Yeni Üyelik
2.
Bölüm
@ecemmmacrrrrrrrrrr

20 gün sonra.

 

bugün doğum günüm arkadaşlarımla bara gidecektim. doğum günüm olduğu için ailemden izin almıştım zar zor tabiki okula gittim. eve geldim arkadaşlarımın hepsi 18 oldukları için rahatça gidebilirdik bir tek ben geç kutluyordum.

Eve geldim duş aldım üstüme siyah strablez diz üstü bir elbise giydim saçlarımı düz bıraktım .arkadaşlarım "geliyoruz çık" diye mesaj attılar Gökhan’ın arabası ile gidecektik. Gökhan en yakın arkadaşım stilettolarımı giydim .

anneme “ben çıkıyorum “ diye söyledim bara gittik etrafa baktım az kişi vardı kendime alkolsüz bir içki söyledim diğerleri viski şarap gibi şeyler içiyorlardı.canım sıkılmaya başlamıştı Selin’e “dans etmeye gidelim mi?” Diye sordum oda "olur benimde canım sıkılmıştı” dedi gülümsedim dans ediyordum bir tane adam geldi yanıma “selam “ dedi ama adam buram buram alkol kokuyordu ben ise cevap vermedim devam ettim dans etmeye adam devam ediyordu tam giderken kolumdan tuttu çekmeye çalıştım ama olmadı. Bi adam geldi adamı yumruklamaya başladı. Ben ise şaşkındım. Sonra adam dövmeyi biraktı. bana döndü orda ikinci bir şok yaşadım adam o gün bana nerdeyse çarpıcak olan adamdı “iyi misin “ dedi bende de sadece “iyim “ diyebildim. Sonra eline baktım. " biraz bekle" dedim. Gökhan'ın arabasının anahtarı alllahtan çantamdaydı. Arabanın bagajını açtım.içinden ilkyardım malzemelerini aldım. Adam hala bıraktığım yerdeydi adam diyorum çünkü adını bilmiyordum. Bir şey söylemeden direk elini aldım. Pansuman yaptım. Elini bıraktım " “ pansumanın bitti benim için yapmana gerek yoktu yine de teşekkür ederim" diyip cevabını beklemeden bizimkilerin yanına gittim.

 

Bora dan devam

O günden sonra hiç aklımdan çıkmadı Daha sonra araştırmaya karar verdim. İrem öz 17 yaşında 10 gün sonra 18 olucak babası bir şirkette çalışıyor annesi dernek başka'nı bu kadar'dı onun doğum günü gelmişti .o gün benim için çok sıkıntılı geçmişti bende kendim barıma gitmiştim .Daha sonra kapıdan o ve arkadaşları geldi strablez bir elbise giymişti çok yakışmış daha sonra dans etmek için arkadaşı ile.bir adam onu rahatsız ediyordu artık sinirlenmiştim. adamı dövmeye başladım kalktıgımda da şaşırdı “iyi misin” diye sordum oda sadece. “İyim “ elime baktı kanıyordu “ bekle gelicem “ dedi bende beklemeye başladım elinde ilkyardım çantası vardı elimi alıp pansuman yaptı

Daha sonra ise “ pansumanın bitti benim için yapmana gerek yoktu yine de teşekkür ederim “ dedi ben cevabımı vermeden gitti

 

 

Aşklarım Buda ikinci bölümümüzdü.tekrar atıcam oy vermeyi yorum yapmayı unutmayın lütfen 🙏 💖💓💗

Loading...
0%