Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@ecrin.07emir61

biriyle dans ediyordum çok şık bi restorandaydım karşımdaki kişi haftalar önce rüyama giren adamla gözleriyle aynıydı ama yüzü daha netti kim olduğunu anlamıştım alpti karşımdaki ve dans etmeye devam ettik kafamı boynuna gömmüştüm. Birden biri bana seslenmeye başlamıştı .

"Açelya "

" karıcığım uyanirmısın "

" uykun baya ağırmış karıcığım " sesler devam ediyordu . Ama uyanmak istemiyordum . " karıcığım uçağı kaçırcaz"

"Neden bukadar güzel uyuyorsun seni uyandırmaya kıyamıyorum "

Gelen sesleri umursamadan uyumaya devam ettim . Biri beni kucağına aldığını hissettim burnuma çok güzel bi koku geliyordu . Kafamı kokunun geldiği yere gömdüm . Uykumdan yavaş yavaş uyanmaya başlamıştım . Alpin kucağında olduğumu anlamıştım çok güzel kokuyordu . Bu kucaktan inmek istemiyordum . Uyuyormuşum gibi yapsam asla anlayacağını zanetmiyordum . Bi mafya nasıl bukadar güzel kokabilirdi . kan ve kötülük kokmuyordu . Birden sarılmak istedim . Nedense kollarımı bedene sardım . Okadar rahattiki kucağı . Birden biryere çıkmaya başladı . Bir süre sonra beni bir yere bıraktı sanırım uçaktaydık . Belime kemeri taktı. Kemeri sıkmıştı " uyumadığını biliyorum açelya istersen kafanı omzuma yasyabilirsin " utanmıştım adam anlıyorsunda niye içinde tutmuyorsun be .

" istemez " aslında çok istiyordum . " Neden " aslında onunla sohpet etmek istiyorum sonuçta kocamda " Seni tanımak istiyorum " dedim. Bana baktı " Ne öğrenmek istiyorsun peki karıcığım " dedi .

" başlıyorum "

" başla "

" eminmisin başını ağrıtmak istemem "

" açelya sesin başımı ağrıtmayacak kadar güzel " ay burası sıcakmı olmuştu . Yanaklarım domates gibi kızarmıştı

" memleketin neresi " dedim

" Trabzon bunu Google de aratınca bulabilceğin soruydu " dedi .

" ama belki ben senden öğrenmek istiyorum " dedim .

" hangi ülkelere gittin "

" Fransa, Amerika, ispanya , İtalya, Çin, japonya , Rusya , İngiltere ve 7 tane daha var çoğunlukla italyadayım. "

" ohaa "

" ohamı "

" tabi oha ben kırk yılın başında izmirden başka yere gidiyorum sen canın sıkıldıkça ülke değiştiriyorsun resmen "

"Doğru baya ohalık bir şey "

 

Yeni bi soru düşünmeye başladım .

" Peki, en sevdiğin şarkı " dedim . Hiç düşünmeden cevap verdi.

" aşk nerden nereye " dedi. En sevdiğim şarkıydı . Hemen " benimde en sevdiğim şarkı" dedim.

" en sevdiğin yemek "

" karnıyarık "

" hiç sevmem" dedim. Ve birkaç soru sonra kendimi uykunun kollarına bıraktım.

Alp ~

Şuan hayatımdaki en iyi uçak keyfini çıkarıyordum. Sarı saçları dağılmıştı ama herzamanki gibi çok güzeldi . Sarı saçları beni bi güneş gibi ısıtabiliyordu ve bu his çok güzeldi elimi saçlarına uzattım . Saçları okadar yumuşaktıki bi pamuk şeker gibi hem yumuşak hemde tatlı . Birden kıpırdanmaya başladı . Daha fazla rahatsız etmeden elimi geri çektim . Telefonum çalmaya başladı. Arayan merihti . Ayağa kalkıp açelyadan biraz uzaklaştım.

Telefonu açtım.

" noldu"

" alp aslan piçini bulduk " aslan benim ezeli düşmanlarımdan biriydi .

