünü ağzına aldı ve ucunu emmeye başladı.

Dilruba Ömer Asafın dil darbeleri ile kendinden geçerken inliyordu. “Ömer Asaf..” dedi zar zor çıkan sesiyle.

“ Söyle güzelim söyle kadınım “ dedi Ömer Asaf diğer göğsünü eliyle okşarken.

“ Daha fazlasını istiyorum “

Karısının istekli oluşu karşısında daha da arzu dolan adam Dilruba’yı oturttuğu yerden indirerek ters çevirdi. Aynada kocasının yansı ile göz göze geldi. Ömer Asaf derin bir öpücü çok kondurdu Dilruba’nın omuzuna. Ardından elleri göğüslerinden başlayarak kadınlığına doğru ilerledi. Uzun parmakları kadınlığına vardığında karısının sırılsıklam oluşu ile keyifle gülümsedi ve okşamaya başladı. Okşadıkça kendinden geçen kadının inlemeledi banyoyu doldururken karısını kendine çevirdi ve eline bulanan ıslaklığı erkekliğine sürerek kendini hazır hale getirdi.

Dilruba’nın bakışları kocasının erkekliğinde ile Ömer Asaf kafasını kaldırarak karısına baktı .

“ Hazır mısın karıcım”

Kafasını salladı Dilruba. Ömer Asaf karısının bacaklarını araladı ve hafifçe kendisine çekerek kalçasını kaydırdı. Diri erkekliğini karısının kadınlığına dayadı ve hali hazırda kaygan olan kadınlığına girdi.

“ Ahhhh” diye inleyen kadın Ömer Asafın bir anda girmesi ile tırnaklarını adamın sırtına geçirdi.

“ Kendini bana bırak karıcım “ diye fısıldadı Ömer Asaf. Kocasının boynunu kavrayan kadının her girişte zevki doruğa çıkıyordu.

Ömer Asaf hızla gelip giderken “ Sen benim için yaratılmışsın bunun başka hiç bir açıklaması yok”dedi boğul çıkan sesiyle.

“ Durma Ömer Asaf devam et “ diyerek inledi Dilruba ve bağırmamak için kocasının omuzuna ısırdı. Ömer Asaf hızlanırken karı koca zevkin doruklarına varmıştı.

İkisinin inlemeleri birbirine karışırken rahatladılar.

Ömer Asaf karısının içinden çıkarak onu kucağına aldı ve küvetin içine soktu. Suyu ayarlayarak içeri girdi ve Dilruba’yı yıkamaya başladı.

Dilruba yıkandıktan sonra kocasını tabureye oturttu ve saçlarını şampuanladı. Ömer Asafın yüzünden yüzülen suya baktı ve elindeki duş başlığını yerine asarak kocasının kucağına oturdu.

Karısının oturması ile gözlerini açtı Ömer Asaf.

Dilruba’nın uzun saçlarını omuzlarından toplayarak arkaya aldı ve yüzünü açtı. Burnunu öptü. “ Bu gece durdurağın yok kadın sen benim olmayan aklımı başımdan almaya niyetli gibisin” dedi.

Dilruba büyüyen göz bebeklerini kocasına dikti ve hiç bir şey demeden dudaklarına yumuldu…

Gece boyu aşkla seviştiler…

Halil İbrahim odada homurdanıp dururken Sare kaşlarını çatarak baktı adama.

“ Ne oluyor Halil İbrahim “

Halil İbrahim hızla yatağa oturdu ve “ Sare canıma tak etti sensizlik ne zaman bitecek bu işkence. “ dedi bir çocuk gibi.

Kahkahalarla güldü Sare. “ Gülme be kadın içim yangın yeri”

“ 2 hafta daha beklemen gerek 16. Haftaya kadar ilişki yok dedi doktor”

“ Hay ben o doktorun” diyerek söylendi İbrahim.

Sare kocasını yatağa çağırdı. Ve sarılarak uzandı. “ Seni çok seviyorum bende çok özledim seni” dedi.

İbrahim karısının saçlarını öperken konuştu. “ Yapacak bir şey yok bekleyeceğiz “ dedi.

Sabah uyandıklarında Dilruba Menekşenin sağa sola koşuşturup durduğunu görünce sinirlendi. Üstelik Ömer Asafın önünden her geçtiğinde kur yaptığı belli oluyordu.

Kahvaltıya geçtiklerinde Halil İbrahim ; “ Baba ben yarın akşam İstanbul’a gidiyorum. Şu ihale için üç gün kalacağım. “
Mustafa Ağa “Selametle git gel oğlum”

“ Anne Sare size emanet “ dedi annesine dönerek.

“ Merak etme sen oğlum işine gücüne bak selametle git gel “ dedi Zeynep Hanım.

O günün ertesi kocasını uğurladı Sare. Akşam olduğunda ise yatmak için odalara geçileceği sırada Halime Nene Dilruba’yı durdurdu. “ Kızım sen Sare ile kal korkar gece gece hamile kadın”

“ Tamam Nene “ diyen Dilruba Ömer Asaf’ın delici bakışları ile karşılaştı. Odaya geçerken Ömer Asafın söylenmesine güldü durdu.


“ Sadece üç gün Asaf!”

“ Yemin ederim bilerek yapıyor sırf beni delirtmek için ulan babaanne alacağın olsun ah o misafirler olmayacaktı ben seni bırakırmıydım”

Dilruba kocasının boynuna sarıldı. “ Bırakmazmıydın”

“ Kadın ben sensiz nefes alamıyorum artık senin haberin yok” dedi ciddiyetle. Dilruba kocasının yanağını öptü.

“ Seni seviyorum iyi geceler “ diyerek öptü ve çıktı odadan…


Loading...
0%