Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@edaaydin

Titriyordum aklımdan söylediklerini geçiriyordum ne demek istemişti “Her şey senin o şerefsiz babanın yüzünden “aklımda bir sürü soru varken oda sessizlik içindeydi bu sessizlik daha çok korkmama sebep oluyor ve titremelerime engel olamıyordum. Annem, kardeşim, ada nasıl merak etmişlerdir şimdi beni.

Ne istiyordu benden?

Beni nerden tanıyordu?

Babam! Babam ona ne yapmıştı?

Hem babam kaybolmuştu, bu çocuk benden daha çok şey biliyordu öğrenmeliydim neyin ne olduğunu öğrenmeliydim.

Gözlerimi açtım her yer hala karanlıktı her gözümü açtığımda bunun bir kâbus olması için dua ediyordum.

Birden bir bağrıştı koptu ne olduğunu anlamak için kafamı sesin geldiği yere doğru kafamı çevirdim görmediğim için sadece dinlemekle yetindim. Anlamaya çalışıyordum söylenenler uğultuyla geliyordu kulağıma şok içinde dinlemeye devam ettim bulmuşlarıydı beni, kurtulmuşuydum mutluluk la kahkaha atarken kapı açıldı gülüşüm solarken adım sesleri bana yaklaştı birden beni biri kucağına aldı kokusu çok tanıdıktı nerden tanıyordum bu kokuyu bağırmaya başladım.

“Bırak beni şerefsiz “

“ kes sesini “ dediğinde içimdeki korku dahada fazlalaşmıştı. Nereye gidiyoruz nereye götürüyordu beni, birden durdu.

Konuşmaya başladı, “Seni uyarmıştım “

Beni yere indirdi yavaş ve sakindi şaşırmıştım karşımdaki kimdi beni korumaya mı çalışıyordu? Bilmediğim tanımadığım burada olmamın sebebi olan o adam beni yavaşça arkasına aldı çok yumuşak dokunuyordu ayağım takılıp sendelediğim sırada beni fark etti sanırım belimden tuttu ve kendine çekti kalp atışlarım hızlandı

Karşımıza çıkan adam konuştu...

“ Yeni oyuncağın güzelmiş “

“ Kes sesini Or....bu çocuğu “

Yeni oyuncağı mı ne demekti şimdi bu ben onun oyuncağı falan değilim kimsenin oyuncağı falan olmayacaktım.

Kimdi bu ne istiyordu.

Bir anda önümde duran beni kaçıran arkasından bir şey çıkardı silahtı sanki, iki silah tetiği sesi fark ettim. Birden patlama sesi duydum ve çığlık attım çok korktum ağlamaya başlamıştım çoktan, dizlerimin üstüne çökmüş bağırarak ağlıyordum. Parkenin seslerinden birinin yıkıldığını fark ettim, bağrışlarım dahada fazlalaşmıştı kim ölmüştü bana ne olacaktı.

Başım yerde bedenim yan yatmış bir şekilde bağırarak ağlıyordum ne olmuştu şimdi ne olacaktı yoksa o ölmüşüydü eğer o öldüyse ben ne olacaktım babamla olan gerçeği nasıl öğrenecektim, içimdeki korku dahada güçlenirken sesim çıkmadan ağlamaya devam ediyordum.

Adım sesleri duydum ve sustum gözlerim kapalı, ellerim bağlı ağlamaya devam ettim.

Onun kokusu geldi burnuma bu sefer daha yüksek sesle ağlamaya başladım neden bu kadar içten ağlıyordum bilmiyorum.

Yanıma yaklaştı ellerimi çözdü ellerim korkudan titriyordu...

Ondan

Ne diyorsun lan sen ne demek o piç buraya geliyor.”

Gitmeliydik buradan onu durdurmak için uğraşmayacaktım değmezdi, zamanımı boşuna harcamış olurdum.

“ siz çıkın diğer eve gidin ben kızı alıp geliyorum “ dedim. Cenk bana itaat eder gibi başını salladı. Cenk benim çocukluk arkadaşımdı ne zaman yardıma ihtiyacım olsa yardım ederdi etmek zorundaydı itin götünü çok kurtardım hele bir etmesin,

Onun kaldığı odaya doğru ilerledim odanın kapısını acar açmaz kahkaha sesini duydum bir an önce onu buradan çıkarmalıydım. Elimde olmayan sebepler yüzünden genç bir kızı kaçırmıştım ama biri benden alınanların bedelini ödemeliydi ve o bedeli Lina ödeyecekti. İntikamımı alacaktım İNTİKAMIM ACI OLUCAK ‘TI

Odaya girer girmez onu sırtıma atıp kapıya doğru yürüdüm.

Lina’yı zarar görmemesi için yere indirdim ondan alacağım bir intikam vardı ve bu başka biri tarafından alınmamalıydı arkama aldım.

Piç Ayhan konuştu sakallarını sıvayarak

“Yeni oyuncağın güzelmiş “

“Kes sesini or....bu çocuğu”

Silahımı çıkardım tetiği çektim oda benimle aynı anda silahını çıkartıp tetiği çekti ben Ondan daha önce davranıp silahı ateşledim Lina’nın bağrışları kulağımı çınlatıyordu dizlerinin üstüne çöktü merdivenlere oturdum o karşımdaki piç yere yıkılırken , Lina bağırarak ağlıyordu ayağa kalkıp yanına doğru ilerledim ellerini çözdüm gözlerini çözemezdim beni görmemeliydi .

