Yeni Üyelik
32.
Bölüm

Kartal Kanadı - Giriş

@e.smare

Merhabalar Aslanlarım, Yılanlarım...
Kartallarım, Ejderlerim ve daha nicesi...

Bir de tabii ki Kurtlarım auuu

İkinci kitabımız Kartal Kanadı ile devam ediyoruz...

Kimler benimle... Hemen şuraya doluşun 🥰

Yorumlamayı ve yıldızlamayı unutmayın ki tekrar en hızlı şekilde buluşalım ❤️

Şuraya da hangi ırkı istiyorsanız o ırkı temsilen bir emoji bırakın da başlayalım...

KEYİFLİ OKUMALAR...


⚔️
Ölüleri takip etme!
Ölüler seni cesetlere götürür.
Ölüleri dinleme! Onlar ruhunu karartır,
seni de öldürür.
⚔️

🎵 Jonathan B. Buchanan & Michael J. Lister - Welcome to a New Dawn🎵

Esilian Aslion
~Ak Yılan Krallığı, Elessmier~

 

Acı bir çığlık yükseldi gökyüzüne. İntikam ateşi tekrar yandı, ölüm o ateşin etrafına askerlerini saldı. Bir ağıt karıştı çığlığa, ruhların dansı başladı. Hiçkimse duyulmadı, hiçkimse görmedi ama duyacaklardı, göreceklerdi. Alevler gözbebeklerine yansıdığında her evden bambaşka çığlıklar, acı ağıtlar yükselecekti.

Başımı yerdeki yazıdan kaldırdım ve dişlerimi sıktım. O an hissettiğim öfke tırnaklarımın battığı tenimden dökülen kanla toprağa karışıyordu. Endişenin kara hissi ise kalbimi eziyordu.

Asra gitmişti. Talu bir şekilde başarmıştı, onu kandırmıştı. En önemlisi de üç keskin duyuşlu Aslana sezindirmeden onu evden çıkarmayı başarabilmişti. Lanet görü gücüyle en iyi anı bulması zor değildi. Benden hep bir adım öndeydi ve ben... Büyük aptal! Bunu gözardı ederek hayatımın belki de en büyük hatasını yapmıştım.

Toprağa Kartal dilinde yazdığı ilk yazıyı tekrar okurken Ada koşturarak yanıma geldi. Bana pelerinimi verirken sessizdi çünkü suçluydu. Asra'yı bir an yalnız bırakmaması gerekiyordu ve onun yaptığı bir hatanın sonuçlarının neler olacağını henüz hiçbirimiz bilmiyorduk. "Ormanın Hakimi'ne dua et Ada!" dedim sessizce. "Dua et de ona bir şey olmasın. Aksi halde bir asker olarak hayatın bugün sona erecek."

"Tüm suçu ona yüklemen..." dedi Arlo yanımıza yaklaşarak. "Üstelik daha yeni tanıdığın bir kız için, çok abartılı değil mi?"

Ona bakmadım, Asra'yı olabildiğince hızlı bir şekilde bulmalıydım. Üstelik tek şuçlu olarak Adara'yı da görmüyordum, en büyük suçlu bendim. Onu en önce ben yalnız bırakmamalıydım ve kahrolası Raiden'ın dur durak bilmeyen öfkesi beni buna ittiği için onu öldürmek istiyordum. Onu yağmacı liderinin yanında bıraktığıma şükretmeliydi çünkü burada olsa bunu gerçekten yapabilirdim.

Pelerinin başlığını kapattım ve yüzümü gölgelere gömdüm. İlerlemeye başlarken, "O benim askerim," dedim Arlo'ya. "Ve senin bu konu hakkında konuşma hakkın yok."

Arlo yine konuşacaktı şüphesiz ama Ada'nın onu uyaran sesini duydum. O sessizdi çünkü hatasını biliyordu. Eğer bir asker olarak yanımda olmayı seçmişse görevine sonuna kadar sadık kalmalıydı. Üstelik o Asra'nın ne olduğunu biliyordu.

Canlandıran...

Görülerden haberdar olan çoğu kişinin gördüğü an öldürmekte tereddüt etmeyeceği Kutsal Varlık'tı. Onu öldürmek istemeyenler elbette olacaktı, Canlandıran'ın bir felakete sebep olacağı öngörülüyordu ve bu bazı insanların istediği şeydi. Kötülüğe bulanmış aç bir ruh için bu açlıklarının besin kaynağıydı.

Benim tüm bunları engelleyecek kişi olmam gerekiyordu, ben Hükmeden'dim. Canlandıran'ı bulduğum an nefesini kesmem söylenmişti hep. Ben ise bir Baykuş'u dinlemiştim.

