Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@ecollywqx

Okuldaki yemekhanede oturmuş arkadaşlarım Elif,Gamze,Demir,Batuhan ve en yani Gecehepimiz akşam için buluşma ayarlıyorduk. ''Bence bizim hep gittiğimiz bara gidelim.'' diye fikrini belirtti Gamze. Hepimiz bu fikri onayladığımızda buluşmamızı akşam saat 10 olarak ayarladık.

URAZ ATEŞ Ablamın katilinin intikamıyla yanıp tutuşuyordum. Sırf bizden kurtulmak için yurtdışına kaçmıştı Ender Kara ancak elbette ablamın intikamını alacaktım. Düşüncelerimden uzaklaşmamı sağlayan odamın kapısının tıklatılması olmuştu.Hızlıca toparlanıp ''Girebilirsiniz.'' diye seslendim. Ardından kapım açıldı ve aslında benim korumam olan ancak hemde çok yakın dostum olan Ozan girdi içeriye.Bana 32 diş sırıtarak ''Ender hakkında yeni bilgiler buldum.'' dedi heyecanla. İçimde ufak bir umut duygusu oluşmuştu ''Çabuk söyle.'' diye cevap verdim. Ozan cebinden bir genç kız fotoğrafı çıkarıp bana uzattı. ''Ender'in bir kızı varmış seninle yaşıt.'' dedi ve konuşmaya devam etti. ''Kızın tüm bilgileri elimde şuan, gayet normal bir genç kız. Annesiyle beraber yaşıyor.'' Bir taarftan onu dinliyor bir taraftan da kızın fotoğrafına bakıyordum. Kumral uzun ve düz salı,mavi gözlü,zayıf bir kızdı. Gerçekten çok güzeldi. Ah! Ne saçmalıyorum ben. ''Kızın sosyal medya hesaplarını buldum.Bugün bir bara gideceklermiş.'' diyerek sessizliği bozdu Ozan ben ise ''Tamam.'' anlamında başımı aşağı yukarı salladım. ''Babamın bundan haberi olmayacak.'' diyip üstümü değiştirmek için dolabıma yöneldim.

GECE KARA Üzerime siyah crop, siyah pileli etek ve siyah deri ceketimi giyinmiştim Kısacası tüm kombinim simsiyahtı. Saçlarımı salıp beyaz bir bandana taktım. Yüzüme hafif bir makyaj yapıp parfüm sıktığımda hazırdım. Elime telefonumu alıp whatsapp grubumuza bir mesaj yazdım. ''Ben hazırım, taksiyle geleceğim.'' diye yazdım kısa süre içinde Batuhan mesajıma cevap verdi. ''Taksiye gerek yok, biz seni almaya geldik.''. Hemen ayakkıbılarımı giyip evden çıktım. Yanlarına ulaştığımda arkaya kızların yanına geçtim. Yolculuğumuz gülüşüp, sohbet ederek geçti.

URAZ ATEŞ Planımız için onların geleceği mekana gelmiştik. Yarım saattir onları bekliyorduk ki birden görüş alanımıza onlar girdi. Çok mutlu görünüyorlardı. Ozan'a yaptığım planı hatırlatıp dikkat çekmemeye çalışarak onları izledim.

GECE KARA Arkadaşlarıma tuvalete gitmemin gerektiğinisöyleyip yanlarından ayrıldım. Benimle gelmek için çok çabalamışlardı ama ben kabul etmedim. Zar zor yürüyerel lavaboya ulaştığımda hemen enseme ve yüzüme su çarptım. Kendimi daha iyi hissedince toparlanmaya çalışarak kapıya yöneldim. Aniden kapıda genç bir adam belirdi.

URAZ ATEŞ Gece karşımdaydı ayakta zor durmasına rağmen benimle konuştu ''Beyefendi burası kadın-'' dedi ki sözünü bitirmesine izin vermeden elimdeki bez parçasını ağzına bastırdım. Kurtulmak için çok çabaladı ama en son pes etti ve sağ gözünden bir damla yaş geldi. Daha fazla zaman kaybetmemek için hemen koridoru kontrol edip Gece'yi kucağıma aldım. Benden işaret bekleyen Ozan'a ıslık çaldığımda anında koşarak yanımıza geldi. Bizi fark etmemeleri için arka kapıdan çıkacaktık. Arabaya ulaştığımızda kucağımdaki kızıı arka koltuklara yatırıp kendim ön koltuğa yerleştim. Ozan'da sürücü koltuğuna oturmuş hızla arabayı çalıştırıp, arabayı benim evime sürdü. Arkada yatan kızın ısrarla çalan telefonu tüm sessizliği bozuyordu. Telefon susmayınca arkaya doğru eğilip kızın ceketinin cebinde olan telefonunu elime alıp açtım. Telefondan endişeli bir erkek sesi duyuldu. ''Gece kızım neredesin! Gece iyi misin?'' diyordu telefondaki Batuhan adlı kişi. ''Batuhancığım Gece gayet iyi ama siz polise gitmek gibi bir aptallık yaparsanız arkadaşınız ölür!'' dedim acımasızca. ''Güzelim seni kurtaracağım!'' diye bağırınca sinirlenip telefonu yüzüne kapadım. Sevgilisi miydi yoksa? Bundan banane! Düşüncelerimden arınmak için gözlerimi kapatıp şafaklarımı ovuşturdum...


Loading...
0%