Kucağıma aldım tekrardan merdivenlerden inip arabaya doğru ilerledim hiç bir şey demiyordu kurtulmaya çalışmıyordu çok korktuğu belliydi arabanın arka koltuğuna koydum ve arabayı çalıştırmak için ön koltuğa geçtim , yok boyu ağlamıştı gözlerini açmadı korkuyordu çok korktuğu belliydi .

Ertesi sabah

Gözlerimi açtığımda gözlerimin bağlı olmadığını fark ettim ellerimle gözlerimi ovaladım çok güzel bir uyku çekmiştim, ne kadardır buradaydım ben camın önünde biri vardı omuydu acaba ne önemi vardı beni buraya zorla getirmişti.

“ Kimsin lan sen “

Kıvırcık saçlı ,sakallı samimi bir gülüşü vardı

“Günaydın yenge “ dedi samimi bir ses tonu vardı

“ ne yengesi lan ne diyorsun sen “ dedim sert bir tavırla

“Sakin ol yenge yengem olduğunu sanmıştım “ dedi

“Ne istiyorsunuz benden lan niye getirdiniz beni buraya “

Çocuk samimi bir şekilde gülümsedi

“Sakin ol yenge benden sana zarar gelmez”

“Bana yenge demeyi kes”

Kıvırcık saçlı olan çocuk sakince odadan çıktı cebinden çıkardığı anahtarla kapıyı açtı çıktı kapının kilitlendiği sesini duyup kapıya vurmaya başladım

“Çıkartın lan beni buradan kimsiniz siz ? ne istiyorsunuz benden?

Kapının açılma sesini duyup kapıdan uzaklaştım karışma iri yapılı takım elbiseli bir adam çıktı ellerimden tutup yüzümü kapıya yasaldı bağırmaya başladım “ Bırak beni lan, şerefsiz “

“ ben sandığın kişi değilim canını acıttıysam üzgünüm” dedi. Ellerimi bağlamaya başladı, gözlerimi bağlamaya başladığında,

“benden ne istiyorsunuz?” diye sordum

“Bu sorunuza cevap veremem küçük hanım “ dedi ve yavaşça beni ittirdi merdivenlere geldiğimizi hatırlattı yavaşça inerken merdivene takıldım ufak çığlık attım birinin kucağına düştüm onun konusu geldi burnuma sinirlenmiştim ne istiyorlardı benden sinirle ittim ve inmeye çalıştım ama ellerim bağlı olduğu için çok zor oluyordu. Beni merdivenlerden indirdi uzun sürmüştü inmemiz gözlerim bağlı olduğu için hiçbir şey görmüyordum ve bu beni dahada çok korkutuyordu bir anda durdu ve kapı sesi geldi ve içeri girdi beni bir sandalyenin üstüne bırakı

Ve konuştu

“Nerde o şerefsiz baban biliyor musun? “ Sakin konuşmuştu

“Bil-bilmiyorum “sesim titremişti

“Bilmiyorsun demek? “Dedi ve gülüşü geldi kulağıma

“Benim babam kaybol-“dememe kalmadan

“Kaybolmadı kaçtı “

Aklımda bir sürü şey dolanırken ne cevap vereceğimi bilmiyordum, susuyordum ama konuşmam gerekiyordu öğrenmem gerekiyordu.

“Ne diyorsun sen ya?” sinirli bir şekilde nefes alıp verdi

“Baban şerefsiz adamın teki anladın mı beni?” Dedi soru sorar bir tavırla.

Gözlerim çoktan dolmuştu ağlamak istiyorum fakat mantıklı bir sebep bulamıyordum ne! Babam gerçekten kaybolmamış kaçmışıydı hayır babam bunu bize ban anneme asla yapmaz?

“ Sana neden inanayım? “

“Başka bir şansın yok “ dedi ukala bir tavırla. Bu tavırları beni daha çok sinir ediyordu, ona olan nefretim daha çok kabarıyordu.

Bağırmaya başladım nedenini bilmiyorum ama bağırıyordum, babamın kaçma ihtimalini düşündükçe içim parçalanıyordu deli gibi ağlıyordum saatlerce bağırarak ağladım nefesim kesilmek üzereydi, bir ara gözlerim bağlıyken nefesimin kesildiğini ve gözlerimin kapandığını hissettim en son şey sandalyenin yere düştüğü ve canımın yanmasıydı.

Ondan

Bağırıyordu gerçekler ona çok ağır gelmiş gibiydi onun canını yakmak istiyordum o şerefsiz babasından intikam almak istiyordum benim canımı çok yaktı onunda canı yansın istiyordum, onun canını ben yakmak istiyorum .

Bağrışları bütün evi inletiyordu, çoktan bu hayatı hak etmişti onun en büyük şansızlığı babasıydı.

Bir anlığına sustu konuşmadı, bağırmıyordu sandalyenin yere yıkıldığını gördüm koşarak yanına gittim sandalyeyi kaldırdım hemen Cenk’i çağırdım.

“Cenk gel buraya Lina bayıldı “

Seslenmemle kapının açılması bir oldu cenk kaşlarını çatarak bana bakıyordu.

“Ne bakıyorsun oğlum yardım etsene “

Cenk kafasını sağa sola sallayıp kendine geldi, koşarak yanıma ulaştı Lina ya bakıp;

“Ne oldu lan kıza “

“Ne biliyim oğlum bayıldı işte “

Lina’yı kucağıma alıp yukarı çıkardım.

“Cenk hemen doktor çağır!”

“Tamam hemen arıyorum “

Kısa bir süre sonra doktor geldi muayene ettikten sonra sadece sinir krizi geçirdiğini ve bir süre sonra uyanacağını söyledi doktorun çıkmasını söyleyip lina’nın yanına doğru ilerledim yüzünü inceledim çok masumdu, çok temizdi, saftı...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%