Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@dylanobrien

Üstümdeki ağırlığı hissedince zorla gözlerimi açtım. Yanımda 10 kilo agırlığındaki bacağını bacağıma atmış bir tane dana yatıyordu. Tekinin bacağını üstümden hızlıca attım.Gene de uyanmadı. Yataktan yavaşca kalktım.Çalışma masasının üstündeki sürahiyi alıp Tekinin tepesinden aşagıya döktüm.

"Ne oluyor lan."diyerek gözlerini açtı.Beni görünce koşmaya başladım.En son hızlıca yataktan kalktığını gördüm."Gel lan buraya cimle."dite bağırdı arkamdan.Koşarak mutfağa girdim.Ayçin Teyze ve Hakan Amca masaya oturmuşlar bizi bekliyorlardı. Hızlıca Hakan Amcanın yanındaki sandalyeye oturdum.O sırada içeriye Tekin geldi.

"Oğlum sen niye ıslaksın?"diye aordu Ayçin Teyze. Tekin bana öldürücü bakışlar atıyordu.

"Anne ya bu kız cok fena ha o ıslattı."Kücük çocuk gibi beni annesine şikayet etmişti.

"Benim kızım yapabilir hakkı var.Ben verdim ona bu hakkı."Hakan abi omzumdan tutup beni kendine çekti ve saçımı öptü.Hoşuma giden mırıltılar cıkardım.

"Sen zaten anca kızını koru ben kimim ki."Tekin yine sabah repliklerini söylüyordu.Tekine dilimi çıkarıp çayımı yudumladım.

"Size bir şey söylemem gerekiyor?"dedim.Sesim cok ince çıkmıştı.Bu ailenin yanında hep prenses gibiydim ama dışarıya hep savaşçı bir kızdım. "Annem mesaj attı dün.Onu hastane aramış.Onların gerçek çocukları olmayabilirmisim." Üçüde şaşkınca bana bakıyolardı.Tekin önündeki yemekle oynamaya başlamıştı.Ayçin Teyze kendine çay koymaya kalkmıştı.Göz yaşını caktırmamaya çalısıyordu ama görmüştüm.Hakan Amca gözlerimin icine bakıyordu."Bugün DNA testi yapılacakmış.Eğer onların cocukları çıkarsam yasal olarak beni yanlarına alabilirlermiş."dedim.Aycin Teyze arkamdan gelip bir kolunu benim omzuma bir kolunu Tekinin omzuna koyup sarıldı.

"Siz ne olursa olsun benim cocuklarımsınız unutmayın.Heleki sen kücük hanım aileni görüp bizi unutma."Hakan Amcada elini benim koluma koydu desteklercesine.

"Unuturmuyum siz benim ailemsiniz.Bugüne kadar yaşattıklarınız için cok teşekur ederim."Gülümseyip yemeğe devam ettim.

"Saat kacta bu test?"diye sordu Hakan Amca. Ağzımdaki lokmayı yutup cevapladım.

"Akşam 5'te.Okuldan sonra gidicem."Hakan Amca kafasını olumluca salladı.Nergiz Teyze,Tekinle yüzümüze bakıyordu.

"Tekin sende Ayça ile git.Şu kaşınızı dudağınızı hemşirelere gösterin kötü duruyo."Dün diger okuldaki zorba çocuklarla kavga etmiştik.Cocuk ordu toplayıp geldiği için biraz zor olmuştu ama Tekinle halletmistik.Tekin kafasını olumluca salladı.

"Tekin git sen hazırlan biz Ayça ile bir şey konuşcaz." Tekin sofradan kalkmıştı.Hergün yaptığı gibi cüzdanıma gizlice para koycaktı.Cünkü ilk bu eve taşındığımda Hakan Amca para verince almıyordum. Onlarda bunu bu taktigi geliştirmişti.Nergiz Tayze sofrayı toplarken biz Hakan Amcayla oturma odasına gecmiştik.

