Yeni Üyelik
2.
Bölüm

1. Bölüm

@ecrin.07emir61

Arabadan valizleri çıkarmaya başladım . Bakışlarımı yeni taşıdığımız eve çevirdim . Ece söylene söylene yanıma geldi kulaklığımdan dediği hiçbirşey duymuyordum . Kulaklığımı çıkardım .

" Ne diyorsun ece "

" abla ben antalayaya geri dönmek istiyorum oradaki evemizi özledim "

"Ece bazen hayatındaki yeni şeylere şans vermen gerekir "

Ece birkaçtane valiz alıp yanımdan uzaklaştı . Kulaklığımı kulağıma taktım müzik listemden en sevdiğim şarkılardan taylor Swift the Man açtım. Birkaçtene valiz alıp ecenin arkasından gittim. Adamlar merdivenlerden kolileri taşıyordu.

Apartmanın kapısı açıktı içeriye girdim daireyi telefondan görmüştüm telefondakinden daha güzel en üst katta olmasına rağmen deniz çok iyi gözüküyordu. İstanbula ilk gelişimdi . Odama doğru Odam bana göre fazlasıyla genişti yatakl giyinme dolabım makyaj masam ve çalışma masam kurulmuştu. Bana ait kolilerde yerde duruyordu . Valizlerimi bi tarafa koyup kolilerimi açmaya başladım . Bu odada yeni başlangıçlarım olucaktı valizlerimden kıyafetlerimi çıkarıp dolaba yerleştirmeye başladım . Kolileride boşaltmıştım telefonumu elime aldığımda 4 saat geçtiğini gördüm .dolabımdan daha rahat birşeyler alıp çevreyi dolaşmaya dışarı çıktım . Kulaklığımı taktım müzik listemden

Olmazlara inat açtım. Size biraz kendimden bahsedeyim ben asel 18 yaşındayım hobilerimin arasında buz pateni var. Ve Türkiyede buz pataniyle yapılan tüm yarışmalarda 1. Yada 2. Oldum

Tabikide gelecekte buz pataneninden devam etmek istiyorum . Taşındığım mahalle oldukça güzeldi sadece akşamları bazı sokakları korkunç duruyordu bu durum tüylerimi diken diken etmişti.

Eve dönmeye karar vermiştim . Bir saatten fazla dışarıdayım ama yolumu kaybetmiştim bi sokağa girdim belki evimin oraya çıkıyordur diye ama fazlasıyla korkunçtu . Kavga vardı doğru saydıysam 9 kişi vardı . Siyah saçlı iri yapılı oğlan çok kavga ediyordu. Aslında canım biraz macera istiyordu evet aklınızdan geçen şeyi yapıcam kavgaya girdim . Uzun boylu sarışın bir adamın sırtına atladım ve saçlarını çekiyordum adam ise beni sırtından almaya çalışıyordu. " bırak lan beni "dedi . "Bırakmıcam" dedim ve der demez yere düştüm avcumum içinde çocuğun şaçlarından 3 tel vardı . Bunu gören çocuk " Senin kafanda saç bırakmıcam Pakize " dedi . Çocuk hemen hemen 18 yaşında gibi duruyordu . " sıkıyorsa gel mamut " dedim. Şaçımı tutacağı sıra biri onu durdurmuştu.

"Umut kızı rahat bırak " ve umutun yüzüne yumruğu geçirdi . Az önceki iri yapılı çocuktu. Birde kolumu tutu. " sen kimsin " ve polis arabası sirenleri duyuldu. 2 -3kişi kaçmaya başlamıştı . Umut yerde kanayan burnunu tutuyordu iriyapılı çocuk kolumu tutuyordu birkaç kişi birbirinin üstündeydi . Polisler yanımıza geldi " ekip alın bu delikanlıları ve şu küçük hanımıda alın iri yapılı çocukla ve kumral çocuğun ortasında oturtmuşlardı . Polisler karola doğru sürmeye başlamışlardı.

 

Şuan nezarethanede 4 oğlanın yanında oturuyordum . Dördünde bana dik dik bakıyordu . Aralarından gri kapşonu olan "bacım sen kimsin "

" asel "

"Peki asel neden kavganın arasına girdin"dedi. Ve polis kapıyı açtı " Hadi bakalım gençler doğru komiserin odasına zaten sizin yüzünüzden iddiayıda kaybettim birgünde kavga etmeyin çocuklar "dedi. Teker teker parmaklıkların arasından çıktık . Polis arkamızdan geliyordu. Komiserin odasına girdik 5 tane yan yana dizilmiş sandalye vardı onlara oturduk .

