Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@ebr_koloni

Selam ben Alin. Yine okulda canımın sıkıldığı günlerden biriydi ve derste sıranın altında telefona bakıyodum. "Alin dersi dinle bak hoca anlicak şimdi telefonu vermediğini". Arkadaşımın sessiz uyarısıyla (kesinlikle sessiz) başımı telefondan kaldırdım ve tüm sınıfın bana baktığını gördüm hoca gözlüklerinin altından bana bakıyodu. İşte şimdi hapı yutmuştum.

...

Hoca beni müdürün odasına yolladı. ve bilin bakalım ne oldu babamı aradılar ve babam beni okuldan almaya geldi ve bir hafta telefon yasağı gerçekten HARİKA "ya baba lütfen 3 gün yasak olsun 1 hafta ne dersimden geri kalırım" evet yalvarmaya başladım çünkü sevda ile konuşmam lazımdı " iki hafta olmak üzere bence şansını zorlama" başımı öne eyerek "tamam" dedim. Mahcup olmuştum hemde gereğinden fazla bi de eve gidince annem azarlar tam olur!

...

Eve geldiğimde annem kapıda elinde terlikle karşıladı beni hayatımda ilk defa bu kadar annemden korktum. Okul konusunda çok katı bi ailem vardı ve ben ilk defa kuralları çiğnedim. "Evet Alin hanım neden telefonunuzu vermediniz" kapı önü soruşturma en korktuğum şey çünkü her an beni kovalayabilir elindeki terlikle. "anne derse geç kaldığım için-" yalan değildi geç kalmıştım "Kızım bu gün seni okula baban bıraktı" hayır babam bırakmamıştı işi olduğunu söyleyip otobüse binmemi önerdi. Ben açıklama yapmadan babam araya girdi " Bu gün işim olduğu için ben bırakamadım" dedi. İşte şimdi annemin gazabından korkması gereken babam olmuştu.

Hello Hello Hello şimdük şöyle ki okulda yazdım o yüzden bu kadar kısa oldu sorry neyse inşAllah daha uzun bölüm atarım (Amin) neyse telefonlar toplanıyo gmrüşmek üzere Allah'a emanet olun

Loading...
0%