Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@ecrin.07emir61

Gözlerimi yavaş yavaş açmaya başlamıştım yatak okadar rahattiki yorganı kendime daha çok çektim . Pencereden gelen rüzgardan perde uçuyordu güneş ışığı gözümü rahatsız ediyordu. Yorgala yüzümü kapatmıştım acaba ben dün akşam nasıl eve gelmiştim . Dün birkaç adamın elinde silah vardı sonra birisi benim yüzüme mendil dayamıştı ve bayılmıştım o zaman ben eve nasıl geldim bir dakika burası benim evim değilki yataktan hızlıca kalktım odayı taradım evet burası benim evim değildi ben kimin evimdeyimki . Pencereden aşağı baktım . Aşağıda bir sürü koruma vardı. Kaçırılmiştım burdan kaçmalıydım ama nasıl kaçıcaktım . Kendi etrafımda dönmeye başladım . Açelya sakin olmalısın sen Kıbrıs gazisi muammerin torunusun komiser muratın kızısın burdan kaçabilirsin topuklu ayakabalırımı ve çantamı aldım . Tam çıkacağım sıra aklımabirşey geldi aynaya doğru gittim çantamdan en sevdiğim rujumu dudağıma sürdüm evet şimdi gidebilirdim.

Kapı kitli değildi . Bu adamlar salakmılardı okadar bahçeye adam koyuyorsun ve kaçırdığın kadının kapısını kitlemiyorsun beni kim kaçırdıysa ona bi beyin nakli yapıcam . Koridoru kontrol ettikten sonra merdivenlere doğru gittim . Aşağı kontrol etmek için biraz eğildim birkaç adam konuşuyordular arkaları dönüktü onlar farketmeden gizlice kaçabilirdim . Merdivenlerden indim arkalarından gizlice geçtim sakince koridorda yürürken biri " sende kimsin " arkamı döndüm adam bana doğru geliyordu koşmaya başladım . O kadar çok hızlı koşuyorduki merdivenlerden aşağı inmeye başladım adamla birlikte başka adamlarda peşime takılmıştı . Ve korktuğum şey başıma gelmişti canım bebeğimin topuğu kırılmıştı . Şuan ağlamak istiyordum ben bunu ilk maaşımla almıştım beni kim kaçırdıysa bunu onun gotüne sokucaktım.

Ayakkabılarımı hızlıca çıkardım ve koşmaya devam ettim adamlar arkamdan koşmaya devam ediyordular.

Dışarı çıkan kapıdan çıktım sonunda bahsedeydim bu adamlardan saklanmam gerekiyordu ileride uzun bi çınar ağacı vardı . Oraya doğru koştum . Ağaca tırmanmaya başladım. Ağacın en yüksekteki kalın dalında oturmaya başladım . Soluk soluğa kalmıştım . Aşağıdan bir adam " hanım efendi aşağı inermisiniz" dedi. " Neden incekmişım sonra beni öldürürsün " dedim . Başka bir adam yanındakine " Yusuf Meriç ağabeyi çağırsana " Yusuf yanımızdan uzaklaşarak ayrıldı . Aşağıdaki adamları saymaya başlamıştım 1... 9... 15... 20 oha beni 20 adamı kovaladı . Noğlur normal diye çantamdan neşteri çıkardım. Aşağıdan bir adam "bacım artık in çocukmuyuz seninle uğraşacağız " elimdeki toklu ayakabımı adamın kafasına attım . Kafasına isabet edeceğini düşünmemiştim . Adam ayakabımı eline aldı ve tobuğunu sertçe kopardı " alırım o topuğu senin götüne sokarım o ayakkabının birtanesi senin 2 aylık maaşın " yanımıza doğru gelen iki kişi biri Yusuftu yanındaki sarı saçlı adam çok tanıdık geliyordu . Bu kimdiya . Merihti alpin arkadaşı Merih " Merih "

"Merih " Merih bana bakmaya başlamıştı

" hatırladınmı ben açelya doktor "

"Hatırladım "

"Kurtar beni "

"Bu salaklar beni kovalıyorlar "

" aşağı in "

Yavaş yavaş aşağı inmeye başlamıştım. Elimdeki neşteri daha sıkı tutum .

Meriç bana bakmaya başlamıştı

" neşterle napıcaksın"

"Biri bana saldırırsa kullanıcam "

" Peki "

Eve doğru yürümeye başladık .

Koridorda sağa döndük ve şık bi salona geldik . Tek kişilik koltuklarda Tanıdık biri vardı. Elimdeki neşterle onu delik deşik etmek istiyordum.

" uyanmışsın doktor" dedi alp hiç birşey demedim "konuşmayacakmısın" sessizliğimi korudum.

 

"Elindeki nesterle ne yapmaya düşünüyorsun" Beni o kaçırmıştı .

" Beni kaçıranın gözlerini oyucam "

"O zaman yazık bana"

"Bencede" bir adım öne gittim

" sakin sevgili karıcığım " dedi. Ne?karıcığımı bu sefer onun dilini kopuracam

" karıcığımı ?"

" asıl konumuza gelelim " dedi . 32 diş sırıtıyordu. "Dün gece bazı şeyler görmüşsün "

" evet gördüm . Ne istiyorsunuz bunları polise söylersem beni öldürcekmisiniz "

"Ben o kadar cani bi adam değilim "

"O zaman benden ne istiyorsun"

"Evlenmeni " bu adam delirmiş

"Ne ?evlenmesi " sırıtmaya devam ediyordu " doğru duydun sevgili karıcığım " vicudum titremeye başlamıştı.

" evlenmezsem napıcaksın "

" tüm sevdiklerini öldürürüm " daha fazla titremeye başladım . " tamam evlenicem ama sevdiklerimden birine birşey yapmıyacaksın"

" 4 gün sonra evlenicez "dedi.

"Meriç yüzüğü getir" dedi. Meriç şifonyerin çekmecesinden küçük kutu getirdi ve alpe verdi . Alp kutuyu açtı ve içindeki kocaman taşı olan yüzüğü bana uzattı.

Oha bu yüzüğü benim parmaklarım nasıl taşıyacak elimi tutu ve yüzüğü parmağıma taktı .

"Bu akşam gel beni dedemden iste sevgili kocacım "

 

 

Loading...
0%