Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@ecemmisimm

 

HASTANE

 

Uyandığımda hastanedeydim.Son hatırladığım şey abim vurulmuştu.Abim nerde diye bağırmaya başladım.Hemşire geldiği anda Ozan da içeri girdi.Abim nasıl dedim."Şuan hiç birşey bilmiyorum Irmak ameliyata aldılar."Ağlamaya başladım neden bu olanlar benim başıma geliyor.Neden başkalarının başına gelmiyor.Sadece ben ve ben.

 

Kolumdaki serumu ğlayarak çıkardım.Canım yanmıştı Ozan da bunu farketmiş olmalıydı"İyi misin Irmak" dedi."Yeterince değilim."​​​​​​dedim ağlamaklı bir ses tonuyla."Ozan Abi beni hemen ameliyathane in önüne götür!Hemen!!" ​​​​​​​​​​​dedim."Tamam ama iyi olmalısın abin seni böyle görmek istemezdi değil mi Irmak" ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​dedi.Bende gözyaşlarımı sildim ve gülümsemeye çalıştım.

 

Doktor çıktı ve durumu ne diye sordu Ozan.Doktorsa abimin durumunun iyi olduğunu hayatı tehlikeyi atlattığını söyledi sevinçten nerdeyse havalara uçmustum.Abime bir şey olsaydı kendimi suçlardım.İyiki abime bir şey olmamıstı.Ozan'a sarıldım o da bana karşılık verdi.

 

1 saat sonra abimi normal odaya aldılar.Abimi öptüm öpmemle birlikte uyanmıştı."Irmak,güzelim"dedi.Abim uyanmıştı.Hemen Ozan Abiye haber verdim o da içeri girdi."Lan sen ölmedin mi oha ben seni öldün zannettim"dedi sırıtarak abimde "Olur mu öyle şey ben ölür müyüm hiç sizin pesinizi bırakmam ki haha artık hep peşimizde olacamm"dedi."Abiii Allah korusun olur mu öyle şey sen ölme daha senin yaşayacağın Çok şey var sen bekle ben nasıl bir sevgili-"​​​​​​dememle abim sinirlendi"Irmak yok öyle sevgili falan kızım sen benim kardeşimsin sen sevgili yapamazsın."dedi.Ozana döndüğümde yüzü düşmüştü bu çocuk beni seviyor muydu ki böyle hemen yüzü düşmüştü.Neyse aldırış etmedim.Görmemezlikten geldim acaba beni seviyor muydu?? Irmak seviyordur o da senii hadi ya sever o seni sever.Zaten sende onu seviyorsun.İç ses kes sesini.Tamam ya sustum.Abimi taburcu ettik.Ozan ısrar etti bizde kalın diye.Abimde kabul etti tabii.E bende zorunda kaldım.Zaten Gamzeyle Ozan kardestii.Bu gece Gamzeyleydim yes beee sonundaa Gamzeyle sabahlayacam.Bir yemek yedik ondan sonra herkes odalarına dağıldı zaten. Telefonu elime aldım ve Ozana mesaj attım.

 

Pistt Yakışıklı naber

 

İyidir senden

 

Bende iyi.Napiyosun bakalimm

 

Oturuyorum sen

 

Bende uzanıyorum.Arkadasimla sabahlayacagim yakışıklı.

 

Seni buldum ben ya

 

Nasıl buldun kimim ben

 

Ne beni bulmuş muyduu şaka yapiyo olmalı.Gamzsnin yanına gittim.Gamze senin abin var yaa tescilli salak ya aman seviyorum napayımm.Birde bulmuş beni."

 

NE NASIL

 

BİLDİGİN BENİ BULMUS YA

 

YOK YOK SAKADİR O

 

BEKLE BAKAYIM

 

HEMEN MESAJLARA GİRDİM

 

SEN IRMAKSIN

 

​​​​​​😶🤐

 

EVET EVET SEN IRMAKSIN.YALAN SÖYLEME YOKSA ENGEL BASARIM!

 

BÖLÜM SONUUUUU

 

EVET ASKLARİM BUGUNLUK BU KADAR SONRAKİ BOLUM İCİN 15 YORUM 15 OYY

 

E SEY BEN BİSE YAPTİM YAA

 

İRMAGİ BULDURDUMM😁🤭🤭

 

Bİ SONRAKİ BÖLÜMDE GÖRÜŞÜRÜZ 🎀 💐 💐 💙

 

 

​​​​​​

 

​​​​​

 

​​​​​​

 

​​​​​​

 

​​

Loading...
0%