"Bak kızım.Seni kızımız olarak gördük Tekinde kardeşi olarak seni bildi.Bizim senden yana bir şikayetimiz olmadı.Hep okul birincisi oldun bizi gururlandırdın.O aile senin ailen cıkarsa sakın kendini onlara ezdirme.Sen bunu ister amca istersen baba nasiyatı olarak dinle.Biliyorum tanımadığın insanlara karşı cok sessizsin.Ailen çıkarlarsa onlara bir şans ver.Eğer o şansı kötu değerlerndirirlerse herzaman kapımız sana açık.Unutma sen herzaman bizim nazlı kızımız oldun ve olmaya devam et sakın aileni unutma"Bu aileye sahip olduğum sahip olduğum için çok şanslıydım.Hakan Amcaya sarıldım."Hadi kalk hazirlan geç kalacaksın."

Yanağından öpüp ayaga kalktım.Kendi odama gittim.Kırmızı beyaz okul formasını üstüme geçirdim.Cantamı ders programına göre hazırladım. Cantamı koluma takıp kapıya çıktım.Kapının önünde Tekin isyan ediyordu."Hadisene be kizım ağaç olduk burda."Çantayla kafasina vurunca susmustu.Evden çıkıp otobüse bindik.Iki boş koltuk vardı.Cam tarafa ben geçtim.

Okulun önüne gelince otobüsten indik.Okula girince herkes bize bakıyordu.Büyük ihtimalle dünki kavga okulun sosyal medya hesabına paylaşılmıştı.Gene sıkıcı derslere girmiştik.15.30 da ders bitince okuldan cıkmıştık."Bir bucuk saat var biz gidekoyalim önden su yüzümüzü gösterelim yoksa Nergiz sultan ağzımıza sıçacak."dedim.Tekin kafasını onaylamakla yetindi.

Yuruyerek hastaneye vardık.Hemşireye ben kaşımı Tekin ise dudağını gösterdi.Sonrasında danısmaya gittik."Abla DNA testi için gelmiştimde nerde?"diye sordum.Kadın beni süzdü.

"Pınar Ayça Kaya?"dedi soru sorar gibi.Kafamla onayladım.Bilgisiyara baktı."4.kat Görkem Uzak'ın odası" dedi.Kafamla onaylayıp asansöre ilerledim.

"Sen git istersen sıkıntı çıkmasın"dedim Tekine bakarak.Annem Tekini hiç sevmezdi kücüklüğünden beri.

"Sonuçlar çıkınca ara."dedi çıkışa doğru ilerlerken. Kafamla onayladım bana bakarkene.Asansörde 4. kata bastım.Asansor açılınca koriforda ilerlemeye başladım.Görkem Uzak ismini görünce kapıyı tıklattım.

"Gel"sesini duyunca içeri girdim.Annem babam ve tanımadığım insanlar vardı.Tekli koltuğa geçip oturdum.Diğer insanlara baktım.Kırk yaşlarında bir kadın.Kırk yaşlatında bir adam ve on altı yaşlarında bir çocuk vardı.Kadına baktığımda gözleri yaşlıydı. Sacları benimki hibi simsiyahti.Mavi gözleri denize benziyordu.Adamın Sapsarı saçları bir güneş gibi parlıyordu.Orman yeşili gözleri benim gibiydi. Çocuğun bakışları yerdeydi.Gözlero gözükmüyordu ama sapsarı saçlarını babasından aldığı belliydi. Annem beni süzüyordu.

"Senden bu sefer kurtuluruz inşaallah."dedi.Kırılmış mıydım?Hayır.Alışıktım bu durunlara.Her ay 1 haftalığına onların evinde kalmam gerekiyordu. Ev işlerini yapardım.Akşamları ise babamın şiddetine maruz kalırdım.Diğer kadın anneme garip bir şekilde bakıyordu.

