Yeni Üyelik
5.
Bölüm

Yeni bölüm alıntı

@draculessa

Aşklar bu gece bölüm gelecek. Lakin geç gelebilir diye şuraya bir alıntı atıyorum. Accık idare edin ve gece bekleyip uykusuz kalmayın gündüz okursunuz 😂😁

 

ALACA KUŞUN RIHTIMI 5 BÖLÜM ALINTI

"Ay duydun mu kız!"

"Neyi duydum mu bacım neyi?" diyerek heyecanla öteki üç göbekli ablaya dönen mahalle teyzesine bakmadan geçme kararı almıştım ki üç göbeklinin ağzından çıkanları duyana kadar...

"Bu Hilal var ya dün bizim muhterem imamızın arabasının önünü kesmiş, arabanın kabutuna oturup eteğini yarıya kadar sıyırmış ahlaksız teklifte bulunmuş." diye sözü bitiren üç göbekliyle, şaşı olan iskeletor ise elini ağzına götürüp

"Ay ar namus kalmadı şimdi ki kızlarda. İmama bunu yapan bizim oğlanları gözü kapalı yatağa atar bacım."

Gözüm seğirdi seğirecekken sakin olmaya çalıştım ve ellerimi semaya açıp mırıltı şeklinde "Niyet ettim Allah rızası için bugün hiçbir şeye sinirlenmemeye." diyerek avuçlarımı yüzüme sürüp devam etmek için tek adım atmıştım dedikodu mu yapmaya doymayan üç göbekli yine susmadı.

"İstanbul'da aşığı varmış bunun geçen sırf ondan İstanbul'a gitmiş çalışma falan bahane yani. Tabi adam bunu bırakınca ateşinden kalan küllere yel olması için imama sarmış."

Derin derin nefes aldım. Kapüşonlumun şapkasını indirir indirmez soluğu bu iki karının yanında aldığım gibi önlerinde çöktüm. Beni fark ettiklerinde büyüyen gözlerle yüzüme baktılar.

"Ay, Hilal kızım gelmiş." diyen yapmacık aksanlı üç göbekliye kısılı çenem ve iç içe girmiş çatık kaşlarımla baktım. Diğerinin gıkı çıkmıyordu keza bi tokat atsam net duvara yapışırdı.

Elindeki çekirdek paketine elimi daldırıp bir avuç alır almaz ilk çekirdeği çıtlarken sakince sordum üç göbekliye;

"Ee ne diyorsun? Benim dedikodumun 2. Sezonu çıkar mı?" der demez çekirdeğin kabuklarını yüzüne tükürdüm. Mezardan firari iskeletor ablamız ağzı açık baka kaldı.

"Sen yanlış anl-" diye sözünü bitiremeden ikinci bir çekirdek kabuğunu daha yüzüne tükürüp "Dur ben söyleyeyim, dedikodumun 2.sezonluk fragmanını." diyerek bir kere daha tükürdüğümde kadın artık yüzünü silmeyi bırakmıştı ben ise lama gibi tükürmeye devam etmeyi düşünüyordum.

"Dedikodumun 2.sezonunun fragmanında senin helvan kavruluyor üç göbekli. Nalları dikmişsin mezara sokmuşuz seni falan tabi o ara ben seni öldürmekten 1.derece cinayetten ötürü hapishanedeyim. Nasıl bu sezon aşk-ı memnu ya benzemesede aksiyonlu bence."

 

Loading...
0%