Ateşi söndürme, ateşe yürü!

Ateşten korkma, ateşte yan!

Senin yolunu o ateş aydınlatacak.

Belki de bu büyük bir hataydı, Asra'nın ne olduğunu anladığım an onu öldürmeliydim. Görülere güvenirdim ve tüm güçlü görülerin tek bir odak noktası vardı. O halde neden sadece bir Baykuş'un görüsüne güvenmiştim?

Hissettiklerim... Sebep sadece kendi hislerimdi. Üstelik hiçbir zaman hisleriyle hareket eden biri olmamama rağmen...

Karşıma bir anda çıkan Yılan kız ilgimi çekmişti. Topraklarıma izinsiz giren bir Yılanı bulduğum an öldürürdüm ama onu öldürememiştim. Yağmacı olma ihtimali ile bile bunu yapmamıştım ve kendime ondan bilgi edinmek için bunu yaptığımı söyleyip durmuştum ama nedeninin bu olmadığını artık biliyordum.

O hayatım boyunca güzel bulduğum tek Yılandı ama ilgimi çekişinin nedeni bu değildi. Ondaki farklılık bambaşkaydı ve o hissi anlatmaya ne gücüm ne kelimelerim yeterdi. Sadece ırkı yüzünden ondan tiksinirken, yanına yaklaşmak istememin, sürekli onu izlememin bir açıklamasını ben bile bulamamıştım zaten.

Ama bir şeyi biliyordum. Kalbim onun yanındayken hiçkimsenin yanında olmadığı kadar hızlı atıyordu ve iyi ki o bir Aslan değildi de o sesi duymuyordu.

Hızlı adımlarla yürümeye devam ederken, "Neden bir notunda Kartal, diğerinde Aslan dili kullandı sence?" dedi Arlo.

Ada homurdandı. "İlk yazısında ne vardı?"

"Bir takım zırvalamalar," dedim, olmadığını biliyordum. Lanet Kurdun söyledikleri hafife alınacak şeyler değildi ama açık da değildi. İntikam, çığlıklar, ağıt... Elbette iyi şeyler olmadığını anlamıştım ama tam olarak ne demekti bu?

Peki ya diğeri...

Ölüleri takip etme! Ölüler seni cesetlere götürür.
Ölüleri dinleme! Onlar ruhunu karartır, seni de öldürür.

Talu'nun yazdığı ikinci mesaj da buydu, ilk notu Kartal dilindeydi ama bu Aslan dilinde yazılmıştı. İlk mesajı gibi bunu da anlamamıştım ama ilk mesajı gibi bunu da aklıma kazımıştım.

Şehrin sokaklarından sıyrılırken kimse bize dikkat etmemişti. Sessiz konuşmalarımızı satıcıların gece bile susmayan sesi baltalıyordu. Cılız ağaçların oluşturduğu kara orman yoluna dönerken Talu'nun iki notunun arasına çizdiği harita yolunu takip ediyordum. Kalbim Asra'daydı, zihnimde ise Talu'nun okuduğum mesajları dönüyordu.

Ağaçların arasında sadece birkaç dakika ilerlememizin ardından ileride bir yerlerde bir ışık parladı. Alevlerin ışığı...

Sadece bir an o ışığa bakabildim, çok geçmeden soğuk rüzgar yanık et kokusunu burnuma getirdiğinde ise ölümün kokusunu aldım. Koşmaya başladım. Alevler yükseldikçe içimdeki korku da büyüdü ama ormana girdiğimiz anda değil bir alev, etrafta bir kıvılcım bile yoktu.

Sadece cesetler...

Ve anlamsız sözler mırıldanan çırılçıplak bir kız...

⚔️⚔️⚔️

Selamlar Yılanlar ve Aslanlarım...

Keyifler nasıl?

Peki ya giriş bölümümüz?

Şunu söylemeliyim ki, Kartal Kanadı Yılan Yuvasından çok çok daha hareketli bir kitap olacak. BİR AN OTURMAYACAĞIZZZZZZZ...

Diğer yandan birçok ırkı da göreceğiz, birçok ırkın krallığına gideceğiz

Bir de Hakimler var. Hakimlere de bir uğrarız belki 😈

Sizin en merak ettiğiniz ırk hangisi?

En merak ettiğiniz karakter hangisi?

Peki sizzzzz kendinizi bu diyarda bulsaydınız hangi ırk olurdunuz? 😈

Sizi seviyorum, siz kendinizi biliyorsunuz ❤️

Der ve S.Mare kaçar 💃🏻

 

Loading...
0%