Yeni Üyelik
6.
Bölüm

İrem’in anlatımı

@ecemmmacrrrrrrrrrr

İrem’den devam

 

Onun yanından gittikten sonra arkadaşlarımın Yanına döndüm. Beni kurtarmasına mutlu olmuştum. Hızlı nefes alıp veriyordum. Arkadaşlarım tabiki görmüştü.beni sorgu yağmuruna soktular.” O adamı neden dövdü.” “ o adamı tanıyor musun?” Diye sormaya başladılar. Ben de en son dayanamadım . Çünkü olayı görmeyen başka arkadaşlarımda vardı. Sadece Gökhan ve Selin vardı yanımda. “Geçen okula korku içinde geldim ya”. “Evet” “evet” dediklerinde devam ettim.”markete girecektik Gökhan Selin ile tam karşıya geçicekken o adam bana çarpıyordu.Ordan tanıyorum.” Dedim içimden bir “oh” çektim.

Herkes şaşkınlık içinde bana bakıyordu. Bende “noldu” anlamında kafamı salladım. Cansel bana dönüp “ kanka sen Wattpad kitaplarında mı yaşıyorsun?” Diye sordu şaşırmıştım böyle bir şey beklemiyordum. “Ne alaka şimdi” dedim . Diger dediklerine cevap vermedim. Aradan yarım saat geçti.artık sıkılmıştım.”artık kalksak mı?” Diye sordum onlarda “olur” diye cevap verdiler. Çıkarken yukardaki localara bakma isteği geldi. Baktığım an siyah bir göz ile denk geldim.

Evet yanlış anlamadınız. Oydu adını bilmediğim adam 5 sn bakıştık. İlk bakışlarımı çeken ben oldum .bogazımı temizleyip.Gökhan’ın arabasına doğru gittim.eve gelmiştim artık. Kapıyı anahtarım ile açtım. Annem televizyon izliyordu.Babam galiba uyuyordu anneme “ben odama gidiyorum”.Dedim annemde tamam anlamında kafasını salladı. Odama girdim önce ılık bir duş aldım çıktıktan sonra siyah saten şortlu pijamalarımı giydim ışığı kapatıp yattım.


 

aşklarım dayanmadım yeni bölüm attım.birazdan boranın anlatımı gelicek 💖💓💗💞💝

 

 

Loading...
0%