Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7. Bölüm

@ecrin.07emir61

4 gün çok hızlı geçmişti gelinlik seçme prova ,düğün için pasta seçimi , organizasyonla , alpin evinin bahçesinde olacaktı düğün şuan gelinliğini giymiş elimde çiçeğim yüzüm duvakla kapanmış şekilde aynaya bakıyordum

 

Açelyanın gelinliği

Çok güzel olmuştum ama keşke bu gerçek bi aşk evliliği olsaydı . Alpi seveceğimi düşünmüyorum ama başka bi şekilde tanışsaydık olabilirdi hem alpten

Anne olabileceğimi düşünmüyordum . Bebeğime bunun anlaşmalı evliliği olduğunu yansıtmak istemem . Iki hayalimde yok oldu bugünden itibaren. babamla annem odaya girdiler .

Annem"çok güzel olmuşsun prensesim "

Babam " çiğdem benim kızım hep güzeldi "

" öyle demeyim ağlarım"

" Kızım sana bi hediyemiz var " dedi annem.

Çantasından bi kutu çıkardı ve açtı çok güzel bi bileklikti üzerinde küçük açelyalarda vardı . " Bunu asla çıkarmayacağım" annemle babamla sıkıca sarıldım .

Odadan çıktık merdivenleri teker teker indim.

Tanıdığım ve tanımadığım insanların hepsi bana bakıyordular. Alp ise yanımda onun koluna girdim gelin ve damat masasına oturduk alp bana bakarak ilk defa ukala olmadan " çok güzel olmuşsun bi açelya çiçeği gibi "

"Teşekür ederim sende baya yakışıklı olmuşsun "

Nikah memuru yanımıza oturdu diğer yanımıza melis ve Meriç

Memur konuşmaya başlamıştı " siz alp koral açelya çiçeği karınız olarak kabul ediyormusunuZ" dedi. Alp düşünmeden " evet " dedi sırıtıyordu.

" Peki siz açelya çiçek alp koralı eşiniz olarak kabul ediyormusunuz "

" evet "

Nikah memuru evlilik cüzdanını uzattı " ozaman bende sizi karı koca ilan ediyorum"

Hep küçükken yapmak istediğim şeyi yaptım ayağımı sertçe alpin ayağına bastım . Yüzü bana döndü sırıtiyordu acaba beni gerçektende seviyormudur yoksa beni oracıkta öldürebilirdi ama o benim yaşamamı istemişti belkide düşündüğüm kadar kötü biri değildi .

Alp ayağı kalktı " benimle ilk dansımızı edermisin " dedim kabul etmelimiydim .

havada bekleyen elini tuttum ayağa kalktım . Birlikte dans pistine yürüdük ve dans etmeye başladık bi kuğ gibi

~ALP~

4 yıldır bugünü bekliyordum . Bunların hepsi bi plan üzerine olmuştu açelyanın barın arkasında gördükleri tesadüf değildi . Onu rahatsız eden adamda aslında tesadüf değildi. açelyaya ilk asistanlık zamanlarında ilk ameliyatı aslında benim ameliyatımdı

Ozaman yine kalbim durmuştu ama o beni iğleştirmişti yeşil gözleri benim yaşam kaynağım . 3 ay boyunca benimle ilgilendi sonra ben o Hastaneden gittim yıllar sonra ablamı hastane giderken onunla karşılaştım beni tanır diye düşündüm düğümde belki tanır düşündüm ama yine tanımadı o benim dünyam olmuştu yaşam kaynağım belki yine görürüm diye kendimi korumuştum . Ve o şuan benim karşım bi karşımda beyaz bi kuğ gibiydi bir yerde okumuştum. Kuğların hayatları boyunca sadece bir tane eşleri olur . Eşlerini kaybettikten sonra uçabildikleri kadar yükseğe uçarlar ve ölümlerine düşerler

Ben bunu açelya içinde yaparım çoğu kişi onunla yeni tanıştığımı düşünüyor ama asla öyle olmadı her bi iş yaptığımda açelyayı düşündüm.

