Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@eco0134

Yine iş başı yine ben Allahım beni yanına al da kurtulayım. Bu şeytan beni gene göreve gönderiyor neymiş efendim ben onun sol koluymuşum. Görevde adam öldürmek olsa eyvallah ya beni davete götürmek ne. Pusat denilen deli beni sol kolu diye elbise giydirtecek valla adamı öldüresim geliyor zaten yapicam da .

 

Bana askılı kısa kahve renginde bir elbise göndermiş. Evden çıkmak için 15 dakikam var hemen giyinip abartmayacak şekilde makyaj yaptım bir foto çekildikten sonra aşağı indim. Aşağıda pusat ve koruması Baran vardı. Baran gerçektende çok yakışıklı bir adamdı ama malesefki konuşamıyorduk çünkü yasaktı. Aşağı iner inmez gözler bana döndü. Baran ıslık çalınca pusat ona ters bir bakış atarak adamlara arkalarını dönmelerini söyledi sanki kendi yollamıştı. Yanima yaklaştı söylenmeye başladı

"Kızım bu ne"

"Elbise sen gönderdin"

" Bu kadar kısamiydi bu ya"

" Baştan söyleyim ben orda erkeklerle konusucam" sinirle soludu. Devam ettim.

" Ayrıca eve de getiririm birkaç tane birlikte..."sözüm yarıda kesilmişti çünkü pusat o ağzını tutamayıp" yok öyle bişey ne yaparsan benle yaparsın "

" Olur sen kızlarla ben erkeklerle"

" Her neyse çıkalım " diye söyleyince aniden önüme geçip " git üstüne uzun elbise giy"

" Tamam patron"ay sanki kendi seçmedi Allah alllah. Üstümü değiştirip hızla aşağı indim. Arabaya binerek davet allanina gittik. Davette nişan daveti Zeynel evleniyor Zeynel kim mi yakışıklı karizmatik ünlü iş adamı aynı zamanda pisliğin teki abisi gibi abiside şuan yanımda sırıtan şeytan.

Yanımda silah yoktu oyuzden çıkartıp su gelini vuramazdım bu benim küçük kız kardeşimdi ve ondan nefret ediyorum anneme satma konisunda yardımcı olmuş pislik insan

 

Her neyse yanımdaki şeytandan dolayı etrafı fazla incelemedim. Eli elime deyince refleksle elini çevirdim o olduğunu fark ettiğimde o küfür etmeye başlamıştı bile " keşke sana böyle şeyler öğretmeseydim narin bir kız olarak kalsaydın" omuz silktim ve yürümeye başladım. Şeytan hemen yanıma geldi ve beni kendisine yasladı artık haraketlerin tuhaf bulmuyordum çünkü alışmıştım. Bir dakika köşede bir adam annemin yanına oturmuş kız kardeşime bakıyordu kimdi bu adam. 25lerinde çıtır bir adamdı. Yoksa annemin yeni sevgili mi?

 

Annem bizi fark edim yanımıza doğru yürüdü onu hissiz bir sekilde karşıladım. Annem masadaki adamı göstererek oğlu olduğunu söyledi. Bir dakika ne beni satarken abim yoktu muhtemelen o çocuk benim kim olduğumu bilmiyordu. Çocuğu yanımıza çağırdı.

" Merhaba Feyza hanım" evet beni tanımıyordu ama gerçek ismini biliyordu.

" Merhaba Doruk bey" beklemediğim bir anda iğrenç bir soru sordu.

" Evli misiniz?"bunu benden çok pusata sormuş gibi geldi tam ağzımı açıyordum ki pusat konuştu.

" Evet kendisi müstakbel eşim olur "dedi ve başımın üzerinden öptü. İyyyy iğrenç ben onla evliymisim planı neydi bunun.

Başını sallayarak yanımızdan ayrıldılar evet şimdi soru sormanin zamanıydı .

" Planın ne?"

" Hiçbir şey"

" Neden evli olduğumuzu söyledin"

" Sana ilgisini vermedin diye"

" O benin abim mı?"

"Evet abin çok küçükken onu yetimhaneye bırakmış şimdi de yanına almış"

" Neden peki ?"

" Basında çalışıp para kazanacağı adam yok o yüzden "annemden iğreniyorum sırf para için yanina almış çocuğun hayatında mahfedicek.

" İ çocuğu yanımıza alalimmi?"

" Ne yapicasin alınca abi kardeş mı olacaksınız?"

" Bir soruma soruyla cevap verme kötü olur iki hayir onuda bizden yapıcaz"

"Günün sonunda bakarız "masaya geçtik ben ağır bir alkol istedim ama şeytan şarap içeceğini söyledi ve içeceklerin gelmesini bekledik tam o sırada aram taraftan patlama sesleri geldi hemen elimi belime attım ama boştu çünkü bana silah alma demişti. Şeytan gayette raht bir şekilde oturuyordu anladım onu başının altından çıkmıştı. Sadece bekletip planını görmek vardı.

 

Loading...
0%