"Diğer kızımız nerede?"diye sordu doktor.Diğer adam doktora mahcup şekilde bakıp.

"5 dakikaya gelir kusura bakmayın."dedi.Doktor kafasını salladı.On dakika sonra odaya bir kız geldi benim bir yetmiş iki boyuma kıyasla bir elli beş boyunda mini elbiseli,saçları lüleli,yüzünde bir ton makyaj olan bir kız gelmisti.Benim yanımdaki tekli koltuğa oturdu.Mini eteği daha da yukarı çıkmıştı.

"Kanları alalım ozaman"diyip sedyenin yanına gecti. "Önce babalardan alalım"dedi.Babam ve diğer adam sedyenin yanına geçti.Iki hemşirr vardı.Kanları aynı anda aldılar."Şimdi kizlarımızı alalım."Kızla aynı anda kalktık.Sessiz odayı kızın topuklu ayakkabılarından cikan ses dolfuruyordu.Sedyeye oturdum.Sarı saçlı tatlı bir abla kan almaya başladı benden.Yanindaki kız cırlamaya başlamıştı.

"Bak canımı acıtırsan seni kovdururum."diye bağırdı. Benim işim bittiği icin tekrar yerime oturdum. Hemşire kızdan hala kan alamamıştı.Sıkıldığım için telefonu açtım.Sınıf grubuna girdim.

11-B DELILER GRUBU

Kerim;Arkadaşlr be buldum kosun

Melike;Gene ne gereksiz şey buldun acaba

Kerim;Seni buldum gereksiz olarak

Ufak tebbessüm etmiştim.Kerim Melikeyi deliler gibi seviyordu ama açılamıuordu.

Melike;Kes sesini

Kerim;Emrin olur padişahım

Kerim;Neyse ne diyiyordum.He

Kerim;Açelya varya burbu büyük olan işte o ali ye çıkma teklifi etmiş.

Nalan;Ohaaa ıyyyy

Cengiz;Ne alaka o

Pelin;Ali kabul etmez onu

Kerim;Etmemiş zaten

 

 

 

Siz;Etse bile Ali aldatır

Tekinolmayantekin;Kesin aldatır cocuğun götü kalkıyo zaten bir kiz yaklaşınca

Cengiz;Kızda kwndini bisi saniya geçen de yarene sen ne hakla umuta yaklasirsinndemis

 

 

 

Siz;Yaklaşır ki sevgilisi sonuçta

Pelin;Yani

Telefonu kapatıp etrafa baktım.Kız yanıma oturmuştu."Sonuçlar normalde 2 haftada açıklanır ama hastanenin hatası olduğundan ve hastane Kemal beye ait olduğu icin bir saate çıkar." Konusmadan dışarı cıktım.

Telefonla biraz daha zaman geçirdim.Arkamdan birinin geldiğini hissettim.Arkamı döndüğümdeki odadaki cocuk vardı."Sonuclar açıklanmış seni bekliyorlar"dedi.Ayağa kalktım.Onla beraber asansöre bindik.Hep başı eğikti.Kesin bu çocuğa bir şeyler olmuştu.Kapıyı çalarak içeri girdik.

"Evet sonucları söylüyorum."Elindeki zarfı açtı. "Pınar Ayça Kaya yüzde doksan dokuz Kemal Aycanın kızı Feride Aycan yüzde doksan dokuz Oktay Kayanın kızıdır.Hastanemız adına özür dileriz."Zarfı yeniden katlayıp masanın üstüne bıraktı.Bunca zaman annem dediğim kadın yanımdaki kızi süzmeye başlamıştı.

"Herkes kendi çocuğunu alsın."dedi.Hayatımda duyduğum en ağır ikinci cümleyizdi.Birincisi 'Ayça ben onu öldürdüm.'cümlesiydi.

Eski ailem yeni kızlarını alıp odadan çıktılar.Kızda dünden razıymış.

 

 

Loading...
0%