Yeni Üyelik
3.
Bölüm

2.bölüm

@ecrin.07emir61

Taşınalı 5 gün olmuştu . Bugün yeni okulumun ilk günüydü artık 12 . Sınıftım okul formamı giyip üstüme geniş bi siyah hırka giyip odamdan çıktım . Ece annemle kahvaltı yapıyordular. Yanlarına gittim " Günaydın "

" Günaydın abla "

" Günaydın güzelim " eceyle aynı okula gidecektik ama o benden daha fazla özenmişti " ece " dedim . " efendim abla "

" okulamı gidiyorsun podyumamı "

" Ne alaka" dedi.

" niye bukadar süslendin "

" ablacığım orası özel bir okul ve yani yakışıklı kaynayacak"

Annem aramıza girip " Ece yaşın başın kaç ne sevgilisi sanada diyorum asel bu sene sınava çalışacan oyüzden dikkatini dagıtmayacaksın " Annem bu konularda fazla pinpiriklidir . Eceyle ikimiz " tamam anneciğim "

Birsüre sonra eceyle birlikte evden çıktık . Otobüse bindik daha sonra ise okula varmiştik okulun bahçesindeydim ve okul oldukça büyüktü size kısaca okulumdan bahsedeyim bu okula girmek hiç kolay değildi . Bazı kurallar vardı tabi bu kuralların bir tanesini herkese söylemezler sadece okulun öğrencisi olunca söylerler

Size bu kurallardan kısaca bahsedeyim

1 . Kural zengin bir ailenin çocuğu olmalısın yada burslu olmalısın onun haricinde okulun kapısına bile zor bakarsın

2. Kuralsa bir yeteneğin olmadı gerek zaten okul derslerden en önce yeteneğin önemli

3 Kural ise en önemli kuraldır okulda olan okulda kalır demek istediğimi yakında anlarsınız çünkü bende bilmiyorum .

Bahçeyi inciliyordum yada daha doğrusu öğrencilerini hepsi zengin çocuklarıydı zenginliğine göre en iyisi olursun bu okulda ama yeteneğin belirler okuldaki seviyeni . Benim ailemin mâdi durumuna bakarsak onlardan kötüydüm ama kimse yeteneğimi geçemez . Kulaklığımı kulağıma taktım ve sınıfıma doğru geçtim . Telefonumdan benimle kayboldun açtım .

Her kelime kafamın içinde yankılanıyordu

Koridorda sınıfımı arıyordum bazı kişiler bana bakıyordu umursamadım. Sınıfımı bulunca içire girdim sınıfa girince herkes bana bakmaya başladı kendi aralarında benimle alakalı fısıltılar vardı hepsini duyuyordum.

" o kız değilmi "

" yeni gelen kızmıymış "

" bu mu kavgaya girmiş Birtane vursan yere yapışır "

Daha fazla umursamadan cam kenarındaki ortaki sıraya oturdum. Telefonumu kurcalamakla uğraşıyordum . Birden önümde oturan iki kız arkasına doğru döndüler üçümüz bakışıyorduk sarışın olan " bu kadar bakışma yeter ben Umay buda vera tanışalımı " benden onay bekliyordu " bende asel "

" hangi daldasın " dedi Umay

" buz pateni siz "

Umay " ben baledeyim Vera akrobatik jimlastikte" dedi. Vera beni inciliyordu siyah uzun saçları vardı oldukça güzeldi gözlüğünü düzeltip " asel sana birşey sorabilirmiyim " dedi.

" tabikide sorabilirsin vera "

" birkaçgün önce olan kavgadaki hiç birneden olmadan okulun sarışın zorbasına saldıran senmi saldırdın sonra okulun popüler ve çetesi olan 4 kişiyle aynı karakolamı düştün " çok normal bir cevap verirmiş gibi " evet bendim " birden Umay " umuta az bile yapmışsın " dedi.