" nerdeymiş "

" bizim kumarhane "

" demeki fare yılanın oyuğuna girdi "

" Peki napalım abi depoya götürelimi"

"Hayır dokunmayın ama takipte bırakmayın akşam ben onunla ayrı göruşucem "

" tamam " ve telefonu kapattım.

Koltuğuma oturdum ve manzaramı izlemeye devam ettim.

 

Meriç ~

Dün gece düğünden sonra italyaya gelmiştim . Şuan ise alpin kumarhanesinde kamera odasından aslan piçini izliyordum.

Yarımsaat önce alple konuşmutum . Italyaya gelmişlerdir . Akşam İzmire geri döneceğim aslında birkaçhafta önce 2 ay italyada kalmak istiyordum ama melisle randevuya çıkacaktım hem İzmire gitmeden önce melise özel bi hediye almak istiyordum italyadan o yüzden kumarhaneden çıktım .

 

Melis ~

Sabah saat 8 di daha yeni uyanmıştım. Migrenim tutmuştu. Dolabımın karşısına geçip ne giyeceğimi seçmeye çalışıyordum normalde bukadar ne giyeceğimi umursamazdım ama bugün çalıştığım restoranda meriçle Randuvaya çıkacaktım . O yüzden biraz şık giymek istiyordum. Hem günlük birazda şık olan bi kıyafet arıyordum.ve istediğim gibi birşey buldum. Giydikten sonra kendime aynadan baktım oldukça şık olmuştum .

 

Melisin giydikleri

 

 

Evden çıkacağım sıra abim mete ile karşılaştım dün geceden beri bana trip atıyordu.

" Günaydın " dedim. Umursamadı . Daha fazla oyalanmadan evden çıktım çantamdan kulaklığımı çıkardım en sevdiğim şarkıcılardan biri olan adele set fire ti the Rain açtım . Şarkı beni o kadar iyi hisettiriyorduki . Ve otobüs durağına gittiğimde otobusüm gelmiş o yüzden hızlı koşmaya başladım . Otobüse yetişip bindim en arkalarda boş yer vardı yerime oturup pencereden izlemeye başladım.

Açelya ~

İtalyaya geleli 3 saat olmuştu gelir gelmez kahvaltı yapıp odaya çıkmıştık 1 saat öncede alp bir işi olduğunu söyleyip odadan çıkmıştı bense can sıkıntısından küveti suyla doldurup güzel kokan duş jeliyle köpük yaptıktan sonra içi de keyif yapıyordum . Televizyonda açıktı adamların ne dediklerini anlamıyordum sadece ses olsun diye açmıştım. Okadar sıkıcıydı ki . Birden uzaklara dalmaya başladı zihnimde. Zihnimde bi yüz belirdi . Gece gibi siyah saçları yüzüne düşmüştü okadar güzel bakıyorduki. Sanki solup gidecek bi çiçekmişim gibi sanırım ondan hoşlanmaya başlamıştım hep etrafımda . Hem o bana karşı birşey hissetmiyordur. Birazdaha küvette oturup onu düşünmeye devam ettim.

 

Birden Odanın kapısı açıldı . Banyonun kapısı olmadığı için hemen bornozumu üstüme giydim .

Alp " açelya nerdesin "

" açelya "

Saçlarım boynuma yapışmıştı. Alpin olduğu yatak odasının oraya gittim . Evet bornozla en azından biryerim gözükmüyor o yüzden sıkıntı olmaz. " buradayım alp "dedim. Bana bakıyordu tepki vermiyordu . Üstümde biryerim göküyormu diye kontrol ettim. " birşeymi oldu alp " dedim.

Bana doğru yaklaştı hemde fazlasıyla eliyle boynumdaki ıslak şaçları itti . " alp bi sorunmu var " dedim . Alp " evet var sorun sensin bukadar güzel olman" dedi. Ah ah sen böyle diyorsunda ben şimdi burda küt diye bayılır ama . Ona doğru birazdaha yaklaştım ve öpmeye başladım oda bana eşlik etmeye başladı . Üstümdeki bornozu çıkardı yatağa fırlattı .

Loading...
0%