Yeni Üyelik
1.
Bölüm
@ecemmmacrrrrrrrrrr

o gün yine her zamanki gibi okul için hazırlanıp. arkadaşlarım la okula gittim .kendimi tanıtıyım ben İrem öz 17 yaşındayım 20 gün sonra 18 olucam. neyse okula girmeden önce markete girme kararı aldık. tam karşıdan karşıya geçerken bir araba tam bana çarpıyordu. ki aniden fren yaptı önde ben vardım.Arkadaşlarım arkamdaydı. o an dondum çok korktum ellerim titriyordu arabaya doru döndüm. arabadan 1:80 boylarında siyah saçlı takım elbiseli bir adam indi. direk benim yanıma geldi arkadaşlarımda arkamdaydı onlarda benim adıma korkmuşlardı. yanıma geldi “iyi misiniz hanım efendi “ bende hemen kendime geldim “i-iyim “ dedim arkamı döndüm.“kızlar markete gitmeyelim okula girelim "dedim ve markete girmemeye karar verip okula döndük

 

Bora nın anlatımı

 

Depoda tuttuğum adam kaçtığı için son hız da gidiyordum bir okul sokağına girdim yavaşlamaya başlamıştım ki önüme birden bir kız çıktı. aniden fren yaptım ama kız korkmuştu elleri titriyordu kızın yanına gittim."iyi misiniz hanım efendi “ dedim kız kendine geldi kekeleyerek “i-iyim “ dedi sonra arkasındaki arkadaşlarına dönüp “marketi boşverin okula girelim” dedi .demek ki markete girecekti benim yüzüme giremedi kız gitti bende hemen arabana binip depoya sürdüm .

 

 

Cansu 

 

Okul bitti yine her zamanki gibi hala o an aklıma geldikçe korkuyordum ama adam hala aklımdaydı. o kadar haksız neden aklıma geliyor eve gittim.kimseye bir şey demedim yoksa beni arkadaşlarımla göndermezdi.annem den zaten zor için almıştım. Hemen odama girdim duş aldım yemek yedim saçımı yaptım.aklıma dağılsın diye ama aklıma hep o adam geliyordu.

 

aşklarım bu benim ilk kitabım yorum yapıp beğenirseniz sevinirim 🥰💖💓💗

Loading...
0%