" Neden çokmu kötü biri "

Vera " Umut burslu olan öğrencilere zorbalık yapıyor hatta umayda burslu onada ilk yıllar zorbalık yapıyordu sevgilisi ve sevgilisinin arkadaşıyla tabi Umay 11. Sınıfın başlarında uçunünde kafasından boya döktü " dedi . Umay " az bile yaptım ama itiraf et umutu kırmızı açmıştı "dediği gözlerimin önünde canlandı . Üçümuzde gülmeye başlamıştık. Umay birden " Seni çok sevdim asel " aslında bende baya sevmiştim umayla verayı .Vera " bende sana ısındım asel " dedi. " bende size kızlar sındım " dedim. Birden sınıfa tanıdık 2 kişi girdi . Benim sıramın arkasına Emirhan ve karan oturdu . Emirhan sırtıma dokundu . Arkamı döndüm . " hayırdır noldu "

" Prenses aynı sınıftaymişız " dedi .

" napiyim " biraz ters olabilirdim birazcık . Birden Emirhan " nasılsın yenge bizimkine yine tripliymişsiz " dedi veraya . Vera " söyleyin o arkadaşınıza kafasına dişi kargalar sıçsın " dedi. Karan " mesajın iletildi say yenge . Kızlarla birazdaha sohpet ettikten sonra kafeteryada oturmaya karar vermiştik . Kızlarla ilgili şeyler öğrenmiştim vera barışla sevgili olduğunu . Umayın tam bi kedilere hasta olduğunu veranın uzaktan kurtlar vadisi kızı gözüküyorken aslında içinde cennet mahallesi kızı yatıyordu. Umay ise karana gıcık olduğunu öğrendim . İkisi kendi aralarında konuşuyordular aklıma takılan bi soru vardı " kızlar size birşey sorabilirmiyim " eva "tabikide " dedi.

" okulun kurallarında yazan madellerinden birtanesi fazlasıyla merak ettim . Okulda olan okulda kalan derken " dedim. Ikiside birbirine baktılar eva " asel şuan sana bunu söyleyemeyiz zaten yakında öğrenirsin " kızları sıkmadan başka şeyler konuşmaya başladık Umay " asel sana söylemeyi unutuyordum bu hafta sonu okulun her yıl başlangıcında düzenlediği parti var kesinlikle gelmelisin " dedi. Partiler bana göre değildi ama gitmekten zarar gelmez " kesinlikle geliyorum "

Vera " ozaman yarın okuldan sonra alışverişe gidelim " dedi. " tamam gidelim " dedim . Umay " ben gelemem kızlar alışverişe " Vera " tamam şekerim istediğin birşey varmı " dedi. Ben " Neden alışverişe gelmiyorsun " dedim . Evayla bakıştılar " okuldan sonra çalışıyorum hem elbiseye ihtiyacım yok evdekilerden geçinirim " dedi. " tamam" dedim.

~ Savaş ~

Kafamı sıradan kaldırdım . Yanımda barış telefondan biriyle mesajlaşıyordu " kimle konuşuyorsun " dedim . " güzel yavuklumla " dedi. " yavuklumu ?? Vera biliyormu bunu " Dedim . " daha bilmiyor ama ben evlencem onunla 4 tane çocuğumuz olucak ona benziyecekler "

Barış 2 sene önce verayla tanışmadan önce kızlardan nefret ederdi . Verayı görünce birbirlerini baya sevmişlerdi .

Spor çantamı alıp . Boksör öğrencilerin çalıştığı odaya doğru gitmeye başladım . Kafetaryanın ordan geçerken kahkahalar duyuyordum seslerden sanırım birkaç kişi vardı kim olduğunu merak etmiştim kapıdan içeri baktım . Tanıdık üç kişi vardı vera ,umay ve yeni komşum asel yeni gelmesine rağmen yeni kişilerle tanışmıştı daha fazla durmadan gidicektimki karşıma umut çıktı . Umutla önceden çok yakın arkadaştık taki başımıza bir olay gelmişti ve ondan sonra düşman olmuştuk . Umut " Onun kim olduğunu anlamışsındır bence "

Dedi. "Ona zarar vermeyeceksin " dedim. " Nedenmiş Annem onun yüzünden öldü " dedi. Bunların hiçbirini asel bilmiyordu . Umutun koluna sıkıca tutum

" ama o hiçbirşey bilmiyor . Ve ona birşey yapmaya çalışırsan ve yaparsan karşında beni bulursun "dedim . Onu hafifçe ittirdim ve yoluma devam ettim.

 

Loading...
0%