Yeni Üyelik
16.
Bölüm

16. Bölüm

@edaa_derler

Ardından tezgaha dönüp sos yapmaya başladım. Bu sosu yapmam on dakika falan sürdü. Sos bittiğinde Giray'a döndüm. Uyumuştu. Haklıydı o kadar Kumsal'ı bulmuştu. Giray'a yavaşça dokundum. Aniden kalktı. "Efendim karıcım" dedi. Uyku sersemiydi. "Giray git yatak odasına orda yat"

(ARKADAŞLAR BEN BIR YERI YANLIS YAZMIŞIM 14. BÖLÜMDE KUMSALIN EN SON AYAGI İNCİLMİŞTI YANLISLIKLA BISIKLET SÜRÜYOR YAPMISIM O ASLINDA ODASINA GEÇIP TE BIRKAC GETIRDIGI OYUNCAKLARIYLA OYNUYOR OLACAKTI iyi okumalarr)

"Yok ya burası güzel hem ben seni izlicem" dedi. İzleyeceğine pek inanmadım çünkü uykusu vardı. "Giray uyku sersemisin git uyu yemek olunca uyandırırım ben seni" dedim. " Tamam o zaman" dedi ayağa kalkarak. "İyi geceler" dedim. "Sanada" dedi. Yemek beş on dakika sonra hazır olmuştu. Kumsal'ın odasına gittim. "Kumsal hadi gel yemek hazır" dedim. "Kendini iyi hissediyor musun" dedim. "Evet abla kendim merdivenden inebilirim" dedi. "Peki ablacım" dedim. Hızlıca merdivenlere ilerledim. Aşağıya indim. Yatak odasına yöneldim. Giray uyuyordu. Yanına yavaşça oturdum. Onu izlemeye başladım. Kahverengi saçları dağılmıştı. Kahverengi saçları Kahverengi gözleri... Tam olarak herseyi çok güzeldi. Aklımdan bi an ona âşık mı oldum cümlesi geçti. Bi an irkildim. Giray hızlıca yatakta duran elimi kavradı. Bir anda yatağa düştüm. "Yemek hazır mı" dedi. "Hazır" dedim. "Gel azcık yatalım sonra gideriz" dedi. Yattığım yerden kalktım. "Giray Kumsal bizi bekliyor farkında mısın bilmiyorum ama bi an önce kalkman gerekiyor" dedim. "Tamam kalkıyorum" dedi. Ben yatak odasından çıkarken oda yatak odasındaki lavaboya girmişti. Mutfağa gittim. Kumsal masaya koyduğum yemeği yiyiyordu. "afiyet olsun ablacım nasıl olmuş" dedim. "Çok güzel abla" dedi. "Sağol ablacım" derken Giray gelmişti. "Günaydın beyefendi" dedim espri amaçlı. "Sağol hanfendi" dedi. Kumsal gülüyordu. "Gülme tıkanırsın" dedim. "Tamam abla ama çok komiksiniz" dedi. Giray'a baktım. Oda gülüyordu. Yemeğime döndüm. Cidden de çok güzel olmuştu. Kumsal yemeğini bitirmişti. "Abla ben doydum odama çıkıyorum" dedi. "Tamam ablacım birazdan uyu tamam mı" dedim. "Tamam abla" dedi. Odasına gitti. Ardından bir iki dakika sonra bende bitirmiştim yemeğimi. "Ben uyuyacağım iyi geceler sana" dedim. "Sanada Hanfendi" dedi Giray. Mutfaktan çıkmıştım. Yatak odasına doğru ilerledim. Yatağa yattığımda direk uyumuşum.

Loading...
0%