 

Ve o şuan bana ormanı yansıtan yeşil gözleriyle bana bakıyordu ...

~MELİS ~

Kardeşim gibi gördüğüm kişinindüğününde onun mutluluğunu izliyordum keşke bende onun gibi mutlu olabilseydim. Yanıma biri oturmuştu kim olduğunu bakmak için kafamı çevirdiğimde meriç karşımda duruyordu mavi gözleriyle beni inciliyordu .

" çok güzel olmuşsun "

"Teşekkür ederim "

"Benimle dans edermisin "

" 5 gün önce barda tanıştığın kadınla dansmı etmek istiyorsun"

" evet sesin güzel olduğu kadar iyi dans edebiliyormusun onu görmek istiyorum"

" senden daha iyi dans edebildiğimi gösterebilirim " elini bana uzatı elini sıkıca tutum .

 

Piste uzun zamandır dans ediyorduk

" bana numaranı verirmisin "dedi.

"Niye senin yokmu " dedim Meriç şaşırmış şekilde bana bakıyordu kendimi tutamadım ve gülmeye başladım .

" şaka , şaka "

" Numaranı vermeyeceksin sandım "

" bir şartla"

" şart neymiş matmazel "

" yarın akşam benim çalıştığım restoranda benimle akşam yemeği yiyeceksin sözmü "

" söz "

 

~AÇELYA ~

düğünün sonlarına gelmiştik tabi düğün aşırı güzeldi erikdalında herkes çoşmuştu

Hele hele Mete bir ara masaya çıkıpta oynadı . Küçükende böyleydi . Ve şimdi elimde çiçeğim arkamı dönmüş şekilde çiçeğimi fırlatmaya hazırlanıyordum . Arkamda tanıdık kişiler vardı ve tanımadığım tanıdıklarım beste , çağla , mete , melis ve baya şaşıracaksınız Meriç ondan hiç beklemezdim topuklu ayakıbımın altına isminide yazdırmıstı. Ve çiçeği fırlattım arkamı döndüm en arkada olmasına rağmen çiçeği Meriç tutmuştu hepimiz şaşkın şekilde meriçe bakıyorduk alp bile Meriç çiçekle birlikte melise yaklaştı "bu çiçekleri yarın akşam vermeye düşünmüştüm ama çok geç olurdu " melis çiçekleri aldı doğrumu görüyordum o kızarmışmıydi . Mete meriçe ters ters bakıyordu. Melisin Elindeki çiçekleri aldı besteye verdi . " kardeşime birdaha yaklaştığını görmeyim sarı kafa " Mete uzaklaştığında beste melise çiçekleri geri verdi ve metenin arkasından gitti .

 

 

Düğün bitmiş herkes evlerine dağılmıştı . Gelinliğimi çıkarıp pijamalarımı giymiş yatakta yatıyordum .

Birden Odanın kapısı tıklatdı " gir" kapıyı açan alpti " niye bu odadasın"

" seninle aynı odada kalacağımı zanetmemişindir umarım "

" güzelim birlikte aynı odada kalıcaz ve aynı yatakta uyucaz " bu adam beni delirtecekti " seninle aynı yerde uyumam"

 

Beni birden kucağına aldı pardon patates çuvalı alır gibi aldı öküz başlı antilop .

Bir kapı geçtikten sonra Odanın kapısını açtı beni yatağa bıraktı yine pardon çuval atar gibi attı beni yatağa ve kapıyı kitledi " şimdi uyu yarın sabah altıda italyaya balayanına gidicez sevgili karıcığım "

"Ay başka emrin varmıydı paşa hazretleri kocacım " " sana soyun demediğime şükret karıcığım " ay burası sıcakmı olmuştu . Banamı öyle geliyordu yatağın en ucuna çekildim kafamı yastığa koyup uyumaya çalıştım.

Loading...
0%