Komiser " şavaş oğlum 4 oğlan yetmedi aranıza bide kızmı aldınız ." Savaş olduğunu öğrendiğim iri yapılı çocuk " tanımıyoruz kızı " dedi. Komiser bana dönerek " küçük hanım sen kimsin bu kavgada ne işin var " dedi. " ben asel ve kavgaya canım macera istedi o yüzden girdim " komiser ve diğerleri bana öküz trene bakar gibi bakıyordular komiser " yav havle peki çocuklar siz niye kavgaya girdiniz " kumral olan " komiser bey canımızı sıktılar bizde dövelim dedik "

" barış oğlum ben sizin bi canınızı sıkıcam göreceksiniz beşiniz bu sicillerle zor girersiniz işe " Mavi gözlü çocuk " beşimiz derken " Beni göstererek " bu arkadaşındamı sicili kalabalık " dedi. Eve birazcık sicilim kalabalık olabilir kendimi beladan başka bir belaya sokmayı çok severim komiser " karan aselin sicili sizinkinden kalabalık " dedi hepsi bana yine bakmaya başladı ben yine sessizliğimi koruyordum . Gri kapşonlu çocuk " negibi şeyler var " dedi. " Hemen söyleyim Emirhancıgım "devam etti konuşmaya "

Buz pateni hocası kendisine beceriksiz dedi diye evine çürük yumurta fırlatmış ."hepsi bana bakıyordu " devam ediyorum çocuklar bi kürk satan dükkan gerçek hayvan kürkü satan dükkanın önünde protesto çıkarmış onunla kalmamış kendisini dükkanın önüne zincirlemiş . Çocuklar liste böyle uzunca devam ediyor "dedi .

"Peki komiser amcacığım nezamn burdan çıkabilirim " dedim

" arkadaşlar size birkaç şey imzalatçak sonra çıkabilirsiniz " dedi. BirkÇ şey imzalamıştım . Karakolun bahçesinde eve nasıl gidiceğimi düşünüyordum . Dıgerleride dışarı çıkmıştılar . Bana bakıyordular . Barış " Seni evine bırakalımı asel " dedi. Çok isterim evime bırakmanızı ama ben evim nerde olduğunu bilmiyorum " hayır " dedim.

" Neden "

" evimin nerde olduğunu bilmiyorum " dedi. Karan " sanırım aynı mahallede oturuyoruz apartmanın adı ne " dedi . " patırna " dedim

Savaş " Arabaya bin apartmanını biliyorum " dedi .arabaya bindim

Emirhanla karanın yanına oturmuştum sürücü koltuğunda barış yanında savaş oturuyordu. Yolu izliyordum . Gözlerim yavaş kapanmaya başlamıştı .

Kulağıma sesler gelmeye başlamıştı ." Prenses "

"Prenses uyan " gözlerim yavaş yavaş açılmaya başlamıştı " geldikmi "

" geldik Prenses " dedi Emirhan . Arabadan indim benimle savaşta indi . " sen niye indin " dedim . " asel iznin olursa evime gidicem " dedi. Bir dakika ben savaşla aynı apartmandamı oturuyorum. Önden gitti . Bende arkasından gitmeye başladım . Dairerimiz karşılıklıdı eve gireceğim sıra " prenses " dedi . Ona döndüm . " aynı okula gidiyoruz ve seninle arkadaş olduğumuzu asla düşünme " dedi. Cevap olarak eve girdim ve yüzüne sertçe kapıyı çarptım . Söylene söylene odama girdim " oyna oko lo godoyoroz vo sononlo orkodoş oldoğomuzu oslo doşonmo" pijamalarımı giyinmeye başladım ve hâla söyleniyordum "soğan kafalı seninle arkadaş olacağıma kocaman sarımsak yerim daha iyi "

" bencil "

"Ukala"

Kenarda duran ayakkabımı duvara doğru attım " soğan kafa "

Yatağıma girdim uyumaya çalışıyordum tam uyuyacağım sıra duvardan küt diye ses geldi . " ayyyyy!" Yataktan düşmüştüm . Daha fazla umursamadan uyudum.

Loading...
0%